Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
De elbaxott 1-2 támadást, meg vesztett 1 labdát amiből a cseézi lekontrázott és egyenlitett.Rapika írta:Én már akkor is voltam olyan naiv,mikor megsérült Gudy,h Saviola jön be helyette...
Berakta Gyulát,aki 'mit is' ? sem csinált...
Nem hiszem, ezzel nagyon megkavarná a csatársort, ez pedig egy ilyen időszakban nemhiszem h jóra vezetne.Enrique írta:Én is ettől tartok...Silvanus írta: Szerintem be fogja rakni Ronaldinhot középre, MEssit balra, és Giulyt pedig jobbra.![]()
Ez baromság lenne. Középcsatár nélkül kiállmi, ááá, bár sajnos Frenkitől kitelikEl Payaso írta:Ezt vedd 100%-nak!Silvanus írta: Szerintem be fogja rakni Ronaldinhot középre, MEssit balra, és Giulyt pedig jobbra.
Természetesen én is ezen a véleményen vagyok. De attól még, hogy Saviola a kedvenc játékosom, nem fogom azt mondani, hogy jól játszott, ha nem játszott jól.ozsimiki írta:Én sem mondtam az ellenkezőjétGame90 írta:Azért egy meccsből ne vonjunk le következtéteseket. Most nem játszott olyan jól (bár az egész csapat rossz volt). Sztem Guddynál még mindig jobb megoldás lenne.![]()
Épp azt szeretném,ha más kaliberű meccseken is kapna 90 perceket...
Én sem mondtam az ellenkezőjétGame90 írta:Azért egy meccsből ne vonjunk le következtéteseket. Most nem játszott olyan jól (bár az egész csapat rossz volt). Sztem Guddynál még mindig jobb megoldás lenne.
Kösz!antiimperialista írta:Hát, úgy játszott, mint a többiek: nem túl jól... Viszont az első gólt az ő zseniális megmozdulása előzte meg, jól is játszott középre, abból lőtte Gudjohnsen az elsőt. Meg szokása szerint osztott ki kötényt is.