Bob_Marley írta:Melo: ránézésre nem igazán fog meg ez a csapat, alsóházat tippelek
Elsőre engem se, de másodikra látok benne potenciált. Főleg, hogy van még 8 millányi helyem.
Wall kicsit drága volt, de sztem hoz legalább egy olyan idényt mint a tavalyi.
Burks olcsó és az Utahban lesznek bőven percei.
Teague 8millányi fizetésért befért sztem.
Green sztem állatkodni fog és bízom benne.
Aldrige sztem nem kérdés.
Valancunastól tavaly sokat vártunk de csöndben maradt. Talán majd idén. Kellett egy magas, fizetés tekintetében kiváló.
Gortat helyett lehetett volna jobb is, de dupla dupla közeli lesz. 10m azért sok.
Hardaway Jr. bízom benne, a szerződését tekintve kiváló.
Turner csak fog már alkotni valamit abban a Bostonban. Phillyben egészen jó volt. 3m körüli szerződése nem vész.
Shumpert elvileg kezdő lesz, bár ő inkább az örök reménység.
Hamilton-Watt-Powel csak a kicsi szerződés miatt kellett. Valszeg őket ki fogom tenni a csapatból.
Azért a Wall-Burks-Green-Aldrige-Valancunas-Hardaway-Turner fix 7 főm nem tűnik annyira gáznak, A Gortat-Teague kettős meg cserélhető. Shump-Powel-Hamilton-Watt négyes alakítás alatt, amint megnyílik az FA.
Sztem egy középmezőnyre jó leszek. Po természetesen az álom. Ugyanakkor nekem nagyon bejött ez a draft. Hatalmas tapasztalat vol, amennyiben jöbőre is így toljuk. Annyi minden csinálnék máshogy, hogy el se tudom mondani.