Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen az, amikor valahova beöntik a pénzt, csinálnak egy jó csapatot, tele mindenféle zsoldos jöttmenttel, amiben - nem meglepő módon - semmi közönségcsalogató sincs. Ha az emberek nem érzik magukénak a csapatot, nincs igényük rá, akkor nem is fognak meccsre menni.Messa írta:Nem értem ezt komolyan. Fehérvár hihetetlen. 3-4 éve zsinórban bajnokesélyes csapatunk van, 2 éve bajnokságot nyerünk, azelőtt és tavaly 2.-ak vagyunk, most továbbjutunk az EL 2. köréből, jön egy belga nagycsapat, és 2 nappal a meccs előtt 1500 JEGY FOGYOTT EL.![]()
Az hagyján hogy hétvégén a Pápa ellen voltunk 2200-an, de hogy a csoportkör kapujában hazai pályán leszünk 3-4 ezren, az nonszensz, szégyen, vicc.
Nem tudom elmondani mennyire elkeserítő és kiábrándító.
EnnyiL.Messi 10 írta:Bob_Marley írta:Pölőt felejtse már el Détári siralmas
Szerintem a magyar bírókra ne térjünk ki, mert egyik rosszabb mint a másik....blupatrik írta:[Akkor pardon,nem követem ennyire nyomon a magyar labdarúgást,de azt tudom,hogy a bírók kb. úgy hátráltatják őket mint a barcát...
A tavalyi meccsek nagy részét végigszenvedtem, ha ez így folytatódik, akkor valószínűleg idén is ez lesz. Döme meg nem lett jobb edző a tavalyi szezonhoz képest, szóval nem várok tőle csodákat... Ha az első ötben lesz a Fradni, én boldog leszek.Bob_Marley írta:Döme legalább hozott valami lendületet, pezsgést, ahhoz képest mi volt tavaly szerintem előrébb léptünk.
Akkor pardon,nem követem ennyire nyomon a magyar labdarúgást,de azt tudom,hogy a bírók kb. úgy hátráltatják őket mint a barcát...L.Messi 10 írta:2008ban jutottak fel, abban a szezonban 5. lettek, utána 10., 12. és idén ismét egy 5. hely.blupatrik írta:nem tudom pontosan,de azt hiszem 4 éve jutottak fel az nb1-be,tavaly és tavaly előtt is az első 5-be végzett a KTE szerintem ahoz képest eléggé az elejébe tartoznak
2008ban jutottak fel, abban a szezonban 5. lettek, utána 10., 12. és idén ismét egy 5. hely.blupatrik írta:nem tudom pontosan,de azt hiszem 4 éve jutottak fel az nb1-be,tavaly és tavaly előtt is az első 5-be végzett a KTE szerintem ahoz képest eléggé az elejébe tartoznak
Előbb Dömét kellene elfelejteni, és nem esne meg olyan csúfság, hogy Pölő-félék futkosnak a pályán... Nem voltam otthon, szóval a meccset nem láttad, de ha a szezonnyitón nem tudnak megverni a srácok (ráadásul otthon) egy ilyen Kecsót, akkor nem sok jóra kell számítani...Bob_Marley írta:Pölőt felejtse már el Détári siralmas
Alapból egyiknek sem, nem igazán nézek NB1-et, de most szorítok a liláknak, hogy nyerjenek emberhátrányban.messideco írta:Itt van
http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?p ... 9&melyik=4
Amúgy melyiknek szurkolsz?
HlebS.Agüero írta:Vidi vagy Debrecen remélhetőleg bejut a csoportkörbe!![]()
Gent meg a Bate is nehéz ellenfél lesz, de hátha!