Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tedd, kiveszemmChris0527 írta:Nem kell a rizsa meg tudtam oldaniOleguer írta:hanem azért, mert volt aki nemtudott belépni és neki mondtam, hogy kell.. Am ZSŰRIK lenne egy javaslatom: legyen az a 7 óra 9 hogy a meccset nyugodtan végig tudjuk nézni, de ha nem jó akkor 7kor is megoldhatjuk.Ellenvetés?
![]()
U.i.: Ole mér raktad be ilyen gyorsan azt a képet avatarnak énis beraktam volna szivesen...![]()

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor már inkább előrébb hozzuk, legalább azzal is múlik az idő. Ráaadásul szerintem most se fog 10 pecnél tovább tartani. De nekem a 21:00 is megfelel.
in to exile
-
- Entrenador del Barça
Nem kell a rizsa meg tudtam oldaniOleguer írta:hanem azért, mert volt aki nemtudott belépni és neki mondtam, hogy kell.

U.i.: Ole mér raktad be ilyen gyorsan azt a képet avatarnak énis beraktam volna szivesen...

- Oleguer
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Los Banditos írta:Ma minden zsűri legyen 19:00-kor a cseten! És jó lenne, ha pontozás közben nem nagyon látogatnának át a versenyzők a zsűrik szobájába. Ez különösen Oleguernek szól.![]()
És hogy egyszerübb legyen az életünk, minden versenyző újra linkelje be a műveit, kivéve Barcafecot.
Jolvan Los, egyébként sem azért léptem be mert kiváncsi voltam, hanem azért, mert volt aki nemtudott belépni és neki mondtam, hogy kell.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ma minden zsűri legyen 19:00-kor a cseten! És jó lenne, ha pontozás közben nem nagyon látogatnának át a versenyzők a zsűrik szobájába. Ez különösen Oleguernek szól.
És hogy egyszerübb legyen az életünk, minden versenyző újra linkelje be a műveit, kivéve Barcafecot.

in to exile
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
itt egy újabb nagy csillag

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Franz Beckenbauer 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- torrentkiller
- Entrenador del Barça

Javítva

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2008.02.02. 23:14:43-kor.