Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jo ebben igazad van, nekem automnatikusan a magas ember az center foleg a mai kosaban ahol pl multkor ellenunk Porter volt a center.PCsabi írta: Mondjuk már most több triplát dobott be, mint Anthony Davis az első három szezonjában. Szóval nem lennék meglepődve, ha jövőre már nem csak egyszer próbálkozna átlagban meccsenként.
Nem is kifejezetten centerekről volt szó, hanem magasemberekről.Bob_Marley írta:Mirotic nem center, Jones sem
Ez náluk mit jelentene? 10-ből buknak 4 meccset? Ha nincs sérülés, ezt nem tudom elképzelni.nzxtpo írta:belekerülhetnek egy hullámvölgybe
Mondjuk már most több triplát dobott be, mint Anthony Davis az első három szezonjában. Szóval nem lennék meglepődve, ha jövőre már nem csak egyszer próbálkozna átlagban meccsenként.Bob_Marley írta:Townsnak multkor veletlenul beakadt harom tripla, de neki nem az a jateka. Kevesebb mint egyszer probalkozik atlagban. Behajitja a tempot is szo se rola, de o is inkabb festekbol dolgozik.
Nem is kifejezetten centerekről volt szó, hanem magasemberekről.Bob_Marley írta:Mirotic nem center, Jones sem
Currynek egy nagy kihagyása volt a 2011-12-es szezonban, utána következő két szezonban hozott 78-78 meccset, viszont 38 és 36 percet töltött átlagosan a pályán. Ezt tudták lecsökkenteni 32-re a tavalyi szezonban, amivel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ezzel a sérülés veszélye is kisebb legyen. 80 meccsre vetítve az 1-2 perc is nagyon sokat számít, úgyhogy fáradásból adódó sérülést nem tudok elképzelni, maximum rossz mozdulat általit. És idén is eddig 34 perc körül tölt a pályán.PCsabi írta: GSW 73-9? Én egyre jobban hiszek benne, ha Curry nem sérül le, akkor megcsinálják. Bár továbbra sem örülnék neki.
Nem hiába nem szokott összejönni ez igaz, de ilyen szezonkezdésre sem láttunk még példát. Az, hogy elérik e a rekordot azt nehéz még mindig megmondani, hiszen belekerülhetnek egy hullámvölgybe, de az, hogy ilyen könnyedén nyerik a meccseket, az a GSW fanoknak bizakodásra adhat okot minden tekintetben.Bob_Marley írta: GSW-t mi fogjuk megallitani.Nekem annyira periferian van a Warriors, hogy nem is erdekel mit csinalnak. Legyen akar 82-0, nem nagyon izgat. Szerintem nem nyernek 73 meccset, de csak mert sok van hatra es nem hiaba nem szokott ez osszejonni.
Townsnak multkor veletlenul beakadt harom tripla, de neki nem az a jateka. Kevesebb mint egyszer probalkozik atlagban. Behajitja a tempot is szo se rola, de o is inkabb festekbol dolgozik.PCsabi írta:Igaz, de mondjuk közülük Towns alapból szokott triplákat dobálgatni. És akkor ott van még Anthony Davis, Porzingis, Mirotic, T-Jones, Sullinger...Bob_Marley írta:Noel-Len-Okafor-Whiteside-Gobert-Towns-Drummond
GSW 73-9? Én egyre jobban hiszek benne, ha Curry nem sérül le, akkor megcsinálják. Bár továbbra sem örülnék neki.
Én örülnék, de nem hiszek benne. Bár azt sem hittem, hogy a tavalyi alapszakasz után a rájátszásban nem jön közbe semmi és behúzzák végül.PCsabi írta:
GSW 73-9? Én egyre jobban hiszek benne, ha Curry nem sérül le, akkor megcsinálják. Bár továbbra sem örülnék neki.
Igaz, de mondjuk közülük Towns alapból szokott triplákat dobálgatni. És akkor ott van még Anthony Davis, Porzingis, Mirotic, T-Jones, Sullinger...Bob_Marley írta:Noel-Len-Okafor-Whiteside-Gobert-Towns-Drummond
Noel-Len-Okafor-Whiteside-Gobert-Towns-DrummondPCsabi írta:Például?Bob_Marley írta:Jonnek a tehetseges magasok, s akkor majd megint mehet a ”klasszikus” kosarlabda, nem ez a dobalgatos.
Mar leadtam a szakdogam, de azert koszi.Bob_Marley írta:palesz77-nek
A Nike története legnagyobb szerződését kötötte LeBronnal
Például?Bob_Marley írta:Jonnek a tehetseges magasok, s akkor majd megint mehet a ”klasszikus” kosarlabda, nem ez a dobalgatos.
A példák szerintem rosszak, mert az eredmények nem - csak - a hármasok miatt nem jönnek.Bob_Marley írta:Nem temetem, de pont hogy a masik oldal erosodik es hatekony. A peldak pedig azert voltak, mert dobaljak a harmast meg sincs eredmenye. Lehet a Bulls a 27-ik csapat (ezt most meg se tudom nezni, de elhiszem), de 11-5 a merleguk, ergo valamit megis csak jol csinalnak.
Portland a kezdőjéből csak 4 embert cseréltek el, ott nem a hármasdobás a legnagyobb probléma. Hornets? Folyamatos sérülések, kb. már a szezon előtt sem voltak egészségesek. Houston? Ott sem a hármasdobálás a fő ok szerintem. Sokkal inkább, hogy az edzőt kitették, alternatíva nincs. A chemistryt pedig olyan arcok "erősítik", mint Harden, Lawson vagy Howard.Bob_Marley írta:Finoman Houstonban ez kezd mar bedolni, Portland/Hornets sincs rajatszas helyen csak hogy par csapatot emlitsek akik harmas dobasokkal probalnak oepralni. Spurs-Miami-Chicago pedig hatekony dobalas nelkul is.
Hát a liga nagyon nem abba az irányba megy, de természetesen nem a mostani lesz a trend mindig. Amúgy azért megy a "dobálgatós" mert jelenleg ez a leghatékonyabb.Bob_Marley írta:Most ezt eljuk, hogy dobal mindenki mindenhonnan alacsony szerkezetekkel, de fog meg ez valtozni. Jonnek a tehetseges magasok, s akkor majd megint mehet a ”klasszikus” kosarlabda, nem ez a dobalgatos.
ha megtanulna büntetőt dobni,nem faultolnák ennyiszer.neobarca írta: Ez az ember ha megtanulna büntetőt dobni, elmebeteg számokat hozna...