Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát igen ennek lenne is értelme, kell az erő a Madrid ellen. A BL.-ben már meg van a továbbjutás, méghozzá csoport elsőként, ennél előrébb úgy sem lehet végezni és a szaros Fővárosiakat meg kell verni otthon. Meg kell mutatni nekik hogy még sokat kell tanulniuk erről a játékról.Barcaman1993 írta:Na én is olvasom, hogy milyen keretünk lesz a BATE ellen. Érdekes, ezért egy kevésbé érdekes felálláson gondolkodtam![]()
Pinto-Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Deulofeu, Pedro
Dec 16 sorsolnak, februárban játszunk!Addig rengeteg van, s a Liga nagyon fontos!shutterisland írta:jó lenne tényleg egy ilyen fiatal kezdő
amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ?
December 16., péntek!shutterisland írta:amúgy mikor fognak nekünk ellenfelet sorsolni majd ?
Hm, így akkor Pinto-Montoya,Piqué,Fontás,Maxwell-Dos Santos,Thiago,Riverola-Pedro,Rafinha,CuencaMichaaBee írta:Látod, ezt meg se néztem, hogy Soriano nem játszhat. Mostmár utánajártam a nevezett keretnek: linkmessideco írta:Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Soriano szerintem off, nincs nevezve a Bl-re, szerintem Montoya és Jds vannak csak a felsoroltjaid közül, esetleg Cuenca
Viszont Femeníáról megfeledkeztem, inkább őt kellene játszatni szerintem, ha már 4 millióért meg lett véve...
Látod, ezt meg se néztem, hogy Soriano nem játszhat. Mostmár utánajártam a nevezett keretnek: linkmessideco írta:Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Soriano szerintem off, nincs nevezve a Bl-re, szerintem Montoya és Jds vannak csak a felsoroltjaid közül, esetleg Cuenca
Hozzáteszem, 21 éves kor alatt nem kell nevezni a játékosokat, tehát elég sokan játszhatnak majd a B-bőlmessideco írta:Nagyon szeretem az ilyen meccseket, mert sok olyan játékost figyelhetek, akik nem kapnak szerepet a csapatban.
Hár remélem Pique nem játszik, ha igen akkor is keveset. Deulofeu szerintem be fog állni, Soriano meg biztos nem. Szerintem.MichaaBee írta:Érdekes lesz ilyen erős pihentetés mellett a BATE elleni meccs.
Valami ilyen kezdőre számítok:
Pinto, Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell, J. dos Santos, Sergi Roberto, Thiago, Cuenca, Tello, Pedro
szerk.: egyébként megnézném Sorianót, Rafinhát és Deulofeut is.
Pinto-Montoya,Piqué,Fontás,Maxwell-Dos Santos,Thiago,Rafinha-Cuenca,Soriano,Pedro Nekem ez tetszene a legjobban, majd később jöhetne Deulofeu isMichaaBee írta:Érdekes lesz ilyen erős pihentetés mellett a BATE elleni meccs.
Valami ilyen kezdőre számítok:
Pinto, Montoya, Piqué, Fontás, Maxwell, J. dos Santos, Sergi Roberto, Thiago, Cuenca, Tello, Pedro
szerk.: egyébként megnézném Sorianót, Rafinhát és Deulofeut is.
Jó volt a Milan és a meccs is, de azért túl se értékeljük őket. Hazai pályán voltak, ami nem kis előny és muszáj volt előremenniük. Emellett 2 fazonszabász Alves és Iniesta hiányzott, míg a világ legjobb középsőhátvédje, Piqué sem játszott. Ráadásul ígyis elég sok helyzetet kihagytunk és hát a bíró eléggé elnézte Aquilani és Abate esetét is. Szerencsés sorsolás esetén eljuthatnak a legjobb 4-be, de hogy nem tartoznak a Top4-be abba is biztos vagyok.Barcaman14 írta:Nagyon jó meccs volt, nem erre számítottam. Alapvetően nem voltunk rosszak, és az sem baj ha próbálgatjuk a 3 védős rendszert, de nem feltétlen az ilyen meccseken kéne. Egy két könnyebben hozható bajnoki még kell ahhoz hogy összeálljon ez a 3 védős elképzelés.
De szerintem a 4-3-3 is tökéletes és ha jó formában vagyunk egyáltalán nem sablonos, úgyhogy én még mindig azt mondom, hogy nem feltétlenül kéne erőltetni a 3 védőt. Bár Pep nagyon ráállt, és nem mondom képes is tökéletesíteni, de ahhoz még kell egy pár meccs!
Egyébként a főoldalon lévő cikkben tökéletesen össze vannak foglalva a tegnap este tanulságai!
A Milan is jól játszott, és tényleg jó úton haladnak, akár már idén is eljuthatnak szerintem mondjuk a legjobb 4-be, és egy Milanra azért nem lehet azt mondani hogy nincs esélye megnyerni a BL-t!
Összességében továbbra sem vagyunk csúcsformában, más kérdés hogy egy jó közepes fokozaton is veretlenek vagyunk még idén. De ettől akkor is több kell, és néha az az érzésem hogy lehetne is több, de egy picit azért már kopott a motiváció! De bízom benne hogy hamarosan el tudjuk érni a legjobb formánkat!
A csoport elsőség megvan, a BATE ellen pihenhetünk!
messideco írta:Szeintem a rövidsarkat mindig kell védeni, ez alap...