Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nzxtpo írta:Azt így szemre is megmondtam volna, hogy Mathieu nyeri a legjobb százalékban, de Piquéról jobbat hittem. Számomra az a legmeglepőbb, hogy Masch nyeri a második legjobb százalékban.Bob_Marley írta:Nekem ebből az jön le, hogy ugyan nem szignifikánsak a különbségek, de mutatja, hogy bizony Bartra nem nyeri meg olyan hatékonyan a fejpárbajokat mint arról pár napja szó volt.
Tudom más ligák, más csapatok és más taktikák is közrejátszhatnak a statban, de utánanéztem Ramos(78,26%), Godín(60,61%), Hummels(74,23%), Thiago Silva(67,19%) és Boateng(71,43%) statjainak is, ezen a téren. Ők mind kimondottan jó fejelők, így meglepett Godín százaléka, de láthatóan Mathieu-t leszámítva mindnek van hova javítania ezen a téren (,esetleg Mascheranot fel lehet menteni, mert 174 cm magas).
Azt így szemre is megmondtam volna, hogy Mathieu nyeri a legjobb százalékban, de Piquéról jobbat hittem. Számomra az a legmeglepőbb, hogy Masch nyeri a második legjobb százalékban.Bob_Marley írta:Nekem ebből az jön le, hogy ugyan nem szignifikánsak a különbségek, de mutatja, hogy bizony Bartra nem nyeri meg olyan hatékonyan a fejpárbajokat mint arról pár napja szó volt.nzxtpo írta: Itt meg egy kis stat a védőinkről
Nekem ebből az jön le, hogy ugyan nem szignifikánsak a különbségek, de mutatja, hogy bizony Bartra nem nyeri meg olyan hatékonyan a fejpárbajokat mint arról pár napja szó volt.nzxtpo írta: Itt meg egy kis stat a védőinkről
Fölösleges itt tartani szerintem, azt a játékidőt el tudják osztani a maradék 4 ember között is.Szegénynek pedig nem sok babér terem így. Jót tehetne neki a rendszeres játéklehetőség egy nagy klubban, de megértem ha Lucho nem akar 4 khv-el maradni amikor az egyik egy sérülékeny Verma. Illetve Mathiue meg balhátvéd csere is.
Elvileg kölcsönbe menne 12 milliós vásárlási opcióval. De azt olvastam, h a klub nem akarja elengedni.Kovbal88 írta: 5-8 millió bőven jó érte. 25 nem tudom, hogy jött ki. Nem is játszik.
úgy jött ki, ahogy neked az 5-8, hasamra ütöttem. szerintem az a teljesítmény, amit mutat, amikor játszik, kb. ennyit ér a jelenlegi árakat figyelembe véve. attól, hogy vki a világ legjobb formában lévő csapatában csak csere védő, még nem jelenti azt, hogy annyi pénzt lehet csak kérni érte, amennyiért PL kis csapatok cserélgetnek egymás között játékosokat. báj dö véj, a 30 éves Matyiő 20 milla volt...Kovbal88 írta:5-8 millió bőven jó érte. 25 nem tudom, hogy jött ki. Nem is játszik.Zozzy 5 írta:előbb utóbb le fog lépni, konstansan, nagyon régóta nem tud bekerülni fixen a kezdőbe és ha nincs sérülés, akkor ez nem is fog változni. esetleg Mascherano öregedhet ki előle egy pár év múlva, de addig meg biztosan veszünk vmi kezdőbe szánt arcot.
kár lesz érte, mert szimpi srác, és 3. számú védőnek tökéletes, de nem hiszem, hogy a padon szeretné tölteni a karrierje nagyobb részét. Sevilla tökéletes választás. Olyan 25 m körüli összeget tudnánk érte elkérni sztem, mondjuk az fájó, hogy a Porto nála gyengébb játékosokért 40eket szokott kapni.
5-8 millió bőven jó érte. 25 nem tudom, hogy jött ki. Nem is játszik.Zozzy 5 írta:előbb utóbb le fog lépni, konstansan, nagyon régóta nem tud bekerülni fixen a kezdőbe és ha nincs sérülés, akkor ez nem is fog változni. esetleg Mascherano öregedhet ki előle egy pár év múlva, de addig meg biztosan veszünk vmi kezdőbe szánt arcot.
kár lesz érte, mert szimpi srác, és 3. számú védőnek tökéletes, de nem hiszem, hogy a padon szeretné tölteni a karrierje nagyobb részét. Sevilla tökéletes választás. Olyan 25 m körüli összeget tudnánk érte elkérni sztem, mondjuk az fájó, hogy a Porto nála gyengébb játékosokért 40eket szokott kapni.
Ha 15ért leadjuk már elégedettek lehetünk. Mindemellett mindenki jól járna a biznisszel.Messias2 írta:Sevilla want center-back Marc Bartra (24) on loan until the end of the season with a buy option. Decision to be made in a few days [sport]
Ha Sevillában stabil kezdő tudna lenni, akkor jó döntésnek tartanám.
Itt is Busi vágta előre a labdát...palesz77 írta:
Azt meg mellékesen jegyzem meg, hogy Neymar csodagólja előtt sanszos, hogy góltól mentette meg a csapatot.Meccs közben nem voltam benne biztos, hogy ő volt, de így utólag látszik, hogy nagyon kellett az a belépő.