Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.16. 00:14:24

Hunter91 írta:Ez van, ő volt a gyorsabb. 2 oldalt írtam,de legalább megismertem rendesen Villa eddigi pályafutását.
Ha van esetleg valami kiegészítés a jelenlegihez, az is remek lenne.
Privátban lehetne egyeztetni, persze csak ha gondolod. :)
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.15. 23:58:20

Kovi írta:
Hunter91 írta:
Kovi írta: ...

Egyébként akinek van kedve írni egy David Villás célkeresztes cikket, akkor azt is szívesen fogadnánk. :)
Írtam egy ilyen cikket, szívesen megmutatnám.
SZERK: Most látom, valaki megelőzött... :( :(
Francba.., előtted írták egy kicsivel, tényleg sajnálom. :?

A másik dolog javítva.
Ez van, ő volt a gyorsabb. 2 oldalt írtam,de legalább megismertem rendesen Villa eddigi pályafutását.
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.15. 23:54:48

Hunter91 írta:

Egyébként akinek van kedve írni egy David Villás célkeresztes cikket, akkor azt is szívesen fogadnánk. :)
Francba.., előtted írták egy kicsivel, tényleg sajnálom. :?

A másik dolog javítva.
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.15. 23:42:46

HÁny éves is Villa?Mert a célkeresztben azt írja,45 évet játszott a Gijonban,10 évesen került oda,a Valenciában pedig már 5 éve játszik,játszott hármat a Real Zaragozanál... :lol:
Ez 63..Én úgy tudtam,29.... :lol:
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Hunter91
Capitá del Barça

2010.08.15. 23:34:30

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hunter91 2010.08.15. 23:50:47-kor.
kurdt
Megmentő :)

2010.08.15. 21:49:38

Andris írta:Túl nagy dologra azért ne gondoljatok. Amúgy én is várom már, jórég terveztem meg, és talán elkészül a felület hozzá, h kezelésbe vehessem. :)
Csak nem a góllövőlista? :wink:

Nemegészen. :)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Andris
Adminisztrátor

2010.08.15. 21:29:58

Túl nagy dologra azért ne gondoljatok. Amúgy én is várom már, jórég terveztem meg, és talán elkészül a felület hozzá, h kezelésbe vehessem. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.08.15. 21:27:56

messideco írta:Várom azt a meglepetést :wink:
Egyébként írtam Adrianóról egy cikket, amit egyik haverom feltöltött a wikipediára. Ha gondoljátok nézzétek meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Adriano_Correia_Claro
Na, ezt például - ha gondolod - meg lehetne írni ide, az Eurobarcára is.

Ami még a játékoskereteket illeti, igyekszünk pótolni a hiányosságokat, és ebbe beletartozhat majd a kosarasok és a kézisek csapatának "ismertetése" is (ez még koránt sem biztos).

A Ricky Rubiós videó egyébként körülbelül egy hete van fenn. A másik oldalát a dolognak egyébként Andris már elmondta.

Az Atléticről biztosan lesznek hírek, pláne most, hogy feljutottak a másodosztályba, ahogy a kosár- és kézicsapatról is lehet majd olvasni továbbra is, mert igenis az is hozzátartozik az FC Barcelonához.
kmarcel
Barça B

2010.08.15. 21:22:41

Andris, köszi a választ.. :) és én is várom a meglepetést.. :)
messideco
Presidente del Barça

2010.08.15. 21:09:25

Várom azt a meglepetést :wink:
Egyébként írtam Adrianóról egy cikket, amit egyik haverom feltöltött a wikipediára. Ha gondoljátok nézzétek meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Adriano_Correia_Claro
Kép
"And my heart will leave you never."
Andris
Adminisztrátor

2010.08.15. 20:59:26

kmarcel írta:
ami a legszembetűnőbb számomra, h mostanában lassabban jelennek meg a cikkek, nyilatkozatok.. sokkal több ideig tart a közlése.. ez lehet, h a nyári vakációk miatt van és lehet, h majd a szezon közben fepörögnek a dolgok

a következő az "Eurobarca videóajánló" kis rubrikában, vagy nem is tom minek nevezzem, ha jól emlékszem, akkor már lassan több, mint egy hónapja ricky rubio fantasztikus kosár tudását tom végignézni, nem mintha a kosárral bajom lenne, sőt.. csak sztem ráférne egy kis változatosság, sztem.

