Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
TT
Capitá del Barça

2012.05.27. 23:51:01

pfúúúúúú :lol: :lol:
Kép
socio66

2012.04.25. 17:21:59

redmiller írta:Utóbbi időben ismét a régi hibáit hozza elő... Olyan bizonytalan, rossz kimozdulásai vannak, mint az első években... Szomorú
hát igen.
pedig a pep-korszakban mekkorát javult,hihetetlen,előtte minimum negyedévente napirenden volt az eladása,baromi hülye volt sokáig. :)
én is az eladása mellett voltam,hiszen a kapusok ár-érték aránya talán a legjobb a piacon,az pont nem az a poszt,ahova érdemes évekig beépíteni valakit,hogy majd csak jó lesz.
de kinőtte végül magát,azóta szavam nem volt rá,viszont az nem pálya,hogy idén a legfontosabb meccseken rendre betlizett.
ráadásul úgy,hogy most is az utóbbi három meccsen szerintem két kezemen megtudom számolni,hány veszélyes lövés ment kapura,néhány bravúrral nem kicsit tolhatott volna a csapat szekerén,erre hülye módon bekapott mindent.
de hát ez van,tulajdonképpen az összes játékosra rá lehetne vetni a hibákat,csak a kapusnál ez nyilván látványosabb.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.04.25. 06:20:47

Utóbbi időben ismét a régi hibáit hozza elő... Olyan bizonytalan, rossz kimozdulásai vannak, mint az első években... Szomorú
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.25. 00:54:25

hát mindkétszer hibázott.sőt "mindnégyszer". és ezt nem egy kapus barátom erősítette meg.
de ez van,ettől nem kell elküldeni."sajnos" ilyen a játékunk hogy 1-1 ilyen hiba is sokat számít.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 00:44:03

hat na itt az elsőben nagyon benne volt. déli busz rokonok :D :D kb.
CR-re azert jobban jott ki hetvegen sztem
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.25. 00:43:19

nem mondok semmit erre, de abban teljesen biztos vagyok, hogy bármennyit is fejlődött az utóbbi években, az alapcsapatunk leggyengébb pontja.
és az a vicces, hogy még így is a topkapusok közé tartozik, mert egyszerűen eltűntek az igazán kiemelkedő kapusok a fociból (kahn,van der sar,stb..) a legjobbak pedig már kiöregedőben vannak.

neuert kellett volna elcsípni, mikor még a schalkéban volt, de mindegy.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.25. 00:38:34

nem akarom elővenni mindig,mert tisztelem,becsülöm,imádom mint embert,de sajnos ma is az első gólnál kijött a déli buszhoz a rokonok elé.
ugyanaz volt mint Cé góljánál,csak itt nem elrúgták mellette,hanem megbökték szépen.

Ettől függetlenül nem kell elküldeni,de ezt amit nyújt, lehet más is tudná hozni...lassan úgy érzem kár volt a pár évvel ezelőtti hercehurcánál hosszabbítani vele. lehet csak a keserűség mondatja velem,de az utóbbi héten 5ből 4 olyat kapott,ahol "csak" határozottabbnak kellett volna lennie.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2012.04.24. 10:28:32

Újra és újra felmerül ez a kapus kérdés. És ugyan az a vége. Fölösleges másik kapust hozni. Nem rossz kapus egyáltalán VAldes. Igen néha gyatrák a kirúgásai, kidobásai, és ne ma legjobban jön ki. De mint mondták, egy-egy ellen tényleg sokat véd, mégha Mourinho ezeket a szerencsének is titulálja...
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.23. 23:23:34

BarcasKrisz írta:Nem kéne kapust hozni, csak Pinto-t védetni. Sokkal vagányabb, magabiztosabb, mint Valdes - a kijöveteleknél legalábbis ez a helyzet
Ezt Te sem gondoltad komolyan. vagányabbnak vagányabb, nagyon bírom Pintot, de azért na... hidd el, 3 meccs után mindenki imádkozna VV-ért. :)
Szokás vereségek után bűnbakot kikiáltani, de most rossz helyen keresgéltek szerintem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Andris
Adminisztrátor

2012.04.23. 23:10:46

A véleményem az egész komplett kapuskérdésről, hogy komplett támadások ritkán futnak ellenünk, úgyértem annál is ritkábban mint egyáltalán támadások.

