Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.12.06. 19:52:48

remélem a Nascimento tesóktól látunk vmi extrát :)

mondjuk egy pálya ördögei stílusú duplarúgást :D
fcbpete
Jugador del Barça

2011.12.06. 19:52:20

Pad: Oier, Piqué, Riverola, Kiko Femenía, Muniesa, Sergi Gómez y Deulofeu
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.06. 19:43:50

Elvileg Pinto lesz este a csk :D Nem semmi.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.12.06. 19:43:40

Pinto-Montoya, Bartra, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Sergio Roberto, Pedro
Hivatalos. Kíváncsi leszek rájuk.
Kép
joekacsa
Barça B

2011.12.06. 12:04:07

Barcaman1993 írta:Na én is olvasom, hogy milyen keretünk lesz a BATE ellen. Érdekes, ezért egy kevésbé érdekes felálláson gondolkodtam :D

Pinto-Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Deulofeu, Pedro
Hát igen ennek lenne is értelme, kell az erő a Madrid ellen. A BL.-ben már meg van a továbbjutás, méghozzá csoport elsőként, ennél előrébb úgy sem lehet végezni és a szaros Fővárosiakat meg kell verni otthon. Meg kell mutatni nekik hogy még sokat kell tanulniuk erről a játékról.
joekacsa
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.04. 18:11:54

Na én is olvasom, hogy milyen keretünk lesz a BATE ellen. Érdekes, ezért egy kevésbé érdekes felálláson gondolkodtam :D

Pinto-Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Deulofeu, Pedro
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.12.04. 17:47:08

shutterisland írta:jó lenne tényleg egy ilyen fiatal kezdő :)

amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ? :)
Dec 16 sorsolnak, februárban játszunk!Addig rengeteg van, s a Liga nagyon fontos!
Így szerencsére nem kell figyelni a Bl-re egy darabig!Kezdőt nem írok, mert nem szerencsés a fórumon, amiről szólnak a hírek, hogy sok fiatal játszik örömteli!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.04. 17:43:44

shutterisland írta:amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ? :)
December 16., péntek!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.04. 17:39:12

jó lenne tényleg egy ilyen fiatal kezdő :)

amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ? :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.04. 15:31:31

MichaaBee írta:
messideco írta:Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Soriano szerintem off, nincs nevezve a Bl-re, szerintem Montoya és Jds vannak csak a felsoroltjaid közül, esetleg Cuenca
Látod, ezt meg se néztem, hogy Soriano nem játszhat. Mostmár utánajártam a nevezett keretnek: link
Viszont Femeníáról megfeledkeztem, inkább őt kellene játszatni szerintem, ha már 4 millióért meg lett véve...
Hm, így akkor Pinto-Montoya,Piqué,Fontás,Maxwell-Dos Santos,Thiago,Riverola-Pedro,Rafinha,Cuenca
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.12.04. 14:29:28

messideco írta:Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Soriano szerintem off, nincs nevezve a Bl-re, szerintem Montoya és Jds vannak csak a felsoroltjaid közül, esetleg Cuenca
Látod, ezt meg se néztem, hogy Soriano nem játszhat. Mostmár utánajártam a nevezett keretnek: link
Viszont Femeníáról megfeledkeztem, inkább őt kellene játszatni szerintem, ha már 4 millióért meg lett véve...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
sjd
Llegenda del Barça

2011.12.04. 14:25:02

Hozzáteszem, 21 éves kor alatt nem kell nevezni a játékosokat, tehát elég sokan játszhatnak majd a B-ből
messideco
Presidente del Barça

2011.12.04. 13:38:22

Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Kép
"And my heart will leave you never."
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:15:04

MichaaBee írta:Érdekes lesz ilyen erős pihentetés mellett a BATE elleni meccs.

Valami ilyen kezdőre számítok:

Pinto, Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell, J. dos Santos, Sergi Roberto, Thiago, Cuenca, Tello, Pedro

szerk.: egyébként megnézném Sorianót, Rafinhát és Deulofeut is.
Hár remélem Pique nem játszik, ha igen akkor is keveset. Deulofeu szerintem be fog állni, Soriano meg biztos nem. Szerintem.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.04. 13:13:22

MichaaBee írta:Érdekes lesz ilyen erős pihentetés mellett a BATE elleni meccs.