"Játékoskeretek" menüpont.. először is egyáltalán nem értem, h miért van többesszámban a megnevezés, de ez még a kisebbik gond, de az, h csiga, titi meg rafa is még a barca játékoskeretéhez tartoznak egy kicsit túlzásnak vélem... ja és lehet, h a kölcsönben lévő játékosokat is fel lehetne tüntetni, de ez csak egy ötlet..

ami a kölcsönben lévő játékosokat illeti.. eléggé hiányoltam év közben, h semmi hírt nem kaptunk a kölcsönbe adott játékosokról.. nem azt mondom, h minden héten össze kéne írni, h ki mit hol mennyit játszott, de sztem havonta azért nem ártana, h lássuk, h hogyan megy a sorok.. elvégre ők is barca játékosok.

a barca atleticről.. nem írok, mert ahogy így láttam már többen szóvá tették, h nem heti rendszerességgel kapunk róluk hírt.. jó igen tom... "Eurobarca- Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala" és nem a Barca B-jé, de akkor is..

ennyit szerettem vna megosztani veletek..
üdv!
Visca el Barca!
Szia! Köszi az észrevételeket, bár kevésbé helytálló némelyik.

1. jól látod a helyzetet, nyáron vontatottabb a munka, akár a nyaralás, akár az egyéb elfoglaltságok miatt. Valamint nagyjából 10ede annyi értelmes, lehozható cikk és nyilatkozat jelenik meg. És a hangsúly a jelzőkön van, mert nyilván az igazolásos dolgoknak 5%a használható. Lehet hogy pletyka és kacsa kosárra is van igény, de azt valószínűleg nem az eurobarcán kapja majd meg a közönség. :)

2. a videoajánlónál detto a minőségről van szó. ibrahimovic legnagyobb góljait, vagy a tavalyi szezon legszebb pillanatait nyilván nem rakjuk be, mert az ember beírja youtube-ba, és talál hatszázat. ha van vmi különleges, amit nem feltétlen találnak meg az emberek, az érkezik. De természetesen ahogy a szezon beindul, jönnek majd pl. az edzésekről és utazásokról szóló videok.

3. játékoskeretek, a többesszámot sokadszor magyarázzuk itt: van rá lehetőség, hogy legyen több. Ha valaki jelentkezik a feltöltésére, azt nagyon szívesen fogadjuk, nekünk egyelőre nincs rá kapacitásunk.

Felteszem nem gondoltad végig, hogy amíg az igazolási időszak tart, tökéletes marhaság frissíteni a játékoskeretet.
A kölcsönben lévők fel lesznek tüntetve majd.

4. Tudtommal volt olyan cikk, ami összefoglalta minden kölcsönben lévő játékos teljesítményét. Természetesen fordulónként ennek sincsen semmi értelme, ahogy írtad, de még havonta se volt eddig, tekintve hogy a védőinkről nemvolt mit írni, a támadó szelleműek pedig padoztak majd' egész évben.

5. Az Atleticről is tudtommal heti rendszerességgel jött hír. Amikor a végjáték kiélezett volt, még teljes meccsösszefoglalók is megjelentek.
Nyilván idén a másodosztályból is lesz ilyen.

