Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reméljük beverekszi magát a felnőtt csapatba isMadrid írta:A BombaigazolásSzalai Ádám
![]()
HIVATALOS
![]()
A tavalyi szezon legnagyobb hibája pont ez volt a csapat részéről, a túlzott magabiztosság. Ezt több csapattag is nyilatkozta a bajnokság végeztével. Ha emlékeim nem csalnak, akkor az előző idénynek is úgy futottunk neki, hogy aztán most mindent bezsebelünk. Ebben reménykedtünk/bíztunk mi is (én is). Tudjuk mi lett a vége (1 szuperkupa).Zozzy 5 írta:...úgyhogy csínján a magabiztossággal.
Szerintem nem hagyott kívánnivalót maga után az El Classico. A fehér zsepik a bírónak szóltak...szerintem be lehetne fogni és örülni hogy ott nem kaptatok ki...mert hát az olyan 11-es volt mint egy ház. Csak hát ugye bajnoki címért folyó harc, El Classico, eléggé heves indulatok az utolsó percekben meg az egész meccsen...mondj egy olyan bírót aki be mert volna fújni egy 11-est a 94. percben 3-3-nál....Még ha ti ellenetek szabálytalankodtunk volna akkor azt mondom sanszos hogy befújta volna de nekünk nem fognak befújni egy ilyen ELLENETEK.ElRamos írta:Belinkeljek neked egy videót a 3-3-as Barcelonai meccsről? Nézd meg a szurkolóitokat, hogy reagáltak a csapat teljesítményére...![]()
![]()
Ja és ha már a szurkolóknál tartunk:
A madridisták, elismerve Ronaldinho tudását, felállva megtapsolták a Bernabeuban.
Ellenben a Barcelona drukkerek a Barcelonai Clasico előtt megdobálták kövekkel a madridi buszt...
A meccseket gólra játszák...kilibarca írta:hát ez nagyon nagy ....ElRamos írta: Az előző szezonban viszont még csak megszorítani sem tudtatok egyik el clasicon sem bennünket![]()
![]()
![]()
Nem baj kis madridista barátom, megint jó voltál.Rivaldinho írta:Történetesen faterom legjobb haverja kinn volt a meccsen, mert ott volt belgyógyász konferenciája, és bizony azon a meccsen szinte Istenítették Messit, és a fehér zászló a játékvezetőnek szólt...ElRamos írta:Belinkeljek neked egy videót a 3-3-as Barcelonai meccsről? Nézd meg a szurkolóitokat, hogy reagáltak a csapat teljesítményére...![]()
![]()
Történetesen faterom legjobb haverja kinn volt a meccsen, mert ott volt belgyógyász konferenciája, és bizony azon a meccsen szinte Istenítették Messit, és a fehér zászló a játékvezetőnek szólt...ElRamos írta:Belinkeljek neked egy videót a 3-3-as Barcelonai meccsről? Nézd meg a szurkolóitokat, hogy reagáltak a csapat teljesítményére...![]()
![]()
Ha a papírzsepire gondolsz, az a játékvezetőnek szólt. A sok csalás mellett nem adott 11-est az uccsó percben, mikor az emberevő eltakarította Ronaldinhot-a labdához nem sok köze volt.ElRamos írta:Belinkeljek neked egy videót a 3-3-as Barcelonai meccsről? Nézd meg a szurkolóitokat, hogy reagáltak a csapat teljesítményére...![]()
![]()
A 0-3-as meccs már lejárt lemez, ezzel kár erőlködni
Papíron?ElRamos írta:Nézd Rivaldo11, ez elég relatív...Rivaldo11 írta:Drenthe...vajon minek kell a madridnak? Marcelot eladják? Vagy két rutintalan emerkével oldanák meg a balhátvéd kérdését? Ezt nem értem.
Nekünk aztán igazán nem kell, hisz Abidal azt hiszem elég jó megoldás még egy pár évig.
Különben is, azt hiszem Casillas, és Diarra klasszisát elismerve-mert azt el kell-rajtuk kívül nincs olyan poszt, ahol ne mi lennénk erősebbek. Ezen lehet vitázni, csak nem érdemes.
Hozzáteszem: Sem Yayát, sem Valdest nem cserélném el a fentebb említettekre...
Például Sergio Ramos tavalyi teljesítménye nagyon jó volt, szerintem volt olyan jó mint Puyol vagy Milito, ha nem jobb...![]()
Az pedig, hogy minden poszton erősebbek vagytok, csak papíron igaz. A pályán dőlnek el a dolgok, nem papíron![]()
Te hiszel a Nso-nak? Elhiheted, hogy ennyire azért Calderónék sem bolondok...Rivaldinho írta:Nekik Huszti is kell... nso írja