Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.09.28. 22:28:35

Messias2 írta:Én meg adnám a lehetőséget a Munir-Sandro párosnak, míg Messi sérült. Tehát maradnék a 4-3-3nál. Mindenki úgy beszél itt Munirról, mintha egy falábú senki lenne. Sokan követelik a fiatalok beépítését a nagycsapatba (én is). De ezt nem lehet 2 meccs alatt megcsinálni. Várni kell legalább 10-20 meccset, míg kiderül, mire képesek. Hozzá teszem, egyáltalán nem volt olyan botrányos teljesítménye Munirnak az elöző meccsen, mint azt sokan állítják. Egy Pedro szintet simán hozott.
Én sem vagyok megelégedve Munirral jelenleg, pláne néha amiket csinál...
NADE:
Azért mégiscsak egy 19 éves gyerekről beszélünk, kicsit túl lett hypeolva, és most nem teljesít ahogy elvárná a nagyközönség(a hypenak köszönhetően), viszont ez nem jelenti azt hogy idővel nem fejlődhetne megfelelő szintre.

Viszont tartom,hogy emiatt is kellett volna Pedro, mert mire tényleg megfelelő alternatíva lesz Munir/Sandro, az még több év.
Messias2
Director del Fútbol

2015.09.28. 22:08:05

Én megadnám a lehetőséget a Munir-Sandro párosnak, míg Messi sérült. Tehát maradnék a 4-3-3nál. Mindenki úgy beszél itt Munirról, mintha egy falábú senki lenne. Sokan követelik a fiatalok beépítését a nagycsapatba (én is). De ezt nem lehet 2 meccs alatt megcsinálni. Várni kell legalább 10-20 meccset, míg kiderül, mire képesek a nagyok között. Hozzáteszem, egyáltalán nem volt olyan botrányos teljesítménye Munirnak az elöző meccsen, mint azt sokan állítják. Egy Pedro szintet simán hozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.09.28. 22:30:35-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.28. 19:16:17

roby122 írta:Kíváncsi leszek milyen felállásban fogjuk tolni a holnapi meccset.
Szerintem lesz változás, kérdés hogy hol.

Annak ellenére, hogy Masch. gyengén játszik, szerintem a KP-nak stabilnak kell lennie, azért nem egy Roma ellen fogunk játszani. Leverkusen egy erős, pörgős csapat, támadnak, mint a mérgezett egér.
Én kezdőm:

MAtS
Alves-Piqué-Bartra-Alba
Rakitic-Mascherano-Busquets
Iniesta
Suárez-Neymar

Ez egy 4-3-1-2 , de 4-3-3 al is lehetne Iniestaval a bal szélen. Játszott ő már ott Real elleni meccsen.
Én Munirt biztos nem raknám a kezdőbe, Sandro necces, nem tudom.
Cserének meg maradna SR + Gumbau...
Ez így több sebből vérzik. Ini-t bal szélen el kell felejteni, ez már bizonyított. Esetleg Neymar mehetne középre akkor, de az neki se a legideálisabb, Suarez pedig el lenne veszve.

Mondjuk ez a 4-3-1-2 vagy 4-4-2 nem rossz, de Ini-nek az a poszt nagyon nem feküdne. Inkább Rakiticet tenném oda, a Sevilla-ban játszott hasonló poszton és akkor Ini a balosra Busi a jobbosra, viszont ebben a szisztémában nagyon kell figyelni a védekezésre. Egyből letámadni és a csatároknak is keményen részt kell venni a védekezésből.
Viszont nem hiszem, hogy LE kísérletezgetne, muszáj megverni a Bayert különben még az első hely is veszélybe kerül.
Szerintem marad a 4-3-3 Neymar-Suarez-Munir trióval. Egyedül a védelem bizonytalan, Piqué és Alba biztos, a többi kicsit kérdőjeles. Bár én Alvest és Masch-ot tippelem.

