Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Én láttam végig. Hatalmas nagy égés volt. Jó, hogy nem tettem rájukfcbarca0827 írta:Eurosport 2-n megy egy jó meccs.
Kapcsolgattam, és elcsíptem egy mondatot a mérkőzés 17. percében 0:0-ás állásnál. Idézem a kommentátort:
"A két csapat eddigi mérkőzésein 10 gól volt a legtöbb. Gyanítom ennyi azért ma nem lesz..." Mivel nem vagyok egy német foci fan, kapcsoltam is tovább. Most pár perce kapcsolok vissza, megnézem mennyi az állás.
Na, mennyi az állás?
Leverkusen 3:6 Mönchengladbach és még van hátra 5 perc.
A francért nem maradtam ott.

Még a végén a friss feljutó Kaiserslautern megint megnyeri a bajnokságot mint anno!bence-barca írta:Kaiserslautern - Bayern 2-0

Szombaton lesz a meccs és a digi nyomja élőben,17:20tól.Barcaádám írta:pénteken lesz a szuperkupa meccs, és úgy láttam nem közvetíti semmi, utánéztem nem közvetíti a eurosport de vannak vmi ismétlések..
esetleg talán vmi külföldi ami elérhető... talán
Szerk: azon se találtam

eddig is szeretem a schalkét (inkább mint a bayerntBarcaádám írta:azta mindenit mit vágott Raúl a Bayernnek!![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/nemet_labdar ... o-2039334/

IgengiefLove írta:jah, ezt most te itt el is döntötted?Enjoy írta:nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).![]()
A Bayern remélem megnyeri a Bl-t, márcsak azért is, hogy ne az inter nyerje, akik szvsz. rengeteg meccset megvettek.

jah, ezt most te itt el is döntötted?Enjoy írta:nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).
nem fog sikerülni egyik csapatnak sem, még jó pár évet várni kell, hogy egy csapat akkora magasságokba kerüljön, mint a tavalyi barca!MrPiedone írta: Az az igazság, hogy ha valamelyik triplázik, nagy eséllyel meg lehet neki a 6 cím is. Az Atlético-t meg a Libertadores döntősét papírforma szerint vernie kéne mindkettőnek, persze ha komolyan veszik (mondjuk tavaly nekünk is necces volt).

Igen, szerintem is a legjobbak között van. A tizenéves Ajaxból 95ben BL győztes csapatot csinált, s nem sok kellett volna, hogy rá 1 évvel meg is védjék a címüket (Juve ellen tizivel kaptak ki a döntőbe). Nálunk is az első korszaka nem volt rossz, jó kis csapatot hozott össze. Az Alkmaarból bajnok csapatot csinált, s most a Bayernel triplázhat (remélem sikerülni fog neki).Rivaldo11 írta:Van Gaal hatalmas edző