A középpályás és letámadó védekezésünk szinte mindig elnyeli a felépülő támadásokat, sokszor 1 kivétel sincs meccsenként. Még a nagyok ellen is 1-1 van csak /90 perc.

Pontrúgások alkalmával borzalmasan védekezünk csapatostul, azt gondolom hogy irreleváns hogy Valdes akár 10ből 2-3szor rosszul jön ki. Ha egyáltalán van ilyen ennyiszer, illetve ha egyáltalán van 10 kijövetele évente.

Ellenben kontrákból és 'megúszásokból' kapjuk a góljaink egy másik komoly részét, illetőleg az ellenünk játékban kialakuló és egyben befejezhető támadások 90%a kontratámadás. Aminél viszont az 1-1 kapus vs támadó helyzet alakul ki legtöbbször, amiben tulajdonképpen Valdes valószínűleg világelső.

Persze van a teljes európai piacon legalább 4-5 jobb kapus nála, elhozhatnán Cechet vagy épp Casillast, csak egyrészt nem engednék őket, másrészt nem lenne rá pénzünk, harmadrészt ha lenne, akkor is egy remek kapust elcserélni egy másik remek kapusra óriási pénzért olyan luxus, amit még egy madrid se nagyon engedhetne meg, nem hogy mi.

Ráadásul kitudja h nekünk jobban megfelelne-e valamelyikük, amint fentebb fejtegettem, Valdes pont abban a legjobb, amiből a legtöbb dolga akad.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2012.04.23. 22:55:11

Sanama írta:jobb kapust nem lehetne szerezni, Casillast nem hozhatják ide.
Nem kéne kapust hozni, csak Pinto-t védetni. Sokkal vagányabb, magabiztosabb, mint Valdes - a kijöveteleknél legalábbis ez a helyzet. Valdes-sel pedig elsősorban pszichés téren kéne foglalkozni, mert a kijöveteleknél még mindig bizonytalan. Merem állítani, ha Ronaldo a másik gól előtt egy az egyben vitte volna rá a labdát, akkor azt a csatát Valdes nyerte volna. Ez az "olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse" az EGYETLEN idegesítő szokása, ami a top kapusoktól elválasztja, de ez kerülhet nekünk a legtöbbe.
" A hazád nélkül, senki sem vagy
Nincs már helyed, nincs életed,
Jöttment lett a bélyeged..."

/Ismerős Arcok/
http://www.ismerosarcok.hu
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.22. 14:26:07

jobb kapust nem lehetne szerezni, Casillast nem hozhatják ide.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.22. 14:15:46

shutterisland írta:
Korábban meg ő volt az Isten nálad
sosem volt Isten, csak elismertem a fejlődését, és ha 1-1 bravúrral kivette a részét egy győzelemből, őt is megdícsértem.

viszont tisztán látszik (amit daffy is írt) hogy a védelmünk nem áll a magaslaton, és valdes meg csak kapja a gólokat.
van, amikor hibázik (pl. a levante ellen abból lett a tizi, hogy kiejtett egy beadást, a zara ellen ő csapta fel a csatárt,stb) de az ember elnézi neki, viszont szerintem tény, hogy többet köszönhet ő a barcelonának a karrierje szempontjából, és hogy topkapusként van számontartva (ugye zamorák,stb) mint amennyit a csapat köszönhet neki.
A 06-s Bl cím többet ér mint nyócvan Zamora, legalábbis nálam.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.22. 13:58:28

Korábban meg ő volt az Isten nálad
sosem volt Isten, csak elismertem a fejlődését, és ha 1-1 bravúrral kivette a részét egy győzelemből, őt is megdícsértem.

