Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz hírem van: ami a spanyoloknál Antonio, az a katalán nyelvben Antoni. Így van ez más esetben is: a spanyoloknál Sergio, a katalánoknál Sergi, a Fernando a katalánoknál Ferrán (mint Olivella), vagy ami a spanyoloknál José, az a katalánoknál Josep (mint Segarra vagy Guardiola).zengogabor írta:
Antonio a hivatalos antoni a beceneve.
Antonio a hivatalos antoni a beceneve.Iniesta_1986 írta:Helyesen: Antoni Ramallets Simón.zengogabor írta:Tudomásom szerint Antonio Ramallets. Mivel katalán, fura lenne ha [auto_cenzúra] keresztneve lenne.
Annak ellenére, hogy Málagán már nem lépett pályára, így is Victor Valdésé lett az idei Zamora-díj, miután a Barcelon hálóőre 32 bajnoki találkozón csupán 16 gólt kapott, ami azt jelenti, hogy 0.50-es átlaggal a legjobb teljesítményt nyújtotta a Liga kapusai közül. Valdés ezzel a sikerrel olyan legendákat ért be, mint a szintén négy Zamora-díjjal rendelkező Santiago Cañizares vagy Juan Acuña, és immáron csak egy sikerre van az FC Barcelona történetének egyik legjobb kapusától, a pályafutása során öt Zamora-sikert elkönyvelhetől Andoni Ramalletstől.
Helyesen: Antoni Ramallets Simón.zengogabor írta:Tudomásom szerint Antonio Ramallets. Mivel katalán, fura lenne ha [auto_cenzúra] keresztneve lenne.
Annak ellenére, hogy Málagán már nem lépett pályára, így is Victor Valdésé lett az idei Zamora-díj, miután a Barcelon hálóőre 32 bajnoki találkozón csupán 16 gólt kapott, ami azt jelenti, hogy 0.50-es átlaggal a legjobb teljesítményt nyújtotta a Liga kapusai közül. Valdés ezzel a sikerrel olyan legendákat ért be, mint a szintén négy Zamora-díjjal rendelkező Santiago Cañizares vagy Juan Acuña, és immáron csak egy sikerre van az FC Barcelona történetének egyik legjobb kapusától, a pályafutása során öt Zamora-sikert elkönyvelhetől Andoni Ramalletstől.
Avatar kép belinkeléséhez a linket, és megis van:)Stalkyard írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet nagyobb, 130 x 160-as avatart beállítani? Mert nekem csak 50 x 50-est enged. Előre is köszönöm!
Nem másolod be a képet az oldalra, csak belinkeled...Stalkyard írta:Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet nagyobb, 130 x 160-as avatart beállítani? Mert nekem csak 50 x 50-est enged. Előre is köszönöm!
Az elsővel egyet értek, a második pedig meg volt oldva csak már eltűnt.. Mi lett vele?xabi75 írta:Légyszíves a fejlécet változtassátok meg, mert nem jó itt látni C.Ronaldó rusnya fejét !!! Ja és a játékoskeretek menüpontra is ráférne már egy kis frissítés...(pl: Fontás már a felnőtt keret tagja!)
Nem kicsit alkotott a barátunkLM10 írta:a banditoo89 nevű férget, remélem minél gyorsabban kirakják innen, mondjuk egy IP bannal....
Messi topicban írt, minél előbb törlés/tiltás kéretik...LM10 írta:a banditoo89 nevű férget, remélem minél gyorsabban kirakják innen, mondjuk egy IP bannal....
Jé köszi!!!fcbarca0827 írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=891pety27 írta:Hali.
Elég rég jártam erre ezért nem tudom mi volt,de miért van zárolva a Tippmix topic....??![]()
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=891pety27 írta:Hali.
Elég rég jártam erre ezért nem tudom mi volt,de miért van zárolva a Tippmix topic....??![]()