Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A legjobb az egészben, hogy az illetőnek igaza volt. Nem csak az a jó futballista, aki a Realba igazol.adrenalin88 írta:Henry is verekedett már majdnem egy rajongójával ha jól tudom... Mindent megragadtok hogy cinkelni tudjátok a Realt?![]()
Mondjuk a legjobb amit itt olvastam eddig az ez volt: "Iniesta jobb mint Ronaldo" hát ez készsírva nevettem
:D
mrjoe írta:akkor itt a pontos történet, mert azért ez nem teljesen úgy van, ahogyan leírtad.Cé Roni berúgott egy autó ablakát, ahol egy 17 éves rajongó csaj filmezte őt, a lány megsérült az esetet követően. Gratulálok...
Ezt már decemberben is kijelentette:Már Benzema-nak is egy "álom" lett a Real...
Nem értem miért kell azon csodálkozni, hogy vannak játékosok, akiknek az álma a Realban játszani. Elvégre a világ egyik legnagyobb és legpatinásabb klubja számos sikerrel.Benzema tavaly decemberben: "Féltett álmom, hogy a Real Madrid játékosa lehessek. A sportban lépésről lépésre kell haladni. Szeretem a fehér mezt, a stadiont, a légkört, ami a Bernabeúban uralkodik. Megígértem az édesanyámnak, hogy Madridba igazolok, és ezt szeretném megvalósítani."
Akár hiszed, akár nem a játékosok jó nagy százalékának az álma a Real Madrid és ez még jó ideig így is lesz... Nem értem mit kell ezen csodálkozni.Már Benzema-nak is egy "álom" lett a Real...
közszereplő, világhírű ember, aki többek között ezekből a pondró paparazzik által gerjesztett hírekből él. meg egyébként sem szoktunk autóablakokat berúgdosni ha nem tetszik vmi.mrjoe írta:Természetesen nem azért linkeltem be, hogy most mindenki egységesen sajnálja Ronaldot, de én a paparazzikat kifejezetten azért utálom, mert kiprovokálják az emberekből az ilyen vagy ehhez hasonló cselekedeteket....
Ezt nem tudtam, hogy tiltott. Ebben az esetben sorry.A sporthíradós linket délután Matyi esetében törölték, s egy kis dorgálást is kapott.
Ha madridista linkeli be, akkor nem tiltott?
Természetesen nem azért linkeltem be, hogy most mindenki egységesen sajnálja Ronaldot, de én a paparazzikat kifejezetten azért utálom, mert kiprovokálják az emberekből az ilyen vagy ehhez hasonló cselekedeteket.már most a könnyeimmel kűzdök.
Na ezzel nagyon nem értek egyetalbicelesteX írta:kiegyensúlyozottabbat
Na ezért ne ítéljük el!Lionel85 írta:Cé Roni berúgott egy autó ablakát, ahol egy 17 éves rajongó csaj filmezte őt, a lány megsérült az esetet követően. Gratulálok...
akkor itt a pontos történet, mert azért ez nem teljesen úgy van, ahogyan leírtad.Cé Roni berúgott egy autó ablakát, ahol egy 17 éves rajongó csaj filmezte őt, a lány megsérült az esetet követően. Gratulálok...
Kérdezem én, egy szurkoló miből ítéljen megy egy játékost?ferninho írta: 1. csak a pályán hisztizős meg hasonlók, a való életben teeljesen más![]()
paris hilton szerint félős nyuszi![]()
![]()
2009.07.02.
15:31
A Daily Mirror szerint Cristiano Ronaldo és Sir Alex Ferguson együtt ebédeltek a tréner kedvenc éttermében. Az egyik dolgozó szerint "Visszafogott ügy volt, Cristiano egyszerűen szeretett volna mindent megköszönni Sir Alexnek."
1. csak a pályán hisztizős meg hasonlók, a való életben teeljesen másszerinted nem igaz?
és tök véletlenül sir alex búcsuztatta a hivatalos honlapon...2009.07.02.
15:31
A Daily Mirror szerint Cristiano Ronaldo és Sir Alex Ferguson együtt ebédeltek a tréner kedvenc éttermében. Az egyik dolgozó szerint "Visszafogott ügy volt, Cristiano egyszerűen szeretett volna mindent megköszönni Sir Alexnek."
Én is így vagyok vele, de legalábbis egy biztos, nem igazolhat mindenki az álmai csapatához...Köszönöm. Very Happy A mai világban amúgy sztem nem kell ilyesmin kiakadni. Egy játékos úgyis sokat tehet a csapatért, ha nem egész életében annak szurkolt, vagy arról a csapatról álmodozott ahová leszerződtették.
érdekesen hülyékSport1--->Zuhanyhíradó, érdekes.