viszont tisztán látszik (amit daffy is írt) hogy a védelmünk nem áll a magaslaton, és valdes meg csak kapja a gólokat.
van, amikor hibázik (pl. a levante ellen abból lett a tizi, hogy kiejtett egy beadást, a zara ellen ő csapta fel a csatárt,stb) de az ember elnézi neki, viszont szerintem tény, hogy többet köszönhet ő a barcelonának a karrierje szempontjából, és hogy topkapusként van számontartva (ugye zamorák,stb) mint amennyit a csapat köszönhet neki.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.04.22. 11:55:33

Hagyjuk már, ez marhára nem VV-n ment el... tény hogy az első gólnál hibázott, de utána védett egy akkorát hogy na. Arról már csak nem ő tehet, hogy Ronci simán lefejelte az emberét, meg hogy Puyol nem tudja elrúgni a labdát a kapujától 2 méterre. Másrészt meg érdekes volt, hogy a gólnál konkrétan 3 madridi állt az ötösünkön belül, 1 Puyollal.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.22. 11:48:57

Barcaman1993 írta:
nonomo írta:Nagyon gyenge mostanában, a Clásicón látszott, a két kapus közötti különbség, Casillas KAPUS, Valdés meg egy középszerű kapus, aki nem tartozhat ilyen nagy klubokhoz. Kezdem azt hinni, hogy Pinto is jobb lenne, de a nyáron mindenképpen kapust KELL igazolni.
Ezen mindig elmosolyodom :D És kit hoznál a helyére? Jelenleg a világ TOP5-jében van nálam. Tény, hogy Casillas jobb és 2 klasszikuson is kaptunk 2 gólt az ő nagy közreműködésével, de egyébként meg rendkívül jól véd. Casillasnak is vannak gyengébb meccsei és neki is. Sajnos ez pont tegnap jött ki rajta, remélhetőleg máskor ez nem így lesz.
Ettől függetlenül az tény, hogy kijövetelekbe iszonyat gyenge és még tévén keresztül is érződik a bizonytalansága, akkor a pályán hogy érezhetik a társak. Sztem a vonalon nagyszerű, könyörgöm, akkor miért indul el/ki kétes szituációban. Az első gól az övé volt, pedig hatalmasat védett a hátrálása után. Ezért nem értem, miért erőlteti a kijövetelt. Második gólt bravúrral lehetett volna csak védeni.

Az nem kérdés, h Casillas jobb kapus nála, de számomra sosem volt, nem véletlenül van a válogatottnál a sorrend. Az én csapatomban is Casillas lenne az első, mondom ezt úgy, h nagyon kedvelem Valdest és becsülöm azt a kőkemény munkát, amit 10 éve látok tőle.
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.04.22. 11:42:17

Nekem valahogy eszembe sem jutott őt hibáztatni tegnap. Ha rosszul is jött ki az elsőnél, Puyolnak nem ragadhatott oda a lába a gyephez...
Második meg szerintem egyáltalán nem volt kapushiba, elrúgta mellette a csatár, kész.
Nagyon nehéz dolga van neki ott hátul, meccsenként háromszor kell körülbelül védenie, de akkor hatalmasat. És ha a többiek lagymatagok, ő nem tud mit csinálni. Ne bántsuk, nagyon fontos tagja ennek a csapatnak. Remélem, hogy visszavonulásáig itt fog védeni.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.22. 10:48:08

nonomo írta:Nagyon gyenge mostanában, a Clásicón látszott, a két kapus közötti különbség, Casillas KAPUS, Valdés meg egy középszerű kapus, aki nem tartozhat ilyen nagy klubokhoz. Kezdem azt hinni, hogy Pinto is jobb lenne, de a nyáron mindenképpen kapust KELL igazolni.
Ezen mindig elmosolyodom :D És kit hoznál a helyére? Jelenleg a világ TOP5-jében van nálam. Tény, hogy Casillas jobb és 2 klasszikuson is kaptunk 2 gólt az ő nagy közreműködésével, de egyébként meg rendkívül jól véd. Casillasnak is vannak gyengébb meccsei és neki is. Sajnos ez pont tegnap jött ki rajta, remélhetőleg máskor ez nem így lesz.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
nonomo
Barça B

