Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tudom, velem telt be a mezőny, csak azthittem tudod hogy mikor indul.La Pulga írta:Már neveztem!Oleguer írta:LP! Ha ezt megnyerted, akkor fog indulni a következő a III. Nagy sigverseny? Mert abba már én is neveztem.![]()
Már elég sokan vagyunk, ha megnézed.
Nem tudom, nekem így első ránézésre idegennek tűnt. Mivel az arc jobb oldalt fénylik, nah meg az alkarja is, és lehet ezért. De mind1, mert én aztán nem értek ilyen képek készítéséhez.Frank Rijkaard írta:Az ANK-s sztem a legjobb.Sztem az árnyékKralo írta: Viszont Zambrotta jobb kezén a fekete folt szúrja a szememet.
Sztem az árnyékKralo írta: Viszont Zambrotta jobb kezén a fekete folt szúrja a szememet.
Nincs megszabva, csak az a lényeg, hogy a siget te készítsd.Drigo írta:Jól néznek ki, de az nem lesz probléma, hogy a két szabadon választott, szinte ugyanolyan? Nem tom, hogy pontosan mik a szabályok, de nekem nagyon hajaznak egymásra.La Pulga írta:Döntőben vagyok, és ezekkel indulok:
Jól néznek ki, de az nem lesz probléma, hogy a két szabadon választott, szinte ugyanolyan? Nem tom, hogy pontosan mik a szabályok, de nekem nagyon hajaznak egymásra.La Pulga írta:Döntőben vagyok, és ezekkel indulok:
Döntőben vagyok, és ezekkel indulok:Téma: Afrikai Nemzetek Kupája
Hungarian Sig Maker Team honlapjának fejléce
(kötelezően 821*300-as képméretben)
+2db szabadon választható sig!
Határidő: 2008. február.3.-a
Mind a két összecsapás egyfordulós lesz, ugy hogy mindenki adjon bele mindent Wink
Sok sikert!!!