Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyilván nem ad tiszta képet ez a stat sem, de pl Lewa szerintem a jó időszaka ellenére is gyengébb befejező a mi Lajosunknál, ahogy nézem a München meccseket rengeteg tiszta ziccert ront. Cavani is, Benzema is az utóbbi időben. Csak ez nekünk ugye nem tűnik fel, mert a gólokat látjuk csak tőlük, de nem hiszem, hogy Suárez a többieknél lényegesen gyengébb lenne összességében. Amúgy van kép a 16-oson kívüli lövésekről is, nem a legrosszabb Suárez, de valóban az alsó harmad tagja - nyilván ez sem teljesen tiszta kép.csababarca írta:Pl a felsoroltakból (szerintem) Lajos lő a legkevesebbszer 16on kívülről, vagy akár 11 méteren kívülről is. Ha csak és kizárólag a kapus elleni egy-egyeket lehetne mérni, úgy gondolom sokkal rosszabb lenne az aránya.
Ezzel meg én is egyetértek. Nyilván lehet mondani, hogy tökéletes csatár nincs, és Luis ilyen, de engem is idegesít ez attól még..csababarca írta:Nekem az "szúrja" a szemem, hogy könnyű ziccereket ront, tényleg kicsit odakoncentrálni simán lehetne 30+ bajnoki gólja már most, nekünk meg több hajszálunk és hosszabb körmeink, ha csak a tiszta helyzeteit berugdosná 2 méterről.
Tudom statisztika, szentírás,főleg ezen a fórumon, de azért ez elég csalóka.palesz77 írta: Tessék, most csináltam gyorsan. Akár milyen hihetetlen, Suárez a legjobb befejezők között van egész Európában...
Ilyen meccsen (ahol benne van a pontvesztés), ne hagyjon ki 100 ziccert, de kettő ilyet se.noname írta:Suarez rendszerint a kisebb meccseken hagyja ki a helyzeteit. Nagy meccseken rendszerint 1-2 helyzet kell neki csak a gólhoz. Ezzel nincs is semmi bajom. Felőlem kihagyhat 100 ziccert a kiesőjelöltek ellen, ha a rangadókon meg felzabálja szó szerinta védőket.
Tessék, most csináltam gyorsan. Akár milyen hihetetlen, Suárez a legjobb befejezők között van egész Európában..mess2009 írta:egy dolgot nem tudok hová tenni: arra van stat. hogy mennyi gólt lő és mennyi passza van ez ok. de nekem úgy tűnik!? hogy rengeteget ki is hagy ! ezt a viszonyszámot nem mérik valahol? az is bonyolítja a dolgot, hogy a pozíciója a csapaton belül erre (a gólhelyzetekre) predesztinálja, tehát az lehet (kell?) mondani, hogy ez bizonyos mennyiségig normális. de nála is így lehet?
Jól van nem gólpassz, de akkor kié a kulcspassz, a kapusé?csababarca írta:corol írta:Gólpassza nincs ma.
Tulajdonképpen Ő brusztolta ki Messinek, ami kijött a kapusról és Ney bevágta. Már Messi belőhette volna.
Akkor sem gólpassz.
Ennyi erővel van Alvesnek is,csak Lajos kihagyta, stb.
SZépen csinálta a gól előtt egyébként, és ő alakította ki,de attól még nem gólpassz.
corol írta:Gólpassza nincs ma.
Tulajdonképpen Ő brusztolta ki Messinek, ami kijött a kapusról és Ney bevágta. Már Messi belőhette volna.
Gólpassza nincs ma.corol írta:Ma nagyon béna volt, csak egy gól + egy gólpassz- pedig megnyerhette volna már most az aranycipőt, meg a spanyol gólkirályi címet.
Ha jobban belegondolsz, tényleg nem az, mert magasabb szinten vanvisca el barca írta:ilyenek láttán mindig a nyomorék perez jut eszembe aki megmondta, hogy azért nem veszi meg, mert nem real madrid szintmessideco írta:+1 adat a neve mellé:
Suarez at Barcelona: 79 games - 65 goals - 36 assists
101 pont a kanadai táblázaton 79 meccsen, nem semmi
ilyenek láttán mindig a nyomorék perez jut eszembe aki megmondta, hogy azért nem veszi meg, mert nem real madrid szintmessideco írta:+1 adat a neve mellé:
Suarez at Barcelona: 79 games - 65 goals - 36 assists
101 pont a kanadai táblázaton 79 meccsen, nem semmi