Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én sem vagyok megelégedve Munirral jelenleg, pláne néha amiket csinál...Messias2 írta:Én meg adnám a lehetőséget a Munir-Sandro párosnak, míg Messi sérült. Tehát maradnék a 4-3-3nál. Mindenki úgy beszél itt Munirról, mintha egy falábú senki lenne. Sokan követelik a fiatalok beépítését a nagycsapatba (én is). De ezt nem lehet 2 meccs alatt megcsinálni. Várni kell legalább 10-20 meccset, míg kiderül, mire képesek. Hozzá teszem, egyáltalán nem volt olyan botrányos teljesítménye Munirnak az elöző meccsen, mint azt sokan állítják. Egy Pedro szintet simán hozott.
Ez így több sebből vérzik. Ini-t bal szélen el kell felejteni, ez már bizonyított. Esetleg Neymar mehetne középre akkor, de az neki se a legideálisabb, Suarez pedig el lenne veszve.roby122 írta:Kíváncsi leszek milyen felállásban fogjuk tolni a holnapi meccset.
Szerintem lesz változás, kérdés hogy hol.
Annak ellenére, hogy Masch. gyengén játszik, szerintem a KP-nak stabilnak kell lennie, azért nem egy Roma ellen fogunk játszani. Leverkusen egy erős, pörgős csapat, támadnak, mint a mérgezett egér.
Én kezdőm:
MAtS
Alves-Piqué-Bartra-Alba
Rakitic-Mascherano-Busquets
Iniesta
Suárez-Neymar
Ez egy 4-3-1-2 , de 4-3-3 al is lehetne Iniestaval a bal szélen. Játszott ő már ott Real elleni meccsen.
Én Munirt biztos nem raknám a kezdőbe, Sandro necces, nem tudom.
Cserének meg maradna SR + Gumbau...
És tényleg, valamiért az volt bennem, hogy Matyi-Bartra-Piqué védősort írtál, és Masch meg kezd a középpályán..visca el barca írta:ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy csere
ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy cserepalesz77 írta:SR*visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.![]()
Nálam komolyan előrébb lenne már, mint Dani, ő pocsék formában van egyelőre, Robi meg maxon pörög. Amúgy most tényleg minden adott lenne egy ilyen felálláshoz, egyedül talán annyi baj van vele, hogy jelenleg nem lenne csere középhátvéd az egész keretben egy ilyen felállással.
SR*visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.
én meg hagynám őt is, meg sandrot is a francba, egyik sem mutat semmit sem... ahhoz jók hogy meglegyünk létszámban...noname írta:Én pont most raknám be Munirt kezdőnek. A múltkor elfogadhatót nyújtott, megjátszható volt, most kéne erőltetni, nem máskor. Ha megy neki, jó, ha nem, akkor kikerül LE köréből.
Én nem hibáztatom TS-t a gólért. Nyilván védhető lett volna, ha nincs annyira kint, de - véleményem szerint - Lucho szándékosan kéri a kapusokat, hogy próbálják segíteni a védőket úgy, hogy egyfajta söprögetőt játszanak. Ter Steigen így már a második gólját kapta, Bravonak a Bilbao ellen szerencséje volt, de elmondható, hogy az ellenfelek már tudatosan készülnek erre, így lépni kell ennek kiküszöbölésére.Yokozuna írta:Hát nem volt nagy játék, de nem lepett meg. Végre tét nélkül játszhattak, nem is tudtak felpörögni. Ha a kapus nem kapja azt az iskolás gólt, még a győzelem is meglett volna.
Én játszattam volna egy két csereembert.
Legalább annyira azokéba akik a helyzeteket rendre kihagyták.visca el barca írta:hát akkor kinek a nyakába varrjam?Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje.
Jah ez így elég, köszi. Én streamen néztem a meccset angolul és így nem tudom mit mondott a magyar kommentátor.roby122 írta: A pontos felidézést most nincs kedvem bemásolni meg visszakeresni, de mondta, hogy utánanézett különböző fórumokon, hogy miket gondolnak a Barcások a meccsről.
-Stegen bekapott gólja után, egyből össze kezdték hasonlítani a fórumozók Bravohoz, hogy melyik jobb kapus, és melyik a kezdő.
- Akkor volt aki védte Stegent, és nem az ő hibája volt.
-Meg ami nagyon feltűnő volt, ilyet biztos írt itt valaki, hogy nagyon pontatlanok vagyunk, látszik, hogy tegnap a srácok Real meccset néztek. Meg azt is, hogy 2-5 méteres passzokat rontunk. Ezt is mondta.
Ezek a MAtS és az Élő közvetítések topicban megtalálod, csak most nincs kedvem előkeresni.
A pontos felidézést most nincs kedvem bemásolni meg visszakeresni, de mondta, hogy utánanézett különböző fórumokon, hogy miket gondolnak a Barcások a meccsről.Bob_Marley írta:Mik voltak azok?roby122 írta:
Lol a csávó az M4-ből a mi hozzászólásainkból, olvasott fel!![]()
Senkiébe ne varrd. Ez az eredmény láthatóan elég volt a fiúknak. Hosszú a BL és hosszú a bajnokság. Ettől függetlenül simán nyerhettünk volna, de láthatóan nem törték magukat a játékosok. Vélek felfedezni bizonyos analógiát a tavalyi és az idei szezonkezdett között. Ez se nagyon acélos az sem volt az. A Reál pörög ezerrel, aztán meg annyi lesz tavasszal. Semmi nem történt, a csoportriválisunktól elhoztunk egy pontot és pont.visca el barca írta:
hát akkor kinek a nyakába varrjam?
Mik voltak azok?roby122 írta:
Lol a csávó az M4-ből a mi hozzászólásainkból, olvasott fel!![]()
mahitoo írta:Nem igazán értettem ezeket a "3-0-ra lesimázzuk őket" kommenteket. Nekem lett igazam.Meg a kommentátor is, "mekkora meglepetés". Bakker, ez a BL, és nem a BATE ellen játszottunk otthon, hanem a Róma ellen idegenben.
Nincs gond a döntetlennel, azzal már inkább, hogy nem is nagyon erőlködtünk a győzelemért, és rettenetesen pontatlanok voltunk. Ter Stegenen veszekedjen aki akar. Rafinha a legnagyobb baj, remélem nem dőlt ki hosszú időre szegény srác. Bemutatkozott a brazil válogatottban, biztos voltam, hogy ez jót fog tenni neki.
Na, nincs tragédia, bajnokikat kell hozni, BL-ben ezzel az eredménnyel nincs különösebb baj.