Inkább a 3-5-2-t tudom én is elképzelni, ha már taktikát vált. Bartra abban úgyis nagyon jól szerepelt, bár az csak egy meccs volt.
A bal szélünk elég erős lenne, de igazán ez messivel és nem Suarezzel lenne ütős, a jobb oldal így nem tudom mennyire lenne stabil, nincs gyors játékosunk, csak a bal oldalon, ez vissxzeüthet.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.28. 19:13:46

visca el barca írta:ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy csere
És tényleg, valamiért az volt bennem, hogy Matyi-Bartra-Piqué védősort írtál, és Masch meg kezd a középpályán.. :D Bár igazából kár is erről álmodozni, mert úgyse lesz ilyen sajnos, pedig tényleg nagyon adná most magát.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.28. 19:11:10

palesz77 írta:
visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.
SR* :oops: :D Nálam komolyan előrébb lenne már, mint Dani, ő pocsék formában van egyelőre, Robi meg maxon pörög. Amúgy most tényleg minden adott lenne egy ilyen felálláshoz, egyedül talán annyi baj van vele, hogy jelenleg nem lenne csere középhátvéd az egész keretben egy ilyen felállással.
ott lenne mascherano/matyi, bőven elég egy csere
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2015.09.28. 18:55:17

én meg annak örülnék, ha nem lenne az egész védelem agyatlanul az ellenfél térfelén, hogy aztán minden véletlenül előre vágott labdával a kapunkig rohanhasson egy elől hagyott akárki :mrgreen:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.09.28. 18:47:38

visca el barca írta:most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.
SR* :oops: :D Nálam komolyan előrébb lenne már, mint Dani, ő pocsék formában van egyelőre, Robi meg maxon pörög. Amúgy most tényleg minden adott lenne egy ilyen felálláshoz, egyedül talán annyi baj van vele, hogy jelenleg nem lenne csere középhátvéd az egész keretben egy ilyen felállással.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.09.28. 18:08:33

noname írta:Én pont most raknám be Munirt kezdőnek. A múltkor elfogadhatót nyújtott, megjátszható volt, most kéne erőltetni, nem máskor. Ha megy neki, jó, ha nem, akkor kikerül LE köréből.
én meg hagynám őt is, meg sandrot is a francba, egyik sem mutat semmit sem... ahhoz jók hogy meglegyünk létszámban...

most kellene tolni a 3-5-2-t orrvérzésig, hátul barta, pique matyi, középen alba, ini, busi, rakitic meg alves, elől meg fosni a labdákat neymarnak meg suareznek.

olyan szinten adna van minden hozzá, hogy hihetetlen, de megpróbálni sem fogják :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.28. 17:47:26

Én pont most raknám be Munirt kezdőnek. A múltkor elfogadhatót nyújtott, megjátszható volt, most kéne erőltetni, nem máskor. Ha megy neki, jó, ha nem, akkor kikerül LE köréből.
A Fifa egy szégyen
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.28. 17:29:19

Kíváncsi leszek milyen felállásban fogjuk tolni a holnapi meccset.
Szerintem lesz változás, kérdés hogy hol.

Annak ellenére, hogy Masch. gyengén játszik, szerintem a KP-nak stabilnak kell lennie, azért nem egy Roma ellen fogunk játszani. Leverkusen egy erős, pörgős csapat, támadnak, mint a mérgezett egér.
Én kezdőm:

MAtS
Alves-Piqué-Bartra-Alba
Rakitic-Mascherano-Busquets
Iniesta
Suárez-Neymar

Ez egy 4-3-1-2 , de 4-3-3 al is lehetne Iniestaval a bal szélen. Játszott ő már ott Real elleni meccsen.
Én Munirt biztos nem raknám a kezdőbe, Sandro necces, nem tudom.
Cserének meg maradna SR + Gumbau...
kfranky
Jugador del Barça

2015.09.17. 09:47:29

Yokozuna írta:Hát nem volt nagy játék, de nem lepett meg. Végre tét nélkül játszhattak, nem is tudtak felpörögni. Ha a kapus nem kapja azt az iskolás gólt, még a győzelem is meglett volna.
Én játszattam volna egy két csereembert.
Én nem hibáztatom TS-t a gólért. Nyilván védhető lett volna, ha nincs annyira kint, de - véleményem szerint - Lucho szándékosan kéri a kapusokat, hogy próbálják segíteni a védőket úgy, hogy egyfajta söprögetőt játszanak. Ter Steigen így már a második gólját kapta, Bravonak a Bilbao ellen szerencséje volt, de elmondható, hogy az ellenfelek már tudatosan készülnek erre, így lépni kell ennek kiküszöbölésére.
Tegnap látszott, hogy csoportmeccsek 1. fordulója volt és nem rossz eredmény az X nekünk.
A helyzetkihasználásunk továbbra is katasztrófális, a védelem remek volt.
Furcsa volt látni, hogy (az elején) van gyorsabb játékos Albánál... :|
Yokozuna
Entrenador del Barça

2015.09.17. 09:19:01

Hát nem volt nagy játék, de nem lepett meg. Végre tét nélkül játszhattak, nem is tudtak felpörögni. Ha a kapus nem kapja azt az iskolás gólt, még a győzelem is meglett volna.
Én játszattam volna egy két csereembert.
Res
Jugador d'estrella

