Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez úgy ahogy van igaz. Én arra gondoltam, hogy avkp-k sosem fognak olyan játékkal előrukkolni mint egy Messi vagy R10, mert nem az a dolguk. Inkább úgy 'fű alatt' képesek a csapat legfontosabb tagjává válni.Rivaldo11 írta:Ezzel vitatkoznék. A mai labdarúgásban a legfontosabb poszt a vkp. Nem csak rombolni kell tudni, hanem-kihasználva hogy a vkp üresen futballozhat-szervezni, irányítani is. Megszabni a játék ritmusát, lendületét. Nem véletlen, hogy ma már egy klasszis vkp értéke a futballpiacon ma már gólvágó csatáréval vetekszik.
Ezzel vitatkoznék. A mai labdarúgásban a legfontosabb poszt a vkp. Nem csak rombolni kell tudni, hanem-kihasználva hogy a vkp üresen futballozhat-szervezni, irányítani is. Megszabni a játék ritmusát, lendületét. Nem véletlen, hogy ma már egy klasszis vkp értéke a futballpiacon ma már gólvágó csatáréval vetekszik.G-Jay írta:Nem értem mért kell mindig túlzásokba esni. Alapvetően egy vkp soha nem viszi hátán a csapatot.
Iee
Hát akkor valszeg én keresnék annyit te szerencsétlen.... egyébként tényleg csak a guruló labdát nem tudta lekezelni Abidallal és Henryval egyetemben, de most, hogy mondod, azért tényleg jó volt....Xzibit25 írta:Touré tavaly bénázott???cruyff írta:Igen...ühüm... szóval Busquets azért több volt mint egy "takarító"... ettől persze még nem feltétlenül kellene a fiának standard kezdő lenni a Barca első csapatánál. Viszont az utóbbi időben Touré sem hozta azt a szintet..és akkor még enyhén fogalmaztam.... Busquets viszont nem ügyetlen csak még fizikálisan bele kell erősödnie. Viszont véleményem szerint a játéka jobban passzol a Barca stílusához. Nekem Touré kicsit túl merev.... de ízlések és pofonok. Mkor idehozták akkor az első néhány meccsen (Abidallal együtt) Istenek voltak, azután elszürkültek, azután kifejezetten elkezdtek bénázni....Neked az bénázás h a hátán vitte a csapatot???Akkor gratulálok.Lehet h pár meccsen nem volt jó formában de akkor sem bénázott.Te örülnél ha úgy tudnál bénázni mint Touré.
Touré tavaly bénázott???cruyff írta:Igen...ühüm... szóval Busquets azért több volt mint egy "takarító"... ettől persze még nem feltétlenül kellene a fiának standard kezdő lenni a Barca első csapatánál. Viszont az utóbbi időben Touré sem hozta azt a szintet..és akkor még enyhén fogalmaztam.... Busquets viszont nem ügyetlen csak még fizikálisan bele kell erősödnie. Viszont véleményem szerint a játéka jobban passzol a Barca stílusához. Nekem Touré kicsit túl merev.... de ízlések és pofonok. Mkor idehozták akkor az első néhány meccsen (Abidallal együtt) Istenek voltak, azután elszürkültek, azután kifejezetten elkezdtek bénázni....
Yaya-nak nem az a dolga, hogy csillogjon szvsz. Egyébként tavaly ö volt a legbiztosabb pont a Barca-ban.cruyff írta:Mkor idehozták akkor az első néhány meccsen (Abidallal együtt) Istenek voltak, azután elszürkültek, azután kifejezetten elkezdtek bénázni....
Most nem konkrétan neked, hanem mindenkinek szántam ezt, mert tegnap is, meg ugy egyáltalán mindig szóbahozzák, hogy valami köze van ehhez hogy Sergi-t játszatják, a papának. (még1x, sztem hülyeség)Sanama írta:...
Arra jöttem rá,hogy vagy nem tudsz olvasni ,vagy értelmezni azt amit olvasol.Danka00792 írta:Tehát azt mondod, hogyha apám elmegy a Barca-hoz takarítonak, akkor onnantól kezdve stabil kezdö lehetek?Sanama írta:Az meg hogy Busquets apja csapattársa volt Pepnek,csak utána kell nézni.
Ne vicceljünk már, hogy lenne beleszólása Sergi apjának az FC Barcelona kezdö 11-ébe?
inkább jóideje....h évek óta edzette már a gyereket pep a fakóban.
Tehát azt mondod, hogyha apám elmegy a Barca-hoz takarítonak, akkor onnantól kezdve stabil kezdö lehetek?Sanama írta:Az meg hogy Busquets apja csapattársa volt Pepnek,csak utána kell nézni.
Nem alapozok,csak következtetek,hogyha van egy ember aki gerincsérvel honapokat játszik és meghal a csapatért a pályán,akkor az teljesít is edzésen. Az meg hogy Busquets apja csapattársa volt Pepnek,csak utána kell nézni. Azt meg megérteni,hogy Busquets egy fiatal tehetség,Touré meg a világ egyik legjobb VKP-ja,megkell nézni néhány meccset.Perrero írta:Sanama, te sana(l)mas vagy...
mire alapozod ezeket