2018.03.04. 18:37:14
Nem gondoltam volna, hogy lesz olyan edző, aki Juventus-típusú olaszos focit fog majd velünk tolni, de jelenleg akárhogy is nézzük, Valverde hozza az eredményeket. Jövőre én is szebb focit és letisztultabb taktikát várok, de idén, ha csak a hazai porondon tarolunk is, az én várakozásaimat már felül is múlta a csapat.
Bele tudnék én is kötni pár dologba, és akik ezt teszik igazuk is van. Gomes játékpercei, Semedo mellőzése (nem most, mert tudom, hogy most sérült), Dembelé kevés játékperce, Paulinho túlhajtása, Coutinho a jobboson, stb. Én viszont ezt JELENLEG elfogadom, mert idén eléggé szedett-vedett a csapat. Késői igazolások a nyáron, igazolások a télen, meghatározó ember(ek) távozása a csapattól ill. év eleji bizalmatlansági indítvány, katalóniai balhék, stb.
Jövőre szinte borítékolható, hogy lesz taktikai változtatás, idén viszont ez van és Valverde eddig úgy tűnik jól teszi, hogy nem variál, hanem a jól bevált őszi formulához ragaszkodik, még akkor is, ha ezzel kevésbé lesz szórakoztató a játékunk.