2015.09.17. 07:52:26

A Roma azt játszotta amit neki kellett, ezért nem tennék nekik szemrehányást. Reálisan mérték fel a saját képességeiket: A védekezésre futotta az erejükből és a tudásukból. Így is elkészültek teljesen, a végén már a fülükön vették a levegőt és volt pár olyan görcs, ami nekem nem tűnt kamuzásnak. Olyannyira jól csinálták a 10 emberes védekezést, hogy max. akkor tudtunk volna magabiztosan győzni, ha nagyon pontosak és gyorsak vagyunk. Erről azonban szó sem volt.
Az hogy hiányzott a dinamika a játékunkból az óvatosság számlájára is írható. Ehhez képest Ney és Suarez olyan technikai hibákat csináltak, amiket nem szoktunk tőlük látni. Messi nagyon akart, de még egy kissé formán kívül játszik úgy látom. Volt egy olyan homály lövése, amit kb. magyar bajnokin látni. :twisted:
Szerintem dicsérhető volt viszont Mathieu akinek hibájára sem emlékszem, sőt részemről kiemelném Sergi Robertót, bár őt rendre fikázzuk, most nem volt miért. Kb. több labdát szerzett, mint Busquets. Nyilván nem egy Alves és az a támadójátékunk impotenciáján is látszott, de becsülettel hozta amit egy jobbhátvédnek kell.
Chino
Llegenda del Barça

2015.09.17. 03:35:43

visca el barca írta:
Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje. :)
hát akkor kinek a nyakába varrjam?
Legalább annyira azokéba akik a helyzeteket rendre kihagyták.
Engem ez húzott fel a legjobban. A Romanak gyakorlatilag egy helyzete volt az első félidő végén (a gólt nem nagyon tekintem helyzetnek) mi ha a felét kihasználjuk legalább hármat elrakunk.
Ennyi erővel a bíró nyakába is lehet varrni. Ő is hibázott egy mérkőzést befolyásoló pillanatban.
A meccsre teljesen jellemző volt, hogy náluk a kapufánál befelé pattan, nálunk meg kifelé.

Nem játszottunk jól ez tény, de még ezzel a teljesítménnyel is verni kellett volna őket. Minden más esetben tudnék gratulálni a Romanak az eredményhez, de hogy ilyen játékkal és mázlival érték el ahhoz nem nagyon tudok. Nyilván a hasonló taktikának van esélye ellenünk, de, hogy ennyire képtelenek legyenek támadni... Annak ellenére ez nem rossz eredmény, főleg azt véve alapul, hogy gyakorlatilag a csoportmeccseink legnehezebbje volt.

Rafinhat nagyon sajnálom. Hiszem, hogy tudott volna lendíteni a játékunkon, fürgébb és offenzívabb mint Rakitic, nagyon kellett volna ő ide, mert egy Masch-Busi-Ini kp-tól sok veszélyt nem lehet várni.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.16. 23:12:17

roby122 írta: A pontos felidézést most nincs kedvem bemásolni meg visszakeresni, de mondta, hogy utánanézett különböző fórumokon, hogy miket gondolnak a Barcások a meccsről.

-Stegen bekapott gólja után, egyből össze kezdték hasonlítani a fórumozók Bravohoz, hogy melyik jobb kapus, és melyik a kezdő.
- Akkor volt aki védte Stegent, és nem az ő hibája volt.
-Meg ami nagyon feltűnő volt, ilyet biztos írt itt valaki, hogy nagyon pontatlanok vagyunk, látszik, hogy tegnap a srácok Real meccset néztek. Meg azt is, hogy 2-5 méteres passzokat rontunk. Ezt is mondta. :D

Ezek a MAtS és az Élő közvetítések topicban megtalálod, csak most nincs kedvem előkeresni.
Jah ez így elég, köszi. Én streamen néztem a meccset angolul és így nem tudom mit mondott a magyar kommentátor. :D Farkas Norbi is szokott innen csemegézni, csak van értelme ide írogatni. :D
Kép
Kép
Kép
Andris
Adminisztrátor

2015.09.16. 23:10:12

Elég lelketlen játék volt ma, de hát az első 2-3 hónapban valószínűleg ez volt a legkisebb téttel bíró meccsünk. Csak [auto_cenzúra] volt végignézni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.16. 23:04:44

Bob_Marley írta:
roby122 írta:
Lol a csávó az M4-ből a mi hozzászólásainkból, olvasott fel! :D =D>
Mik voltak azok?
A pontos felidézést most nincs kedvem bemásolni meg visszakeresni, de mondta, hogy utánanézett különböző fórumokon, hogy miket gondolnak a Barcások a meccsről.