2012.04.22. 10:45:47

Xavi e Messi írta:Ezt nem Valdes nyakába kell varrni. Persze állandóan nyeri a legjobb kapus címet, az előtt az Iker előtt, aki kirobbanthatatlan a válogatottból, de ilyenkor mindegy, ugye? Az 1. gól csak részben az övé, Puyol is ott szerencsétlenkedett, a 2. gólt meg teljesen az elqrt védelmünkre fogom.
Egy Neuer vagy egy Casillas szintű kapus röhögve elrúgta volna Ronaldo elől a labdát...
nonomo
Barça B

2012.04.22. 10:44:33

Nagyon gyenge mostanában, a Clásicón látszott, a két kapus közötti különbség, Casillas KAPUS, Valdés meg egy középszerű kapus, aki nem tartozhat ilyen nagy klubokhoz. Kezdem azt hinni, hogy Pinto is jobb lenne, de a nyáron mindenképpen kapust KELL igazolni.
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.22. 10:10:09

shutterisland írta:ami viszont biztos, hogy a kezdőnk egyik leggyengébb pontja még mindig.
Korábban meg ő volt az Isten nálad, de tegnap nagyon megzavarodtál :)

Beívelt labdára a kijövetelei hasonlít csapattársaméra megye 2-ben, az nem vitás, de attól az első gól miatt nem (csak) őt hibáztatnám.

Ronaldo góljánál kijött a rokonok elé, ez van. De annyira egyedül van hagyva - forever alone - hogy hibázhat. Főleg hogy már elég sok mindent hozott nekünk.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.22. 10:07:01

Xavi e Messi írta:Ezt nem Valdes nyakába kell varrni. Persze állandóan nyeri a legjobb kapus címet, az előtt az Iker előtt, aki kirobbanthatatlan a válogatottból, de ilyenkor mindegy, ugye? Az 1. gól csak részben az övé, Puyol is ott szerencsétlenkedett, a 2. gólt meg teljesen az elqrt védelmünkre fogom.
Én nem akarok semmit sem a nyakába varrni, mert valóban nagyon jó az utóbbi években, klasszis kapussá nőtte ki magát. De idén sajnos mind az őszi, mind a mostani klasszikuson hibázott, igaz, előbbinek nem lett komolyabb következménye. Nem a legjobb időzítés.
daffy
Madridista

2012.04.22. 10:04:51

shutterisland írta: ami viszont biztos, hogy a kezdőnk egyik leggyengébb pontja még mindig.
én inkább azt mondanám,hogy a védelem is sokkal gyengébb,mint hittétek korábban. most többet vannak tesztelve és gyakrabban hibáznak,ennyi. valdes sincs hozzászokva ilyen puyoli hibákhoz
Xavi e Messi
Barça B

2012.04.22. 05:15:14

Ezt nem Valdes nyakába kell varrni. Persze állandóan nyeri a legjobb kapus címet, az előtt az Iker előtt, aki kirobbanthatatlan a válogatottból, de ilyenkor mindegy, ugye? Az 1. gól csak részben az övé, Puyol is ott szerencsétlenkedett, a 2. gólt meg teljesen az elqrt védelmünkre fogom.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.22. 03:23:29

amúgy sokszor kérdezték már tőlem, hogy mit gondolok valdesről, hogy mi lenne, ha nem a barcában védene ?
erre mindig azt mondtam, hogy valószínűleg máshol is megállná a helyét, mert sokat fejlődött már, és top10-es kapus.

csak az a gáz, hogy rendre rámcáfol, főleg az utóbbi időkben.

ami viszont biztos, hogy a kezdőnk egyik leggyengébb pontja még mindig.
Lezárt