Pinto, Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell, J. dos Santos, Sergi Roberto, Thiago, Cuenca, Tello, Pedro

Pinto-Montoya,Piqué,Fontás,Maxwell-Dos Santos,Thiago,Rafinha-Cuenca,Soriano,Pedro Nekem ez tetszene a legjobban, majd később jöhetne Deulofeu is :D
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.12.04. 13:01:52

Érdekes lesz ilyen erős pihentetés mellett a BATE elleni meccs.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.11.24. 17:47:02

Barcaman14 írta:Nagyon jó meccs volt, nem erre számítottam. Alapvetően nem voltunk rosszak, és az sem baj ha próbálgatjuk a 3 védős rendszert, de nem feltétlen az ilyen meccseken kéne. Egy két könnyebben hozható bajnoki még kell ahhoz hogy összeálljon ez a 3 védős elképzelés.
De szerintem a 4-3-3 is tökéletes és ha jó formában vagyunk egyáltalán nem sablonos, úgyhogy én még mindig azt mondom, hogy nem feltétlenül kéne erőltetni a 3 védőt. Bár Pep nagyon ráállt, és nem mondom képes is tökéletesíteni, de ahhoz még kell egy pár meccs!
Egyébként a főoldalon lévő cikkben tökéletesen össze vannak foglalva a tegnap este tanulságai!

A Milan is jól játszott, és tényleg jó úton haladnak, akár már idén is eljuthatnak szerintem mondjuk a legjobb 4-be, és egy Milanra azért nem lehet azt mondani hogy nincs esélye megnyerni a BL-t!

Összességében továbbra sem vagyunk csúcsformában, más kérdés hogy egy jó közepes fokozaton is veretlenek vagyunk még idén. De ettől akkor is több kell, és néha az az érzésem hogy lehetne is több, de egy picit azért már kopott a motiváció! De bízom benne hogy hamarosan el tudjuk érni a legjobb formánkat!

A csoport elsőség megvan, a BATE ellen pihenhetünk!
Jó volt a Milan és a meccs is, de azért túl se értékeljük őket. Hazai pályán voltak, ami nem kis előny és muszáj volt előremenniük. Emellett 2 fazonszabász Alves és Iniesta hiányzott, míg a világ legjobb középsőhátvédje, Piqué sem játszott. Ráadásul ígyis elég sok helyzetet kihagytunk és hát a bíró eléggé elnézte Aquilani és Abate esetét is. Szerencsés sorsolás esetén eljuthatnak a legjobb 4-be, de hogy nem tartoznak a Top4-be abba is biztos vagyok.

A BATE ellen meg jó lenne ha 1-2 fiatal és főként azok, akik kevesebbet játszottak nyomnák a meccsen. Tudom, hogy nagyon korai, de egy ilyet simán megnéznék:Pinto-Montoya, Puyol, Fontás, Maxwell-Thiago, Keita, Adriano-Cuenca, Villa, Sanchez.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.11.24. 17:36:13

Nagyon jó meccs volt, nem erre számítottam. Alapvetően nem voltunk rosszak, és az sem baj ha próbálgatjuk a 3 védős rendszert, de nem feltétlen az ilyen meccseken kéne. Egy két könnyebben hozható bajnoki még kell ahhoz hogy összeálljon ez a 3 védős elképzelés.
De szerintem a 4-3-3 is tökéletes és ha jó formában vagyunk egyáltalán nem sablonos, úgyhogy én még mindig azt mondom, hogy nem feltétlenül kéne erőltetni a 3 védőt. Bár Pep nagyon ráállt, és nem mondom képes is tökéletesíteni, de ahhoz még kell egy pár meccs!
Egyébként a főoldalon lévő cikkben tökéletesen össze vannak foglalva a tegnap este tanulságai!

A Milan is jól játszott, és tényleg jó úton haladnak, akár már idén is eljuthatnak szerintem mondjuk a legjobb 4-be, és egy Milanra azért nem lehet azt mondani hogy nincs esélye megnyerni a BL-t!

Összességében továbbra sem vagyunk csúcsformában, más kérdés hogy egy jó közepes fokozaton is veretlenek vagyunk még idén. De ettől akkor is több kell, és néha az az érzésem hogy lehetne is több, de egy picit azért már kopott a motiváció! De bízom benne hogy hamarosan el tudjuk érni a legjobb formánkat!

A csoport elsőség megvan, a BATE ellen pihenhetünk!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Mikaos
Director del Fútbol

2011.11.24. 11:57:28

Nem hiszek abban, hogy egy gólt csak egyetlen játékos nyakába lehet varrni. Mint sokan írták, a Boateng-gólnál is legalább három ember benne volt a buliban, de szerintem az a legbölcsebb, ha egy bekapott gólnál azt mondjuk: a csapat hibázott. Az, hogy előkerülhet a labda ilyen hamar a mi 16-osunkhoz, nemcsak a védősor hibája.
Egyébként szép volt ez a Boateng-csel, de aztán csak vaktában belebikázott a srác - ugyanennyi erővel kilőhette volna a stadionból is, nem sok tudatosság volt benne. Ez a lövés egyébként jellemzi őt, tipikusan az a focista, aki ingyen sem kellene: nagy technikai tudás, nagy küzdeni tudás, de rettentően kevés ész.

