LG írta:+ a másik, h a játékunk siralmas. Ilyen kerettel nem itt kéne tartanunk az biztos. Én személy szerint még a sikeres évek alatt is eltudtam volna mást képzelni Rijkaard helyett, sosem tartottam nagy edzőnek. Szimpatikus ember, jo haverja a játékosoknak, de nem több. Amig ott volt Henk mellette, addig még ugy ahogy jo volt, de azota

Teljesen egyetértek. Úgy nyerni BL-t és bajnokságot, hogy a világ akkor legjobb formában lévő játékosa nálunk volt, Ronaldinho akkoriban ellenfél nélkül játszhatott, bárhol és bármikor. Volt két bajnoki címünk úgy, hogy a Madrid épp a galaktikus korszak sebeit kapargatta, mindenki láthatta, hogy hamar jön a szakadék legalja. Ettől még nem vitatok el Rijkaard képességeit, de sosem tartottam akkora edzőnek én sem, mint Mourinhot, Wengert, Lippit, vagy akár Hiddinket. Egy olyan ember akin látszik, hogy jó srác, haver a játékosokkal, de pont az hiányzik a tekintetéből, ami bármely előbb említett edzőnek benne van a nézésébe: hogy meccsel, átéli a játékot és 12. emberként van a csapattal akár a padon, akár állva. Rijkaard nem tud meccselni. Ez nagyon fontos, majdhogynem a legfontosabb. Az utóbbi hetekben bizonyítja, hogy taktikailag alkalmatlan belenyúlni egy meccsbe, akár az elején, akár a végén, helyzettől függetlenül. Elvétve jönnek be a cseréi, néha úgy hagy fenn játékosokat, hogy már a kezdőben sem kellett volna bizalmat adni nekik. Ilyen volt tegnap Giovanni vagy Deco, Marquezről pedig említést sem érdemes tenni, árnyékra védekezett és amatőr hibákat követett el.
Ettől még amit megnyert Frankie, az már az övé marad és tisztelem, mert nekem valószínűleg még ilyen kerettel sem sikerült volna. De, hogy itt lejárt az ideje és amatőr hibákat követ el hónapok óta, az is tuti. Salute!