Ha van esetleg valami kiegészítés a jelenlegihez, az is remek lenne.Hunter91 írta:Ez van, ő volt a gyorsabb. 2 oldalt írtam,de legalább megismertem rendesen Villa eddigi pályafutását.
Privátban lehetne egyeztetni, persze csak ha gondolod.

Ha van esetleg valami kiegészítés a jelenlegihez, az is remek lenne.Hunter91 írta:Ez van, ő volt a gyorsabb. 2 oldalt írtam,de legalább megismertem rendesen Villa eddigi pályafutását.
Ez van, ő volt a gyorsabb. 2 oldalt írtam,de legalább megismertem rendesen Villa eddigi pályafutását.Kovi írta:Francba.., előtted írták egy kicsivel, tényleg sajnálom.Hunter91 írta:Írtam egy ilyen cikket, szívesen megmutatnám.Kovi írta: ...
Egyébként akinek van kedve írni egy David Villás célkeresztes cikket, akkor azt is szívesen fogadnánk.![]()
SZERK: Most látom, valaki megelőzött...![]()
![]()
A másik dolog javítva.
Francba.., előtted írták egy kicsivel, tényleg sajnálom.Hunter91 írta:Írtam egy ilyen cikket, szívesen megmutatnám.Kovi írta: ...
Egyébként akinek van kedve írni egy David Villás célkeresztes cikket, akkor azt is szívesen fogadnánk.![]()
SZERK: Most látom, valaki megelőzött...![]()
Írtam egy ilyen cikket, szívesen megmutatnám.Kovi írta: ...
Csak nem a góllövőlista?Andris írta:Túl nagy dologra azért ne gondoljatok. Amúgy én is várom már, jórég terveztem meg, és talán elkészül a felület hozzá, h kezelésbe vehessem.
Na, ezt például - ha gondolod - meg lehetne írni ide, az Eurobarcára is.messideco írta:Várom azt a meglepetést![]()
Egyébként írtam Adrianóról egy cikket, amit egyik haverom feltöltött a wikipediára. Ha gondoljátok nézzétek meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/Adriano_Correia_Claro
Szia! Köszi az észrevételeket, bár kevésbé helytálló némelyik.kmarcel írta:
ami a legszembetűnőbb számomra, h mostanában lassabban jelennek meg a cikkek, nyilatkozatok.. sokkal több ideig tart a közlése.. ez lehet, h a nyári vakációk miatt van és lehet, h majd a szezon közben fepörögnek a dolgok
a következő az "Eurobarca videóajánló" kis rubrikában, vagy nem is tom minek nevezzem, ha jól emlékszem, akkor már lassan több, mint egy hónapja ricky rubio fantasztikus kosár tudását tom végignézni, nem mintha a kosárral bajom lenne, sőt.. csak sztem ráférne egy kis változatosság, sztem.
"Játékoskeretek" menüpont.. először is egyáltalán nem értem, h miért van többesszámban a megnevezés, de ez még a kisebbik gond, de az, h csiga, titi meg rafa is még a barca játékoskeretéhez tartoznak egy kicsit túlzásnak vélem... ja és lehet, h a kölcsönben lévő játékosokat is fel lehetne tüntetni, de ez csak egy ötlet..
ami a kölcsönben lévő játékosokat illeti.. eléggé hiányoltam év közben, h semmi hírt nem kaptunk a kölcsönbe adott játékosokról.. nem azt mondom, h minden héten össze kéne írni, h ki mit hol mennyit játszott, de sztem havonta azért nem ártana, h lássuk, h hogyan megy a sorok.. elvégre ők is barca játékosok.
a barca atleticről.. nem írok, mert ahogy így láttam már többen szóvá tették, h nem heti rendszerességgel kapunk róluk hírt.. jó igen tom... "Eurobarca- Magyarország legnagyobb FC Barcelona oldala" és nem a Barca B-jé, de akkor is..
ennyit szerettem vna megosztani veletek..
üdv!
Visca el Barca!
sjd írta:Gondolom chonggy arra gondolt, hogy a 600 db "Messi!!!!!" hozzászólásból elég nehéz kitalálni h gólt lőtt-e v kihagyott egy helyzetet és helyette inkább mehetne olyan, mint ami a vb alatt vt a livescore-onAndris írta: Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt.![]()
Gondolom chonggy arra gondolt, hogy a 600 db "Messi!!!!!" hozzászólásból elég nehéz kitalálni h gólt lőtt-e v kihagyott egy helyzetet és helyette inkább mehetne olyan, mint ami a vb alatt vt a livescore-onAndris írta: Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt.![]()
Sok sok éve üzemel minden egyes meccs alatt az Élő közvetítések topic. Nemtudom hogy eddig hogy nem vetted észre, folyamatosan aktív minden meccs alatt.chonggy írta:Van egy ötletem..Mivel hamarosan kezdődik az új szezon,szerintem nem lenne rossz,ha lenne egy (mondjuk) fórum,ahol live komment menne,azoknak,akik nem tudják nézni a meccset...Esetleg egy link is kirakva,hogy ne keljen keresgélni...Meg nem ártana a következő ellenfél elemzése (mint az FM-ben)....Modik,megoldható?
-a chat jó csak kell java meg megfelelő böngészőlacinho10 írta:sziasztok.
a kövtkezö dolgokkal van bajom az oldalon:
-chat ott fent a választási lehetőségeknél rosz.
-a hír archicum és a klubtörténet menüpont se mindig jön be.
-a csere bere ajándékbolt állásajánlat barcalinkek menüpontok nem elérhetőek.
Tudod nem megy minden olyan gyorsan. Amúgy meg ha ilyen sok bajod van az oldallal ne gyere fel, ennyi.lacinho10 írta:ja ésmég elfelejtetttem mondani törölni kéne a nagyonrégi bejegyzéseket is, a csapat új játékosairol is kellene képet felrakni a letöltések menüponthoz.....
bár egyáltalán nem nagy ügy, de a moderátorok nem cikkírókfanbarca írta:Tisztelt moderátorok. A K-League legjobbjai elleni mérkőzés összefoglalásában a csapatoknál helytelenül került beírásra Dalmau neve ...
Egyáltalán nem biztos, hogy kell. Én odaírtam.barca99 írta:Biztos kell ide a gondolatjel utáni rész?Nekem az idézőjel-blogot jutattja eszembe.
Szerintem nem illik bele ez a rész, vagy legalább nekem furcsa.