Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ja régen Ronni volt a kedvencem Xavival 1etembe,de az idei évi hozzáállása megváltoztatta véleményemet tavasz elején és csak Xavi a kedvencem +Messi és Iniesta,na meg az egész BARCAAAAAAA!:Dvale írta:Talán nem is Messin fog nekünk furán állni hanem az lessz a furább hogy nem Ronien lessz.![]()
![]()
Szerintem maradhatott volna 19-es az olyan jól áltt rajta mikor a getafe ellen szólózott pl...........nekem egyszerűen naon nehéz lesz megszokni rajta ezt a 10-es mezt!!!Ilúvatar írta:Mi a véleményetek, hogy megkapta a 10 -es számot.
Én végülis örülök neki, de kicsit szokatlan még nekemElején még nem akartam senkinek odaadni a 10 -est, de aztán mégis tényleg a Messinek áll jól a 10es, csak még meg kell szokjam a változást
Rólad ezt tudtukRonaldinho&Barca írta:Szerintem nem volt olyan jó döntés. Nekem a 19-es sokkal jobban tetszett Messin, olyan Messis volt.Nálam a 19-es mindig is Leo száma marad. Nálunk a 10-es szám, egy vezér száma és egy kitüntetés. Szegény Leora nem kéne még több terhet akasztani, így is épp elég van rajta.
Szerintem maradhatott volna a 19-es, de a 10-es is jól áll neki. Én szabadon hagytam volna pár évig a 10-est az biztos.
Nekem itt sem jön be ez a szilikoncsoda.Nagyobb a melle mint Messi feje.Bestbarca írta:Mindenkiről van jobb meg rosszabb kép, de a videó többet mutat
Ezt skubizdd meg:![]()
![]()
![]()
http://www.metacafe.com/watch/335331/lu ... the_beach/
Ezt már egyszer megtémáztuk és arra jutottunk hogy vicc az egész , már ott kezdődött hogy ez a hír a smasungsportról származott , ha jól emlékszem.kennyke04 írta:bocs, tényleg nem szoktam ezzel foglalkozni, de olvastam egy fórumon h messi barátnője luciana salazar?? ez tényleg igaz? mert a "barátom" egy közös képet sem adott ki, de azért érdekelne h tényleg ilyen izlés ficama van szegénykémnek?mert akkor már inkább nem szeretnék vele beszélgetni, neh "csalódjak", inkább csak sörömet szorítva drukkolok neki innen és ugy képzelem el amilyennek akarom
(pl. c.ronaldo-t nagyon fel kapták a bnőjével h ribi, de ez a nő is az, ezért csodálkozom h közös képet nem láttam még, és nem hinném h messi ilyen
) előre is thx a választ
edit: természetesen ez csak amolyan álom h beszélgetés, de hát kinek nincs
Ronni megtette a magáét, besokalt, bulizott, a csapattársak előtt lejáratta magát... muszáj volt váltania... az hogy nem a Citynek adták az emberileg érthető anyagilga belefért? Ők tudják...haze71 írta: Egy kicsit OFF Messi kapcsán:
Érthetetlen dolgok történnek itt mostanában.
Ronnival (aki cserben hagyott mindannyiunkat) jófejségből lojálisak, Messivel meg szívóznak.
Ide hozzák a csúcsformáján túl levezetni Henryt, Eto'o-t meg - aki ontja a(z akció)gólokat - el akarják küldeni.
Vesznek vagy öt hátvédet, de fazont adó irányítót nem.
A pártoló tagok több, mint 50%a nem bízik már Laportában, de ő magától mégsem mond le. (Az edzőválasztást még nem sorolom a "bakik közé", bár nem nagyon értem, hogy sikerült ezt a vátozatot véghez vinni)
Eladják bagóért Decot és Dos Santost.
Komolyan mondom, ezek nem normálisak!!!