Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tehetek róla, hogy megtáltosodik a paint a kezeim közötttorrentkiller írta:Szerintem jöhetsz, csak nehogy megint probléma legyen mint a múltkor..
Attól hogy nem rakom tele az oldalt mindennel, még szoktam nézegetni. De hagyjuk, nem írok többet ezügyben.Los Banditos írta:Slither nem értem mi bajod van ezekkel a művekkel. Eddig még se nki nem szólt érte, ráadásul nem is vagy túlságosan aktív részese ennek a topicnak...
Engem nem érdekelnek, ennyi. És azért a signek több köze van a bannerhez mint a kocsik.Oleguer írta: Mégis mi bajod van vele? Ennyi erővel a sigeket is kizárhatod innen, ez nem a sig topic hanem a banner
Mégis mi bajod van vele? Ennyi erővel a sigeket is kizárhatod innen, ez nem a sig topic hanem a bannerSlither írta:Sztem az ottani fórumba rakd a képeidet, ők jobban tudják értékelni és tanácsokkal ellátni. Sztem ez nem idevaló, maradj inkább a bannereknél.Barcafeco írta:Ez a Suzuki amit belinkeeltem ez a negyedik képem voltazok akik ott csinálják azok profik legalábbis legtöbbjük. szerintem ők sem ugy kezdték
Sztem az ottani fórumba rakd a képeidet, ők jobban tudják értékelni és tanácsokkal ellátni. Sztem ez nem idevaló, maradj inkább a bannereknél.Barcafeco írta:Ez a Suzuki amit belinkeeltem ez a negyedik képem voltazok akik ott csinálják azok profik legalábbis legtöbbjük. szerintem ők sem ugy kezdték
Vhol el kell kezdeni, énis elkezdtem hamar be is fejeztemSlither írta: Nem nyűgöz le túlságosan, de ezek legalább rendesen vannak tunningolva
Nem nyűgöz le túlságosan, de ezek legalább rendesen vannak tunningolva, háttérrel, jó kidolgozással, stb.Chris0527 írta:Slither írta:Egyáltalán mi a jó ezekben? Átszínezed, felnicsere, 1-2 dísz, de nem látom az értelmét.
http://www.jvt.php.hu
Ha itt körbe nézel megérted miért is jó sztem.(ajámlom figyelmedbe ott bal oldalt a top listát)
Slither írta:Egyáltalán mi a jó ezekben? Átszínezed, felnicsere, 1-2 dísz, de nem látom az értelmét.
Az, hogy átszínezik az autót.Slither írta:Elárulnátok hogy mi a jó ebben az autó átszínezésben?