Egyébként igyekszünk frissen tartani mindent, elnézést kérünk ha valami nem úgy sikerül, vagy nem idejében. :)

Ha minden igaz, egy kis meglepetés plusz is lesz idén, de ez még függőben van egyelőre.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
kmarcel
Barça B

2010.08.15. 20:13:54

csákány
ha már van rá lehetőség, akkor gondoltam megosztok veletek egy-két dolgot a honlappal kapcsolatban, amit mostanában vettem észre.
ami a legszembetűnőbb számomra, h mostanában lassabban jelennek meg a cikkek, nyilatkozatok.. sokkal több ideig tart a közlése.. ez lehet, h a nyári vakációk miatt van és lehet, h majd a szezon közben fepörögnek a dolgok
a következő az "Eurobarca videóajánló" kis rubrikában, vagy nem is tom minek nevezzem, ha jól emlékszem, akkor már lassan több, mint egy hónapja ricky rubio fantasztikus kosár tudását tom végignézni, nem mintha a kosárral bajom lenne, sőt.. csak sztem ráférne egy kis változatosság, sztem.
"Játékoskeretek" menüpont.. először is egyáltalán nem értem, h miért van többesszámban a megnevezés, de ez még a kisebbik gond, de az, h csiga, titi meg rafa is még a barca játékoskeretéhez tartoznak egy kicsit túlzásnak vélem... ja és lehet, h a kölcsönben lévő játékosokat is fel lehetne tüntetni, de ez csak egy ötlet..
ami a kölcsönben lévő játékosokat illeti.. eléggé hiányoltam év közben, h semmi hírt nem kaptunk a kölcsönbe adott játékosokról.. nem azt mondom, h minden héten össze kéne írni, h ki mit hol mennyit játszott, de sztem havonta azért nem ártana, h lássuk, h hogyan megy a sorok.. elvégre ők is barca játékosok.
a barca atleticről.. nem írok, mert ahogy így láttam már többen szóvá tették, h nem heti rendszerességgel kapunk róluk hírt.. jó igen tom... "Eurobarca- Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala" és nem a Barca B-jé, de akkor is..
ennyit szerettem vna megosztani veletek..
üdv!
Visca el Barca!
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.14. 17:40:21

sjd írta:
Andris írta: Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt. :)
Gondolom chonggy arra gondolt, hogy a 600 db "Messi!!!!!" hozzászólásból elég nehéz kitalálni h gólt lőtt-e v kihagyott egy helyzetet és helyette inkább mehetne olyan, mint ami a vb alatt vt a livescore-on

Igen,arra gondoltam...Meg ha valaki netán nem nézi elölről,akkor úgy áttekinthetőbb lenne...De ha nem,nem. :)

socio:amikor mondjuk neten nézed,és percenként beírod,hogy góóóóól,meg majdeneeeem,esetleg mekkkkoorraa cseeel az Eurobarcára,az nem ugyanaz? :) Ccsak így áttekinthetőbb lenne,+nem lenne 6x ugyanaz leírva..
Kép

socio66

2010.08.14. 17:39:54

mondjuk asszem madridistán is vannak online közvetítők,de tényleg nem túl szükséges,a legtöbben úgyis tévében nézik a meccset,vagy legrosszabb esetben valami akadozó netes adón,ami még mindig százszor jobb,mintha csak olvasnád a meccset.
meg különben sem hiszem hogy valaki vállalná hogy a meccseket a monitor előtt ülve gépelje végig.
sjd
Llegenda del Barça

2010.08.14. 17:36:47

Andris írta: Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt. :)
Gondolom chonggy arra gondolt, hogy a 600 db "Messi!!!!!" hozzászólásból elég nehéz kitalálni h gólt lőtt-e v kihagyott egy helyzetet és helyette inkább mehetne olyan, mint ami a vb alatt vt a livescore-on
Andris
Adminisztrátor

2010.08.14. 17:32:32

chonggy írta:Van egy ötletem..Mivel hamarosan kezdődik az új szezon,szerintem nem lenne rossz,ha lenne egy (mondjuk) fórum,ahol live komment menne,azoknak,akik nem tudják nézni a meccset...Esetleg egy link is kirakva,hogy ne keljen keresgélni...Meg nem ártana a következő ellenfél elemzése (mint az FM-ben)....Modik,megoldható?
Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt. :)

