Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát igen.redmiller írta:Utóbbi időben ismét a régi hibáit hozza elő... Olyan bizonytalan, rossz kimozdulásai vannak, mint az első években... Szomorú
Ezt Te sem gondoltad komolyan. vagányabbnak vagányabb, nagyon bírom Pintot, de azért na... hidd el, 3 meccs után mindenki imádkozna VV-ért.BarcasKrisz írta:Nem kéne kapust hozni, csak Pinto-t védetni. Sokkal vagányabb, magabiztosabb, mint Valdes - a kijöveteleknél legalábbis ez a helyzet
Nem kéne kapust hozni, csak Pinto-t védetni. Sokkal vagányabb, magabiztosabb, mint Valdes - a kijöveteleknél legalábbis ez a helyzet. Valdes-sel pedig elsősorban pszichés téren kéne foglalkozni, mert a kijöveteleknél még mindig bizonytalan. Merem állítani, ha Ronaldo a másik gól előtt egy az egyben vitte volna rá a labdát, akkor azt a csatát Valdes nyerte volna. Ez az "olyan bizonytalan vagyok, vagy mégse" az EGYETLEN idegesítő szokása, ami a top kapusoktól elválasztja, de ez kerülhet nekünk a legtöbbe.Sanama írta:jobb kapust nem lehetne szerezni, Casillast nem hozhatják ide.
A 06-s Bl cím többet ér mint nyócvan Zamora, legalábbis nálam.shutterisland írta:sosem volt Isten, csak elismertem a fejlődését, és ha 1-1 bravúrral kivette a részét egy győzelemből, őt is megdícsértem.Korábban meg ő volt az Isten nálad
viszont tisztán látszik (amit daffy is írt) hogy a védelmünk nem áll a magaslaton, és valdes meg csak kapja a gólokat.
van, amikor hibázik (pl. a levante ellen abból lett a tizi, hogy kiejtett egy beadást, a zara ellen ő csapta fel a csatárt,stb) de az ember elnézi neki, viszont szerintem tény, hogy többet köszönhet ő a barcelonának a karrierje szempontjából, és hogy topkapusként van számontartva (ugye zamorák,stb) mint amennyit a csapat köszönhet neki.
sosem volt Isten, csak elismertem a fejlődését, és ha 1-1 bravúrral kivette a részét egy győzelemből, őt is megdícsértem.Korábban meg ő volt az Isten nálad
Ettől függetlenül az tény, hogy kijövetelekbe iszonyat gyenge és még tévén keresztül is érződik a bizonytalansága, akkor a pályán hogy érezhetik a társak. Sztem a vonalon nagyszerű, könyörgöm, akkor miért indul el/ki kétes szituációban. Az első gól az övé volt, pedig hatalmasat védett a hátrálása után. Ezért nem értem, miért erőlteti a kijövetelt. Második gólt bravúrral lehetett volna csak védeni.Barcaman1993 írta:Ezen mindig elmosolyodomnonomo írta:Nagyon gyenge mostanában, a Clásicón látszott, a két kapus közötti különbség, Casillas KAPUS, Valdés meg egy középszerű kapus, aki nem tartozhat ilyen nagy klubokhoz. Kezdem azt hinni, hogy Pinto is jobb lenne, de a nyáron mindenképpen kapust KELL igazolni.És kit hoznál a helyére? Jelenleg a világ TOP5-jében van nálam. Tény, hogy Casillas jobb és 2 klasszikuson is kaptunk 2 gólt az ő nagy közreműködésével, de egyébként meg rendkívül jól véd. Casillasnak is vannak gyengébb meccsei és neki is. Sajnos ez pont tegnap jött ki rajta, remélhetőleg máskor ez nem így lesz.
Ezen mindig elmosolyodomnonomo írta:Nagyon gyenge mostanában, a Clásicón látszott, a két kapus közötti különbség, Casillas KAPUS, Valdés meg egy középszerű kapus, aki nem tartozhat ilyen nagy klubokhoz. Kezdem azt hinni, hogy Pinto is jobb lenne, de a nyáron mindenképpen kapust KELL igazolni.
Egy Neuer vagy egy Casillas szintű kapus röhögve elrúgta volna Ronaldo elől a labdát...Xavi e Messi írta:Ezt nem Valdes nyakába kell varrni. Persze állandóan nyeri a legjobb kapus címet, az előtt az Iker előtt, aki kirobbanthatatlan a válogatottból, de ilyenkor mindegy, ugye? Az 1. gól csak részben az övé, Puyol is ott szerencsétlenkedett, a 2. gólt meg teljesen az elqrt védelmünkre fogom.
Korábban meg ő volt az Isten nálad, de tegnap nagyon megzavarodtálshutterisland írta:ami viszont biztos, hogy a kezdőnk egyik leggyengébb pontja még mindig.
Én nem akarok semmit sem a nyakába varrni, mert valóban nagyon jó az utóbbi években, klasszis kapussá nőtte ki magát. De idén sajnos mind az őszi, mind a mostani klasszikuson hibázott, igaz, előbbinek nem lett komolyabb következménye. Nem a legjobb időzítés.Xavi e Messi írta:Ezt nem Valdes nyakába kell varrni. Persze állandóan nyeri a legjobb kapus címet, az előtt az Iker előtt, aki kirobbanthatatlan a válogatottból, de ilyenkor mindegy, ugye? Az 1. gól csak részben az övé, Puyol is ott szerencsétlenkedett, a 2. gólt meg teljesen az elqrt védelmünkre fogom.
én inkább azt mondanám,hogy a védelem is sokkal gyengébb,mint hittétek korábban. most többet vannak tesztelve és gyakrabban hibáznak,ennyi. valdes sincs hozzászokva ilyen puyoli hibákhozshutterisland írta: ami viszont biztos, hogy a kezdőnk egyik leggyengébb pontja még mindig.