Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én meg arról írok, hogy a logikus gondolkodás vs. lexikai tudás közül én az előbbit fontosabbnak tartom, nem pedig hogy vmelyik nem lenne fontos.Varga Tamás írta:Zozzy mondta meg az igazat.
Szerintem, a logika nem egyenlő a tudással. Kitöltheti valaki ezt a tesztet, vagy a hasonlót 125 pontosra, miközben nem tudja mikor volt a mohácsi csata, nem tudja melyik versből szól az idézet, hogy "Levágva népünk ezrei, halomba, mint kereszt, Sírva tallóz, aki él. Király, te tetted ezt!". Vagy nem tudja, ki volt Petőfi Sándor anyja, mikor halt ki az Árpád-ház, mennyi a háromszög belső szögeinek összege, vagy hogy szól Pitagorasz-tétele, vagy milyen hegység a Tien-san, vagy az Atlasz, miért nem tenger a Kaszpi-tenger, vagy mi Mali fővárosa.
Slither aláírásában van egy link és ott.salas9 írta:Demonhunter írta:Hajoljatok meg előttem alatvalóim!122-es az IQ-m!!
Uhh bocs most veszem észre ho a tied 130Elnézést nagymester!
Hol lehet ezt a tesztet megcsinálni?
Én természettudományos beállítottságú vagyok, ezért a gondolkodó embert többretartom, mint a "magolót", aki csak mások gondolatait tudja ismételni.Varga Tamás írta:Miért, akkor az minek nevezhető, aki pl. 125-re kitölti ezt a tesztet, de nem tudja melyik vers alcíme "A magyar nép zivataros századaiból"? Én, az utóbbit tartom hülének', nem azt, aki csak 100-ra tölti ki ezt a tesztet.
Én meg többre tartom az IQ-t mint a tudást. Lehet vkinek tök jó memóriája és csomó dolgot tud, de mellette sík hülye...Varga Tamás írta:Slither aláírásában.ozsimiki írta:Hol ez a teszt(vagy ezzel a kérdéssel már ne számítsak jó eredményre
![]()
![]()
![]()
)
Én 118-as eredménnyel végeztem. Bár, sokra nem tartom ezeket a teszteket, hiszen nem a tudást mérik.
Slither aláírásában.ozsimiki írta:Hol ez a teszt(vagy ezzel a kérdéssel már ne számítsak jó eredményre
![]()
![]()
![]()
)