Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sokkal jobb henry statisztikája.Mikaos írta:Összesen 25 meccs (21 kezdő, 4 csere).
14 gól és 6 gólpassz.
Gyakorlatilag majdnem minden meccsen lő egy gólt, vagy ad egy gólpasszt.
A csapatból Eto'o, Messi után a 3.ik legeredményesebb a gólokat tekintve.
A csapatból Xavi, Alves, Messi után a 4.ik legeredményesebb a gólpasszokat tekintve.
Kanadai táblázat szerint a 3.ik legjobb játékosunk:
1. Messi 32 pont
2. Eto'o: 22 pont
3. Henry: 20 pont
Riberyn kívül nem nagyon tudnék felsorolni ennél jobb mutatóval rendelkező balszélsőt (bár megmondom őszintén, nem néztem utána Riberynek, szóval még az is lehet, h Henry statisztikája jobb).
Persze erre lehet mondani, hogy a statisztika nem ér semmit, csak böngészni való micsoda. De erre csak azt tudom mondani, hogy végülis a bajnokság végeredménye is egy "ócska" statisztikaPontokra és gólokra mérik a focit, és ebben jó a mi Henrynk
Nincs balszélső a piacon.Akiket szóbahoztak...lionelmessi19 írta:Mondjuk a többiek balszélsőt játszanak végig, és nem középről lövik a góljaik 95%át, de lényegtelen.
Henry nem megy sehova, ilyen hasznos játékkal.
Balszélsőt pedig venni kell, ha már Iniestát nem hajlandó odapakolni a mester. Bár ez még változhat. És még Hleb is simán eljuthat arra a szintre.
És Maldini-t még meg sem említettük. Na akk ki az öreg?Kardi írta:33 évesen öreg?? és akkor mivan Del Piero-val? Ő már igencsak öreg és csatár...és lövi a gólokat bőven!
Mit gondolsz ilyen idény után úgy fogja gondolni, hogy elég neki a cserepados szerepkör ? Biztosra veszem az elégedettlenségét és a távozását ebben az esetben. Aztán ne nekem legyen igazam... Persze függ ez attól is szerintem, hogy sikerül megnyerni idén a BL-t vagy sem...ozsimiki írta:Én Henry egész Barcás karrierjét tekintve, még mindig nem vagyok megelégedve teljesen. Ebben az évben igen,de összességében még negatívban áll nálam. viszont ha esetleg nyáron érkezik valaki a kezdőbe (remélem),akkor is remélem h marad,mert szerintem Henke magasságokba el tudna érni csereként.
azért egy szélső támadó 33évesen már használhatatlan,egyszerűen mert a sebességével nem tud megverni senkit. ahhoz meg tul sokat keres (7 millio euro körül) hogy cserejátékos legyen. bár ha belemenne egy fizucsökkentésbe szerintem évekig jó kis csere középcsatár lenne.Kardi írta:Általában az igazán nagy klasszisok sokáig huzzák...Xavival is szerződés hosszabítás, Sylvinho, Larsson...Szerintem Ő is elfogja húzni 33-34 éves koráig a barcában!LG írta:Ezt nem vitatom. Az Arsenalban ő volt a legnagyobb sztár, ráadásul még fiatalabb is volt. Az utolsó Arsenalos évében szinte végig sérült volt, aztán bevállalt egy váltást, amire megint ráment egy éve. De mostanra nagyon összeszedte magát, nem akkora klasszis már, mint 3 évvel ezelőtt, de még mindig nagyon jó, hasznos, gólerős játékos. Azt hiszem, egy 31 éves játékostól többet nem is kell elvárni. Kérdés, h meddig tudja, ezt a még mindig magas szintet tartani, mert nem mindenki olyan, mint Henke Larsson, h még 35 évesen is jó.
Általában az igazán nagy klasszisok sokáig huzzák...Xavival is szerződés hosszabítás, Sylvinho, Larsson...Szerintem Ő is elfogja húzni 33-34 éves koráig a barcában!LG írta:Ezt nem vitatom. Az Arsenalban ő volt a legnagyobb sztár, ráadásul még fiatalabb is volt. Az utolsó Arsenalos évében szinte végig sérült volt, aztán bevállalt egy váltást, amire megint ráment egy éve. De mostanra nagyon összeszedte magát, nem akkora klasszis már, mint 3 évvel ezelőtt, de még mindig nagyon jó, hasznos, gólerős játékos. Azt hiszem, egy 31 éves játékostól többet nem is kell elvárni. Kérdés, h meddig tudja, ezt a még mindig magas szintet tartani, mert nem mindenki olyan, mint Henke Larsson, h még 35 évesen is jó.
Én aztmondom hogy azért az Arsenalban nagyobbakat villant, talán jobban megmerte magát mutatni mert Ő volt a legjobb a csapatban...ittis iszonyatosan nagyszerű amiket csinál...de az Arsenal-os időszakával nemér fel!LG írta:Megint adott egy gólpaszt. Nemértem, miért mondjátok, h nem találja a helyét. Nem klasszikus balszélsőt játszik, de nem is az. Sztem Pep megtalálta neki a helyét, és jól játszik, szórja a gólokat, gólpasszokat. Idei játéka oriási, pozitiv meglepetés számomra. Etooval nagyon érzik egymást, a Henry-Etoo-Messi trió meg vmi hihetetlen mennyiségű gólt termel. Iniestat meg nem kell félteni, középen is ugyanolyan klasszis, sőt, talán ott még jobb