Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Van egy két jó vidi.Enrique írta:Csak szólok, remélem nem baj, csak ne fárasszátok magatokat, mert mind2 említett videjó fenn van itt: http://fcbarca.zl.hu/
A tottisat ráadásul én tótam' fő'.
Engem érdekelneMr. Master írta:Hogyha valakinek kell, nekem van egy Ronaldinho vs. Totti videom. Szóval, csak írjon bátran, aki kíváncsi rá.
Nincs neked olyan hogy Ronaldinho vs. Zidane?Rivaldinho írta:az a kérdésem van e igény valami videóra? mármint Ronaldinho vs. ......??? vagy valami más esetleg?
Valami olyasmi, hogy eleve ki akarta állítani... "Utazott" a MessireEnrique írta:"the referee already had prepared the expulsion of Messi"Enrique21 írta:Maradona: "El árbitro ya tenía preparada la expulsión de Messi"<--Ezt leforditaná valaki?
???? Nem értem... A spori felkészült M. kiállítására??
"the referee already had prepared the expulsion of Messi"Enrique21 írta:Maradona: "El árbitro ya tenía preparada la expulsión de Messi"<--Ezt leforditaná valaki?
Az egész banda.LG írta:Most befog az egész csapatXavi írta:Én azt hallottam, hogy egy Barca elleni meccs előtt be is [auto_cenzúra]...
Most befog az egész csapatXavi írta:Én azt hallottam, hogy egy Barca elleni meccs előtt be is [auto_cenzúra]...