Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
amúgy nem feltétlenül öröklik, elvileg Jordan nagyobbik fia Jeffrey se anynira jó, bár elvileg iszonyat nagyokat töm a srác. De semelyik nagyobb egyetemnek se kellett, így aztán az Illinoisra megy.kovinho írta:Hát én nem tom, de kíváncsi lennék rájuk majd pár év múlva hogy tudnak kosarazni, feltéve ha örökölték az apjuk tehetségét..
Slither írta:Miért ilyen a nevük? Miért nincs benne Wade?Kedden megszületett Dwyane Wade második gyermeke. A Miami-játékos újabb csemetéje is fiú, akárcsak a már öt éves Zaire és Zion Malachi Airamis névre hallgat.
Gondolom azt már nem írták oda, mert egyértelmű sztemSlither írta:Miért ilyen a nevük? Miért nincs benne Wade?
Miért ilyen a nevük? Miért nincs benne Wade?Kedden megszületett Dwyane Wade második gyermeke. A Miami-játékos újabb csemetéje is fiú, akárcsak a már öt éves Zaire és Zion Malachi Airamis névre hallgat.
kovinho írta:Detroit Pistons - Cleveland Cavs 107-109![]()
![]()
Érik a Cavs továbbjutás, hisz a Placeban verték a Pistonst.
Ez a James beteg, 48 pontot dobott....Állat a gyerek...
Ha el is vergődnek a döntőik, ott esélyük sem lesza Spurs ellen, mert ők a védekezés sokkal okosabban szervezik meg, + támadásban is sokkal potnciáltabbak. Jamesnek megengedik majd a távoli és a tempó kisérleteket, de a betöréseket nem, így csak kínkeservesen dobhat mad 30 pontokat (nagyon sok próbálkozásból) , + a csapattársait jobban fogják levédekezni. Meg aztán az "oneplayer" csapatoknak isteni csoda kellen, hogy bajnokságot nyerjenek.Barcaforever írta: Azt hittem a Phoenixet fogja így tolni Nash, de az is szép lesz ha James megneyri a bajnokságot.
Valami olyasmi volt, hogy a Cavs utsó 30 pontjából, 29-et ő szerzett.kovinho írta:Detroit Pistons - Cleveland Cavs 107-109![]()
![]()
Érik a Cavs továbbjutás, hisz a Placeban verték a Pistonst.
Ez a James beteg, 48 pontot dobott....Állat a gyerek...
Nincsen bizony, de azért bízok benne hogy 4-szer egymás után nem lehet tökéletes formát nyújtani egy James nevű kollégának...doki írta:Remélem is!![]()
Bár még a Pistons nincs a döntőben!
Én is birom a védekező kosárlabdát, (Detroit).Slither írta:Eddig ebben az idény nem sok meccset néztem meg, de a döntőt az nem fogom kihagyni. Valószínűleg én vagyok az egyetlen itt, de szeretem a jól védekező csapatokat is nézni. És hát nem akarom kihagyni Timmy 4 final's MVP címéről sem.![]()
Hát Detroit-Spurs döntőt én sem fogom megnézniGame90 írta:Spurs már a döntőben. Ha Keleten bejut a Pistons, akkor számomra érdektelen lesz a döntőMár látom az eredményjelzőt a 4. negyed után: 74-79...
Go Cavs
Hát azért GRT nekedSlither írta:Sima 109-84-es győzelmet aratott a Spurs, sezzel 5 év alatt ez lesz a 3. döntőjük.A jazz nagyon gyenge volt, Kirilenko volt a csapat legeredményesebb játékosa 13 ponttal.
Ha keleten hét meccsen kersztül fognak megverekedni a döntőbe jutásért, akkor jó fáradtan fognak a SAS ellen kiállni. Sztem 4-2-vel bajnok lesz a Spurs.
Krojf írta:Komáim!
Mivel itt folyamatosan csak a labda pattog és a gyűrűk urairól
szól a fáma, ezért én újra csak a palánkot döngetem.
Stanley Kupa-döntő, Game2, Anaheim Ducks-Ottawa Senators: 1:0.
A párharc állása így 2:0 az Anaheim Ducks javára!
Nyíltsisakos, sok ütközéssel tarkított csata volt, melyben az Anaheim
újra csak kihúzta a Senators alól a jeget.
Folytatás az Ottawa csarnokában szombatról vasárnapra virradóra
éjjel 1:45-kor a Sport2-n!
Terelte a jégre a szót Krojf komátok.
Slither írta:Ha Garnett jön akkor tutti.Game90 írta: És kit adnátok érte?![]()
Sztem 60 %, hogy maradni fog