Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálunk a matek érettségin egy osztálytársam lebukott, hogy puskázik. Ez az érettségi vizsga alóli azonnali felfüggesztést vonta maga után 1996-ban. Fegyelmi tárgyalása volt, és csak a következő májusban engedték újrázni. Így egy évet csúszott a továbbtanulása. Hülye volt szegénykém, mert nem akkor puskázott, amikor lehetett volna, hanem a legszigorúbb tanárnál.Los Banditos írta:Utólag visszanézte, hogy kik küldtek, illetve fogadtak munkákat, és azokat a jegyeket egyesre javította. Bár elég vicces, hogy van első félévből is, és azokat is átírta.![]()
![]()
Direkt megkérdeztem, és fordítva is igaz. Ha már nagyon bukó az eset, akkor megy egyedi elbírálásra.Szandi írta:Csak javítani nem lehet kettőt, rontani lehet.Los Banditos írta:Utólag visszanézte, hogy kik küldtek, illetve fogadtak munkákat, és azokat a jegyeket egyesre javította. Bár elég vicces, hogy van első félévből is, és azokat is átírta.![]()
![]()
6. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le, amikor a szerencsétlen nő egy kiképző lőtérre tévedt. Amikor a nő észrevette, hogy az utcán néhány rendőr halad lassan, hirtelen előugrott és azt kiáltotta "Bú!". A rendőrök - azt gondolván, hogy egy előugró céltáblával dolguk - azonnal tüzet nyitottak rá, és a leadott 67 lövésből 40 el is találta a "céltáblát". Az egyik rendőr szerint a nő "nagyon valódinak" tűnt.Etooka írta: Hát ez nagyon durva!De néhányon,már elnézést,de röhögtem!Főleg a kis Szamantán!Ilyen elmebajos gyereket nem a szobájába kell zárni...Jah,meg apja adta neki "vészhelyzetre"!Hova süllyedt a világ?
Évvégén függetlenül attól, hogy 4es voltál akár meg is bukhatsz. Ugyanis ha félévkor 3,3,5 ilyen jegyeid vannak, 4esre lazárnak, második félévben beszedsz kb 6 egyest és már bukó. Szal szerintem simán meglehet. Ugyanígy javítani is, fordítva is műküdik a dolog. Ugyanis az összes jegyet kell figyelembe venni évvégén...Szandi írta:Csak javítani nem lehet kettőt, rontani lehet.Los Banditos írta:Utólag visszanézte, hogy kik küldtek, illetve fogadtak munkákat, és azokat a jegyeket egyesre javította. Bár elég vicces, hogy van első félévből is, és azokat is átírta.![]()
![]()
Csak javítani nem lehet kettőt, rontani lehet.Los Banditos írta:Utólag visszanézte, hogy kik küldtek, illetve fogadtak munkákat, és azokat a jegyeket egyesre javította. Bár elég vicces, hogy van első félévből is, és azokat is átírta.![]()
![]()
Hát ez milyen rendszer már???Los Banditos írta:Az a szerencsénénk, hogy 2 jeggyel rosszabbat nem adhatnak évégén, mint félévkor, így senki nem fog megbukni.
7-es? wtf???Los Banditos írta:Ma 7 egyest zsebeltem be informatikábólOsztály szinten ez még átlagos. Pedig mindenki 4-es 5-ös számtechből.
Az a szerencsénénk, hogy 2 jeggyel rosszabbat nem adhatnak évégén, mint félévkor, így senki nem fog megbukni. Bár az intő az már biztos.![]()
Lebuktunk azzal, hogy egymásnak e-mailen küldözgettük a munkákat. Bár mindez elkerülhető lett volna, ha néhányan nem olyan lusták, és nem MSN-en küldik át a cuccokat.![]()
![]()
Hát ez nagyon durva!De néhányon,már elnézést,de röhögtem!Főleg a kis Szamantán!Ilyen elmebajos gyereket nem a szobájába kell zárni...
Azért az se volt gyenge, amikor a csávó álmába a telefon helyett a 9 mm-est tette a füléhez, ami elsült és fejbe is durrantotta magát.senzu írta:A legdurvább Darwin-díjas haláleset a búvár szerintem. Egyszerűen nem lehet nem röhögni rajtabarca99 írta: A haláleset meg... tényleg nem szép, de bevallom őszintén, megvettem a Darwin-díjasok első két kötetét, és sírva tettem le. Persze nem azért, mert halálesetek vannak benne.![]()
![]()
A legdurvább Darwin-díjas haláleset a búvár szerintem. Egyszerűen nem lehet nem röhögni rajtabarca99 írta: A haláleset meg... tényleg nem szép, de bevallom őszintén, megvettem a Darwin-díjasok első két kötetét, és sírva tettem le. Persze nem azért, mert halálesetek vannak benne.![]()
Általános iskolai tanagyag, mind földrajzból, mind biológiából.Perrero írta:Los, nem mindenki lövöldözhet kb 10 évesen...Los Banditos írta:Abban igaza volt, hogy minek nyomnak olyanra, ami már játékban sincs.![]()
Az elözőn viszont jót derültem.Elösször nem ismerte fel hazánk szarvasait, majd jól megszivatták, mert olyanok álltak föl segítséget adni, akik a "megérzésük" alapján döntöttek.
![]()
![]()
![]()
azt látomOleguer írta:Engem nem zavarnak, de ha mást ennyire, akkor ezentúl figyelni fogok rá. SryVito írta: más:
Oleguer!
nem 2 napja vagy a fórumon és mint ilyen, tisztában vagy azzal, hogy 2 hsz-nél többet nem illene idézni. mégis a piramisépítés egyik élmunkása vagy.
Amúgy azért szavaztak olyanra mert nem tudták és nem akartak tippelni, bezaravni a játéba. Csak a csávónak ez nem esett le.Los Banditos írta:Abban igaza volt, hogy minek nyomnak olyanra, ami már játékban sincs.![]()
Az elözőn viszont jót derültem.Elösször nem ismerte fel hazánk szarvasait, majd jól megszivatták, mert olyanok álltak föl segítséget adni, akik a "megérzésük" alapján döntöttek.
![]()
![]()
már bocs, de ők nem azért vannak ott, hogy pénzt csináljanak egy ilyen huligánnak. másrészt ha olyanra nyom, ami már kiszóródott, vagy amit már kizárt, akkor azzal nem kell foglalkozni, ergo az arra voksolók homályak voltak, így jobb is, ha arra nyomtak, ami már nincs a képben.Los Banditos írta:Abban igaza volt, hogy minek nyomnak olyanra, ami már játékban sincs.![]()
Engem nem zavarnak, de ha mást ennyire, akkor ezentúl figyelni fogok rá. SryVito írta: más:
Oleguer!
nem 2 napja vagy a fórumon és mint ilyen, tisztában vagy azzal, hogy 2 hsz-nél többet nem illene idézni. mégis a piramisépítés egyik élmunkása vagy.