Valahol lenyűgözött megint ez a Milan, hogy így is majdnem pontot szereztek. Igazi rutinos rókák, egy picivel sem futnak többet, mint amennyit kellene, s általában hozzák a meccseket.

A védelmünk nem működött jól. Nem tudom, hogy a taktika volt a probléma (3-4-3 állandóan váltakozott a 4-3-3-al), vagy hogy nem volt összeszokott a sor,...mindenesetre nem működött. Itt is feleslegesnek tartom, hogy egy embert emeljünk ki, mert az egész sorra jellemző volt a bizonytalanság. Puyol állandóan beszaladt középre, Mascherano általában kereste a helyét, Busquets-nek nem tudom, mi volt a feladata, Abidal meg többnyire 1-1-ben találta magát az ellenféllel. Ahogy az Eurobarca cikk is utalt rá: ez a meccs jó volt arra, hogy -vélhetően- tudatosította a vezérkarban a módosítás szükségességét.

Összességében azt mondhatnám, hogy az utóbbi meccsek 50%-os teljesítménye után nagyjából 60-65%-on kezdünk működni, s reményeim szerint megint a Madrid meccsre fogjuk utolérni valódi önmagunkat :)
messideco
Presidente del Barça

2011.11.24. 11:40:28

Jah, még annyit elértünk ezzel a győzelemmel, hogy a Real,Chelsea,Arsenal,United után a Milan szurkolói is utálják a Barcát...
Kép
"And my heart will leave you never."
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.11.24. 11:30:49

Szerintem felesleges Abidalt ütni a gól miatt! A srác élete cselét csinálta meg, és élete gólját lőtte. Bármely más védőt átverte volna. Nem állt közel hozzá? Igen, mert már a labda amit megszeliditett is bravúr volt. Ráadásul azt nem ő fejelte oda, hanem Masc. Valdez is jobban zárhatta volna a rövidet, de mindegy. Nem hiszem hogy ilyen váratlan cselekkel fognak ellenünk készülni a riválisok, mert ilyen gól kb 100 meccsenként születik!!! Szóval szép volt, jó volt, de ennyi!!! Nekem (is) a támadószekcióval akadtak problémáim. A középpályánk legjobb a világon, de valahogy elől gyengének érzem magunkat. Messi oké, ő gyengébb napjain is veszélyesen játszik, de a tavalyi 2 társa Pedro és Villa gyengék. Nem gólerősek, és bár lehet mezőnybe sok munkát végeznek, többet várok tőlük. Mondjuk Alexis sérülése nem jött jókor, de remélem hamar játékba lendül, mert szükség lesz rá nagyon!
Deus
Boixos Nois

2011.11.24. 11:28:46

Kép

Azért szép gól volt... :shock:

Kép
KépKép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.11.24. 10:47:44

messideco írta:Szeintem a rövidsarkat mindig kell védeni, ez alap...

Egyetértek. Olyanért még nem hallottam senkit szidni,hogy a hosszúba kapott gólt. Ilyenkor fogni kell a rövidet, felajánlani a hosszút,ha tudja lőjje ki, azért az sem egyszerű. mindenesetre a rövidet fogni kell, mert ha oda kap gólt a kapus, az az ő hibája tud lenni sok esetben. Vannak kivételek,mikor nem ér át,és beverik az más. Itt volt ideje Valdesnak, de bemozdult a hosszúra-> nyitva maradt a rövid.
Ha már bűnbak kell a gólra, akkor az Victor,nem Abidal.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Léfe
Entrenador del Barça

2011.11.24. 10:36:06

Igy igaz. Kell minimum egy gólvágó és egy massziv középső védő.
Uj szelek -ez is igaz, nem lehetünk örökké elsők. Abban bizom a BL.-t nyerjük, a bajnoksában most a Reál esélyesebbnek tünik, de persze nincsen lefutva.
Fecó
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.11.24. 10:34:56

Egy remek mérkőzést láthattunk, jó iramú, sok gólhelyzet, simán nyerhettük volna a meccset, de végül szoros csatában 1 góllal multúk felül a Milan csapatát. Örülök, hogy 1. helyen zártunk a csoportban, teljesen megérdemelten, egyébként. :wink: Boateng játéka különösen tetszett a tegnap esti meccsen, legfőbbképpen a gólja, az nagyon egy klasszis megoldás volt, Prince-t már a Tottenhamos időszakában jó játékosnak tartottam, sőt talán még mikor a Portsmouth tagja volt, szinte mindig figyelemmel követtem a játékát, és egy kicsit csalódott voltam mikor a Milanba igazolt. A Barca még csak nem is érdeklődött utánna, de talán ebbe a keretbe be sem férne, de én akkor is csodálom a játékát. :wink: :!:
Válasz küldése