Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ÁLLÍTSD LE MAGAD LEGYÉL OLY' SZÍVES!!!LG írta:ENRIQUE VAGYOK, te gondolom sosem láttad Cruyffot játszani, tudom az Aranylabda nem ér semmit, csak azért nem kapta meg mert Kelet-Europai![]()
S volt nemrég 1 olyan szavazás, hogy ki mindenidok legjobb Europai játékosa, Cruyff a 3.lett! De Hunon persze, h Kubalát mondják, de Europában az 1értelmu lenne
Csakhogy ,akkor volt a világ csúcsán a Real!!!LG írta:Persze, de Cruyff a válogatottba is nagyot alkotott![]()
Es tobszoros Aranylabdás![]()
Sztem egész Europa legjobbja volt!!!
Barcelonában is egyértelmű! Kubala!! Ezt már eldöntötték!LG írta:Iglesias, te gondolom sosem láttad Cruyffot játszani, tudom az Aranylabda nem ér semmit, csak azért nem kapta meg mert Kelet-Europai![]()
S volt nemrég 1 olyan szavazás, hogy ki mindenidok legjobb Europai játékosa, Cruyff a 3.lett! De Hunon persze, h Kubalát mondják, de Europában az 1értelmu lenne
akkor miért nem lehet azt mondani, h egyszerűen utálod a Rivát, azt annyi. nem kell itt megideologizálni, sztem ha meccsenként 50 gólt nyomott volna, persze mindegyiket ollózva, akkor is utálnád. ez véleményed, jogod van hozzá. egyébként a cruyff téleg nagyon nagy zsugás volt, a '78as vbdöntőn láttam először és ő volt a kedvencem, már a Nyilasi utánLG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()
Bár télleg tudott szép dolgokat, de a BL-be utolso két nálunk toltott évébe semmit se csinált, s nem az volt az 1etlen muesése...
Állítsd már le magad.Nem bírtad az "ábrázatát"?Nevetséges,nem is azt kell bírni...Nem csinált sok mindent,mert rengeteget volt sérült,itt ne szidd Rivaldot,mert az emberek 99,5%-a itt bálványként tiszteli még mindig,VELEM az élen.LG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()
Bár télleg tudott szép dolgokat, de a BL-be utolso két nálunk toltott évébe semmit se csinált, s nem az volt az 1etlen muesése...
Nem bírtad az "ábrázatát"?LG írta:S azt is vegyétek figyelembe, h Rivaldo nem a Barcába fejezi be, s a korához képest még jobban is játszhatna! Es a VB-n Rivaldonak és Ronaldonak azt is sikerult bebizonyítania, h kihagyhatatlan helyzet nincs! Rivaltod már Barcás korába se bírtam, foleg az ábrázatát...![]()
Ha most leírnám a véleményem erröl a hozzászólásról, akkor utána lehet, hogy kitiltanának ebböl a fórumból...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Az olimpiakoszban persze, h a legjobb...
Tudom, h kapott aranytokot, meg is érdemelte, fénykorában kituno játékos volt, de akki azt mondja jobb mint Cruyff, azt nagyon sajnálom...
Sztem Dinho jobb, mint rivaldo fénykorába!
Végülis az egész eddigi hozzászólásaidra... Főleg h Cruyff nagyobb lett vna mint Kubala, meg a Rivaldo "fikázása"...LG írta:Ez melyik kijelentésre mondtad?Enrique írta:Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Tudom, h kapott aranytokot, meg is érdemelte, fénykorában kituno játékos volt, de akki azt mondja jobb mint Cruyff, azt nagyon sajnálom...
Ez melyik kijelentésre mondtad?Enrique írta:Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Akkor te nem nagyon értesz a dolgokhoz...LG írta:Ancelotti biztos nem azért nem játszatta, mert nem tetszett az arca, hanem mert nem volt elég jo, hisz mikor a milánba ment, az 1. pár meccsen kapott lehetoséget, de nem tudott annyit mutatni, h kulcsjátékos legyen, mondhatjuk, h az uzlettel jol átvertük a milánt(jol csináltuk!!!)
Ha már ilyen "nagyon" okos vagy, akkor azt is tudhatnád, hogy RIVALDO is kapott aranylabdát!LG írta:Es most hol van Rivaldo??? Mondhatom szépen kiégett, miota elment a Barcábol, nem sok maradt belole...s ezt nem a korra kell fogni...
Azért az Aranylabda mégis jelent valamit...
En akkor is Cruyffot mondom![]()
Azért, ha erre minden országban szavaznának, akkor tuti Cruyff, ezt elhihetitek