-Stegen bekapott gólja után, egyből össze kezdték hasonlítani a fórumozók Bravohoz, hogy melyik jobb kapus, és melyik a kezdő.
- Akkor volt aki védte Stegent, és nem az ő hibája volt.
-Meg ami nagyon feltűnő volt, ilyet biztos írt itt valaki, hogy nagyon pontatlanok vagyunk, látszik, hogy tegnap a srácok Real meccset néztek. Meg azt is, hogy 2-5 méteres passzokat rontunk. Ezt is mondta. :D

Ezek a MAtS és az Élő közvetítések topicban megtalálod, csak most nincs kedvem előkeresni.
Léfe
Entrenador del Barça

2015.09.16. 23:03:28

Nagyjából egyetértek az előzőekkel, de elég gólhelyzetünk volt - kimaradtak. A Rómának helyzete sem volt. Elkényelmesedve elszortunk 2 pontot. Nem nagy gond. A nagy probléma, hogy nem elég aktiv és főleg nem KREATIV a középpályás játékunk. Itt a robot nem elég.
Normandia
Director del Fútbol

2015.09.16. 23:01:56

visca el barca írta:
hát akkor kinek a nyakába varrjam?
Senkiébe ne varrd. Ez az eredmény láthatóan elég volt a fiúknak. Hosszú a BL és hosszú a bajnokság. Ettől függetlenül simán nyerhettünk volna, de láthatóan nem törték magukat a játékosok. Vélek felfedezni bizonyos analógiát a tavalyi és az idei szezonkezdett között. Ez se nagyon acélos az sem volt az. A Reál pörög ezerrel, aztán meg annyi lesz tavasszal. Semmi nem történt, a csoportriválisunktól elhoztunk egy pontot és pont.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.16. 22:58:45

roby122 írta:
Mik voltak azok?
Kép
Kép
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.09.16. 22:57:54

ócska meccs volt, de különösebb jelentősége ennek a -2 pontnak valszeg nem lesz. a hétvégi bajnokit be kell húzni.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.09.16. 22:57:29

Stegen bekaphatja, en mindig vedem, de ez nagyon ciki volt.
Amugy meg vilagi szegyen, hogy ezzel a romaval leikszeltunk...ezt pl a real kitomi 3-4 gollal idegenben is.

Nem baj majd tavasszal <3
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.16. 22:57:18

Kiėt? :lol:

Amúgy nem olyan gáz ez az X, inkább most jöjjön mintba bajnokságban. Látszott hogy nincsenek felpörögve a fiúk.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Richmond82
Jugador del Barça

2015.09.16. 22:56:48

mahitoo írta:Nem igazán értettem ezeket a "3-0-ra lesimázzuk őket" kommenteket. Nekem lett igazam. :) Meg a kommentátor is, "mekkora meglepetés". Bakker, ez a BL, és nem a BATE ellen játszottunk otthon, hanem a Róma ellen idegenben.

Nincs gond a döntetlennel, azzal már inkább, hogy nem is nagyon erőlködtünk a győzelemért, és rettenetesen pontatlanok voltunk. Ter Stegenen veszekedjen aki akar. Rafinha a legnagyobb baj, remélem nem dőlt ki hosszú időre szegény srác. Bemutatkozott a brazil válogatottban, biztos voltam, hogy ez jót fog tenni neki. :(

Na, nincs tragédia, bajnokikat kell hozni, BL-ben ezzel az eredménnyel nincs különösebb baj.

Én is 3-0-át vártam ,ami kb reális is lehetett volna , ha Mats nem nyeli be 50 méterről. Helyzetek megvoltak, meg nem kapott büntető szintén.....
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.16. 22:55:05

Első félidő nem volt rossz. A második félidőben mintha a City-t láttam volna. Ide oda passzok, az MSN nem tudott felpörögni, vártam a távoli lövéseket, egy se volt. Szerintem ezt meg lehetett volna nyerni. A gól után sem volt meg az a koncentráltság ami a LE csapatot jellemzi.
Rafinha-t sajnálom, nagyon nem nézett ki jól. Remélem nem Luke Shaw esete lesz belőle.
Valamint az elmaradt tizi ami ismét úgymond fájó.
Rüdiger játéka tetszetős volt.

Válasz küldése