Valaki rárúgta a kapura, de a labda kipattant Raúl elé. De mivel az elrúgás pillanatában ő lesen volt, így emiatt érvénytelenítették a gólt.grecki írta:Egyébként miért nem adták meg a Madrid gólját?
Ahogy láttam Robben "gólját", el is kapcsoltam...
Barca vs. Real
- Mihu
- Director del Fútbol

Egészségedre akkor. Valakit érdekel a legnagyobb rivális meccse...BarcafanTomee írta:En alapbol nem mek ra a madridistaradr. Mezey írta:Tudom hogy szemétség, meg hogy nincs még vége, de aki akar jót röhögni nézzen át a madridistára.de neked jo nevetest
Jó dolog az örömködés... egy ideig. Nem kell azért átmenni idiótába.
Jelenleg lehet örülni, hogy perpill 2 pont a hátrány. De még van hátra a meccsből is, meg a bajnokságból is.
Szal' óvatosabban, mert a nagy elbizakodásból lesz nagy pofáraesés.
Jelenleg lehet örülni, hogy perpill 2 pont a hátrány. De még van hátra a meccsből is, meg a bajnokságból is.

Szal' óvatosabban, mert a nagy elbizakodásból lesz nagy pofáraesés.
-
- Director del Fútbol
fújják le a meccset, maradjon ez a vége, botoljanak még párszor, fordítsunk, legyünk bajnokok és akkor lehet nagy az arcunk. de addig amig nincs vége a szezonnak és ők vezetnek, addig kuss a nevünk. ezt gondolom
Hajrá Getafe!

Második hely talán meglesz, BLről meg felesleges álmodozni. Takarodjon Európa legjobb csatárpárosa a híd alá, Schuster meg mehet utánuk.
Életembe másodszor olvasok madridistát, de ez valami röhej! Nemtom ki irta ezt, de szerintem azért ez vicces, Schusternek sztem elég sokat köszönhetnek...
G.
Életembe másodszor olvasok madridistát, de ez valami röhej! Nemtom ki irta ezt, de szerintem azért ez vicces, Schusternek sztem elég sokat köszönhetnek...
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
-
- Jugador d'estrella
bocsi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barcakiraly 2008.02.24. 22:44:47-kor.
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
En alapbol nem mek ra a madridistaradr. Mezey írta:Tudom hogy szemétség, meg hogy nincs még vége, de aki akar jót röhögni nézzen át a madridistára.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
az a baj h sok idő van még
de egy x nem lenne rossz 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jaja, csak a homi probált védekezni, de őt is szét szivatták! Amúgy ahogy néztem Robbent mintha Roberto Carlos lett volna!
Mihu, üdv újra a fórumon!

Mihu, üdv újra a fórumon!
..................................
Ez jellemző a reálra, ezért utálom őket!
Mit kell itt magyarázni! Hajrá mindenki! Legyen 2 közte!
Mit kell itt magyarázni! Hajrá mindenki! Legyen 2 közte!
-
- Jugador d'estrella
Mi történt? Nem adták meg a madrid gólját? Pont elkattintottam. Épp a madridistán néztem a gólörömöt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dr. Mezey 2008.02.24. 22:23:46-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Nem adták meg a Madrid gólját, azok meg ott örültek. Getafe meg nekiállt üres kapura rohamozni.
Ne kiabáljuk el, de nehéz dolga van a Madridnak, ha nem akar pontot veszteni.
Szandi nemakarsz msnre jönni?

Ne kiabáljuk el, de nehéz dolga van a Madridnak, ha nem akar pontot veszteni.
Szandi nemakarsz msnre jönni?

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez kemény volt
1-0 Uccse

1-0 Uccse
in to exile
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát ez parádé...jesszusom....
El se hiszem ha a Getafe kapja el a Madridot(Getafe is).
Hajrá!!!
El se hiszem ha a Getafe kapja el a Madridot(Getafe is).
Hajrá!!!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Hálaaaaaaaaaaaa Getafe!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
-
- Jugador d'estrella
Telhetetlenség volna azt kivánni hogy most is bukjanak pontokat, de azért benne van a pakliban. Az meg világosan látszik hogy nagyot esett a formájuk, persze így is vezethetnének ha több szerencséjük van.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem kell reménykedni, mert a Madrid a mai meccset be fogja húzni, otthon veretlenek, és a szerencséjük sem hagyja cserben őket. RvN majd talál egy leventét, amivel behúzzák a 3 pontot. 

Nem tudom ki van "otthon" madridistán, de most is olyan bőszen bíróznak, a mi meg nem adott 11-esünk után? 
...mert tévedni emberi dolog.

...mert tévedni emberi dolog.