Na én is írok pár sort.
DD: bent maradt kötelező volt részemről.
Kemba: Parkerre gondoltam, hogy azért egy második kört csak megél, nem jött össze akkor már úgy voltam vele Kemba /Teague/Young. Előbbire esett a választásom, valahogy beszoktam Kembát vonzani, meg később ha nem jön össze a PO jó értéke lehet.
Terrence Jones: Na ezt val. ha lehetne visszacsinálnám és Hibbertet hoznám. Jones és Hibberten agyaltam meg Hill is képben volt. Kicsit megzavart, hogy Green pont előttem ment ki a legelső célpontom ő lett volna. Jones pánik pick volt, előszezonja sem tetszett azért remélem fogja tudni hozni ezt a 12-7 statot mint tavaly.
Monroe: Ingázhat a kezdő meg a pad között, de 30 percet tuti fog kapni, szerintem ez egy lopás lehet, főleg ha elcserélik esetleg és nagy szerepet kap. D egíy is egy biztos 15-8as játékos.
Collison: Nálam sleeper gyanús volt, aukciósban is szerettem volna csak ott máshogy alakultak a dolgok Deron miatt és 4 milliós szerződés már nem fért bele. 36 perces statokban egész jó volt tavaly is, idén kezdő elvileg egy 13 pontos 4-5 assistos átlagot várok tőle.
Gallinari: Valóban nagy kockázat nagy nyereség játékos. Úgy éreztem be kell rizikózni, azért ő mégiscsak egy 15 pontos játékos.
Kanter: Nem bírom a törököt, erre itt is behúztam na erre van magyarázat?

A hülyéje még hármasokat is dobál mostanában. Ez van duplán beszívom vele, de már kevés magas volt úgy éreztem megpróbálom itt is.
Ross: Ross az új Nelsonom és Arizám.

Tavaly is reklámoztam, idén is megpróbálom őt. Korver-1 pont.
Wes Johnson: McDaniels és Caroll pont előttem ment ki, Wesleyre esett a választás. Sok labdája nem lesz 6/24 mellett, de rohadjak meg egyszer csak kijön belőle valami. Sokkal jobb játékos ő annál mint amit a számai mutatnak. Világmegváltást idén se várok tőle, de megnézzük. Ahogy nézegettem FA-n még vannak olyanok, akik tetszenek ha nem válik be kiteszem. De egyelőre a bizalom töretlen.
McLemore: Ross mellett a másik "kiskedvenc". Mindkettő nálam van, mindkettő triplás egyiknek be kell válni. Ráadásul Collison tud passzolni nem úgy mint IT tette, csak fog neki is jutni valami alamizsna Gay és DMC mellett. Ragaszkodni nem ragaszkodom hozzá, de a lehetőségekhez képest McLemore nem volt rossz így első blikkre úgy érzem.
Morris: Kezdő/hatodik ember között fog ingázni. Tesója nyilván jobb lesz, de így az utolsó előtti körre jó választásnak érzem.
Smart: Vele szerintem megfogom szívni, mert nem fogom kivárni míg nagyobb szerepet kap, s másnál lesz jó.

Celtics játékost behúztam így a végére, 25 perc körül fog átlagolni 10-3-3 benne van 1-2 labdalopással. Mezőnyszázalékot meg nem nézzük.
Összességében megvagyok elégedve csak Jones és Kanter aki nem tetszik. Viszont Monroe-Collison-Gallinrainak nagyon örülök, hogy hozzám került. Lehetőségeimhez mérten jókat húztam, kimaradt 2 kör az elején, rá reszkíroztam Gallinariékkal meglátjuk. Szerintem Po meglehet, de ahogy mindenkinél úgy a sérülések sokat számíthatnak. Első hétre mindjárt megkaptam Slithert, ahogy néztem több emberem fog játszani, de így az elején úgyis a tapogatózás megy. Kb 3-4 forduló kell míg rádöbbenek, hogy idén sincs túl sok a csapatban.
Akik csapata tetszik: kanty, meslija, MichaaBee, Slither
neoról meg nem mondanám, hogy 5 pickje volt az elején. Nem rosszak, de Gasolt én se húztam volna, Vucevic-Millsap tetszik viszont. Hattól lefelé viszont komolyan még Middleton az egyik legjobb választás ha meg a kört nézem, hogy utolsó és ahhoz mérten akkor meg a legjobb.

De ez szimplán egyéni szubjektív meglátás.
Cumbee kicsit meglepett, azt hittem tarolni fog, pár húzása érdekes volt számomra, de nem kell félteni főleg a keeper hármasát tekintve meg azt hogy általában nagyon aktív a játékos vadászásban.
Game: Lehetőségekhez mérten jókat húzott, 1-2 nem tetszett, de pl Bradley-Boozer-Payton-Hill-Stuckey nagyon is.
kamaj-Messifan pickjei közül van, ami tetszik van ami kevésbé. Ők hasonló kategória mint én PO-ért harcolhatunk.
Eazzy csapata kicsit öreg kicsit sérült de az övé. Kívánom hogy most már legyenek sikerélményei.
fcbarca0827: Nála nyilván sokat nyom a latba, hogy George sérült, de az a Chandler-Nene-Ginobili hármas nem tetszik.
Jó játékot mindenkinek, győzzön végre ne Game.