Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3gre nem. bár nem tudom milyen a n97,de a 3g már régi sz.rVictor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
Vagy van valakinek bármilyen tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Ja és jailbreak.elt a cumó.
szerintem ne menj bele...az iphone 3g elég régi,gyenge a processzora,nem tudod a legújabb szoftverre frissiteni,és sok hiányossága van...ha iphone-t akarsz venni akkor 3gs/4/4s-t vegyél...Victor_Valdes írta:Fogjuk rá, hogy meggyőztetek.Akkor már csak a pénz kéne.
én is cserélném mindenképp.Victor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
Én simán lecserélném.Victor_Valdes írta:Iphone 3G, na most az a helyzet, hogy nem igazán értek az Iphone-okhoz.A mostani N97 minimet és 15 ezret áldoznék be egy hibátlan állapotban lévő, független 15 gigás 3G-s cumóra, megérné?
De nem érted. A cortex A8 1ghz van specifikálva a motorola járatja 200Mhz alacsonyabban, a Galaxyba ugyanez van ott 1ghz-eb, a GingerBreadel meg nem is kell húzni (feszültséggel, frekvenciával bajlódni) hanem alapból 1-en hajtja már. benchmarkokban is jelentős a sebbeségbeli különsbség a defy javára , emelett ott az ip67-es szabvány ami még a defy melett szól.socio66 írta:én a jobb hardvere miatt a samsungot venném,most az hogy mit mennyire lehet felhúzni szerintem nem mérvadó egy átlagvásárlónál, egy 25 ezres blade-et még talán nekiállsz bütykölgetni,de ezeket,hát..
sok ismerősöm használja egyébként a galaxy s-t,szerintem szép,megbízható és minden téren megfelel a technikai követelményeknek.
Szerintem Szabics Imre, de nem biztos.fcgigi írta:Helló, nem tudja valaki hogy ki rúgott több gólt BL csoportkörben?
a. Lisztes Krisztián
b. ugyanannyit rúgtak
c. Szabics Imre
előre is köszönöm a segítséget
Így ki is bír fél napot egy töltéssel?gergo9 írta:Defy kérdés nélkül, főleg hogy az alap cortex A8 procit gond nelkul lehet 800ról 1,3 körüli órajelen járatni.
Megkérdezném még egyszer@@Laguna@@ írta:Helló mindenkinek! Tudna nekem valaki segíteni?
http://guajevilla7.tumblr.com/post/14898120392
Ha mondjuk jutyubos videóban megtalálná nekem valaki, hogy honnan szedte ezeket a blogger, borzasztóan hálás lennék!
Nov. közepe fele lett flashelve kiírtam egy xgd3-as játékot (nfs the run) minden gond nélkül kijátszottam kivéve hogy egyszer lefagyott.Bob_Marley írta:Flashtől függ, hogy menni fog vagy nem!
Leírnám a tapasztalataim, hogy lehet indulásra bírni az XGD3as gémeket, ha vki bekapta a dae.bin-t. Lehet, hogy vki már leírta őket, de ha nem, akk most én megteszem. Smiling
Szóval, nekem ennek 3 módszernek vmelyikével minden gém elindult:
1.Title Update-s + pendrive-os módszer (a legtöbb így már indult)
2.system settings/memory/ LB + RB + X + LB + RB + X (és OK)
(ezzel az utsó system update-t szedi le)
3.Vinyót leszedni a boxról, beraktni egy memóriakártyát, leformázni, létrehozni egy új profilt, majd Pendrive+Title Update. (Modern Hadviselés 3 CSAK így indult)
Nos, ez a 3 variáció közül vmelyikkel minden XGD3as gém elindult nekem, és több ismerősnek is, aki sehogy nem bírta elindítani a gémeket. Remélem vkinek azért segített.
De mondom elvileg kijött új flash, ez a XGD3 elég jól ki van találva, én is szenvedek vele, még az eredeti NBA 2k12 se megy, mert XGD3as!
Köszi szépen. Igen látja az olvasót, sajnos nem ilyen jellegű a probléma, magával az olvasóval lesz a gond. Miután áttörölgettem, azóta néha működik, de inkább azóta sem, de legalább a windows fent van.rivaldo94-barca írta:Megpróbálhatnád esetleg frissíteni esetleg a DVD-olvasó firmware-jét, ha megadod a pontos típusát (Everesttel, SIW-vel, vagy ilyesmi programmal meg tudod nézni), akkor nézek az Asus oldalán frissebb firmware-t. Az olvasót egyébként a Win7 látja? Tehát látszik a sajátgépben?Gergolino írta:Sziasztok!
Asus M51A laptopon a DVD olvasó/író csak az eredeti DVD-ket olvassa be (windows 7 alatt) Windowst szeretnék újrarakni, ezért fontos lenne tudnom, h végleg meghalt az olvasó vagy van remény a feltámasztására.
Pls, aki nagyon otthon van az informatika világában segítsen nekem.
Köszi
Csak azért írtam, mert nekem volt már rá példa, hogy párszor "felzúgott" még a gép, de nem indult. Aztán pár kísérlet után, mer a tápegység sem indult, és semmi más baja nem volt csak a tápegység.szajko írta:tápegység tuti nem,mert ha az tönkre megy,akkor be se kapcsol a gép.Victor_Valdes írta:Alaplap, videó kártya, vagy esetleg tápegység is lehet, sőt ha nem hallod a processzort akkor akár az is.. szal bármi.De az első kettő a legvalószínűbb.
tuti az alaplappal lesz valami.