Következő fél elemzése szerintem nem lesz. 1-2 mondatot úgyis írunk róluk mindig az előzetesben, annál bővebben meg szerintem dögunalom. Ha vki nagyon akarja, 1 pillanat alatt megnézi hogy mit produkált adott csapat az tusó 2-3 fordulóban, oszt kész.
- József Attila
chonggy
Capitá del Barça

2010.08.14. 17:22:55

Van egy ötletem..Mivel hamarosan kezdődik az új szezon,szerintem nem lenne rossz,ha lenne egy (mondjuk) fórum,ahol live komment menne,azoknak,akik nem tudják nézni a meccset...Esetleg egy link is kirakva,hogy ne keljen keresgélni...Meg nem ártana a következő ellenfél elemzése (mint az FM-ben)....Modik,megoldható?
Kép

sjd
Llegenda del Barça

2010.08.13. 14:20:34

lacinho10 írta:sziasztok.
a kövtkezö dolgokkal van bajom az oldalon:
-chat ott fent a választási lehetőségeknél rosz.
-a hír archicum és a klubtörténet menüpont se mindig jön be.
-a csere bere ajándékbolt állásajánlat barcalinkek menüpontok nem elérhetőek.
-a chat jó csak kell java meg megfelelő böngésző
- az bejön, de a csak a főoldalról
- persze, mert ott nincs semmi
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 14:17:51

lacinho10 írta:ja ésmég elfelejtetttem mondani törölni kéne a nagyonrégi bejegyzéseket is, a csapat új játékosairol is kellene képet felrakni a letöltések menüponthoz.....
Tudod nem megy minden olyan gyorsan. Amúgy meg ha ilyen sok bajod van az oldallal ne gyere fel, ennyi. :wink: :)
lacinho10
Barça C

2010.08.13. 14:12:55

ja ésmég elfelejtetttem mondani törölni kéne a nagyonrégi bejegyzéseket is, a csapat új játékosairol is kellene képet felrakni a letöltések menüponthoz.....
MatyiG
Adminisztrátor

2010.08.13. 14:12:03

A chat az jó.
lacinho10
Barça C

2010.08.13. 14:10:25

sziasztok.
a kövtkezö dolgokkal van bajom az oldalon:
-chat ott fent a választási lehetőségeknél rosz.
-a hír archicum és a klubtörténet menüpont se mindig jön be.
-a csere bere ajándékbolt állásajánlat barcalinkek menüpontok nem elérhetőek.
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.08. 21:24:58

fanbarca írta:Tisztelt moderátorok. A K-League legjobbjai elleni mérkőzés összefoglalásában a csapatoknál helytelenül került beírásra Dalmau neve ...
bár egyáltalán nem nagy ügy, de a moderátorok nem cikkírók :), mindenesetre az észrevételt köszönjük.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2010.08.08. 20:01:40

barca99 írta:Biztos kell ide a gondolatjel utáni rész? :D Nekem az idézőjel-blogot jutattja eszembe. :) Szerintem nem illik bele ez a rész, vagy legalább nekem furcsa.
Egyáltalán nem biztos, hogy kell. Én odaírtam. :) Valamivel fel akartam dobni ezt a leírásos részt, így sikerült.
.
barca99
Llegenda del Barça

2010.08.07. 20:10:35

Eközben az Atlétic keretéhez tartozó ifjú tehetségek a város felé vették az irányt, ahol az üzletsorokat keresték fel - "gyönyörű" mai nevén 'shoppingoltak'.

Biztos kell ide a gondolatjel utáni rész? :D Nekem az idézőjel-blogot jutattja eszembe. :) Szerintem nem illik bele ez a rész, vagy legalább nekem furcsa.
Lezárt