Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
1. Gyakorlatilag már kirúgva, mint Hleb, csak még a megfelelő balekot keresi Guardiola, akik végleg elvinnéBarcaman1993 írta: 1. Cáceres: Nyáron kipróbálnám, aztán lesz ami lesz.
2. Victor Sánchez: Ugyanez, bár erre biztos most sokan fognak hőzöngeni, de sztem messze nem olyan rossz játékos, mint amilyennek jópáran korábban leírták, én még teknikásnak is nevezném.
3. Wiel: Gondolom őt nem kell bemutatni.
4. Luis Filipe: Ha jól emlékszem korábban már megpróbáltuk leigazolni, de nem sikerült (bár most, hogy belegondolok még az is lehet, hogy ballábas, de az is, hogy nem).
Alves, 4. elfontosabb????kristop írta:szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?LG írta:Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?
szerintem a csapatnak a negyedik legfontosabb játékosa, így a negyedik legmagasabb fizetést is érdemli. puyol érdemeiért folyamatosan megkapta az új szerződéseket folyamatos emelésekkel. de, ha ezt így nézed akkor villa meg piqué is baj, hogy annyit kap, mint puyol?LG írta:Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?
Mert? Miért érdemelne Alves többet, mint a csapatkapitány, aki már 10 év kb. oszlopos tagja a csapatnak?kristop írta:mondjuk ő tipikus középhátvéd alkat, aki konkrétan a b -ben is mindig középhátvédet játszott. egy szimpla kényszermegoldás volt. mondjuk a választék közül, aki a fiatalok közül megfordult tényleg ő volt a legjobb.Andris írta:Bartra... Messze a legígéretesebb ő volt mindenki közül, aki az elmúlt sok évben megfordult ott bármi okból Alves helyén.
amúyg én továbbra is tartom, hogy xavi, iniesta alá, de puyol, villa, vv fölé kéne belőni a fizetését alvesnek.
mondjuk ő tipikus középhátvéd alkat, aki konkrétan a b -ben is mindig középhátvédet játszott. egy szimpla kényszermegoldás volt. mondjuk a választék közül, aki a fiatalok közül megfordult tényleg ő volt a legjobb.Andris írta:Bartra... Messze a legígéretesebb ő volt mindenki közül, aki az elmúlt sok évben megfordult ott bármi okból Alves helyén.
Na őt csak sikerült kihagynom, pedig őt is oda akartam írni. Ha jól emlékszem tavaly az Atletico ellen játszott is, de arra már nem emlékszem, hogy hogyan muzsikált.Andris írta:Bartra... Messze a legígéretesebb ő volt mindenki közül, aki az elmúlt sok évben megfordult ott bármi okból Alves helyén.
erről van szó! és erre két megoldás van, elfogadja Alves a Klub ajánlatát, vagy nem fogadja el.Boixos írta:okés, persze, h az ügynöknek legalább akkora szerepe van az ilyen történetekben, mint a játékosoknak (ha nem nagyobb), őt azért tartják, h a pénzügyeket kezelje, a zsugás meg rúgja a bőrt.
ezzel együtt rövid úton be kell fejezni ezt a bugit, mert nagyon szr hangulatot tud csinálni egy mégoly idilli öltözőben is, ha vki (vagy a sleppje) el kezdi hangoztatni, h neki a 2. lóvé kell a csapatban. egy ilyet már végignéztem Romában, amikor a bari nihillből az asr által kiszedett cassano csinálta a cirkuszt és annak sem lett szép a vége...
amikor egy játékos ügynököt választ és szerződést köt vele, akkor azt jelenti, hogy onnantól kezdve ő tárgyal a szerződéséről, a marketing-jogokról, a (köz)szereplésekről. ő azért van, hogy a játékosa csak a futballra koncentrálhasson. meg persze azért is van, hogy, mint manager, minél több pénzt tehessen zsebre.Lionel85 írta:
A Vito által említett ügynököt azért nem tartom valószínűleg, mert Touré és Ibrahimovics esetében napi szinten nyilatkozott szinte Szeluk és Raiola, míg Alvés ügynökét eddig személy szerint nem is hallottam. A Touré-üggyel ellentétben itt jobban eltudom képzelni, hogy a játékos kevesli a pénzt. Ehhez hozzájön még az a nem szép kép, amit a brazilok alakítottak ki magukról a pénzszórássokkal, bulizásokkal. A teljesség igénye nélkül Ronaldinho, Ronaldo, Adriano pontosan ezek miatt kezdtek el romlani és egészségileg is elhagyni magukat.
Nem tudom, hogy miért nekem címezteddaffy írta:nem gondolod,hogy ebben az esetben akár az arsenal hibájába is eshettek előbb-utóbb? elmegy milito,a helyére valami fiatal srácot felhoztok. ha elmenne alves és oda is fiatal jönne,akkor már irtó sok lenne a tehetségből a felnőtt csapatban. vagy tévedek?Kalap1988 írta:LG! Csak a jelenleg piacon ismert és kapható játékosokra gondoltam, nyilván a jövő tehetségei közt lesz olyan vagy még jobb játékos is, mint Alves.
De még mindig itt van Xavi, Messi, Iniesta, Villa, és a többi már befutott klasszis. Ha az Arsenalnal is meglennének az ilyen játékosok a fiatalok mellett, ők sem ott tartanának, ahol.daffy írta:nem gondolod,hogy ebben az esetben akár az arsenal hibájába is eshettek előbb-utóbb? elmegy milito,a helyére valami fiatal srácot felhoztok. ha elmenne alves és oda is fiatal jönne,akkor már irtó sok lenne a tehetségből a felnőtt csapatban. vagy tévedek?Kalap1988 írta:LG! Csak a jelenleg piacon ismert és kapható játékosokra gondoltam, nyilván a jövő tehetségei közt lesz olyan vagy még jobb játékos is, mint Alves.
Ha jól emlékszem (nem biztos!) akkor a klub 6-t adna, Alves 7-t akar.LG írta:Pontos adatokat nem tudok, de Cruyff-os cikk szerint a City 9,5 milliót eurót ajánlana, és a Barca bruttó ajánlata 2 millió euróval kevesebb, tehát 7,5 körül lehet.Kardi írta:Alves jelenlegi szerődésében mennyit keres, illetve az ajánlott szerződésben mennyit keresne...és Ő mennyit szeretne keresni? (ezek még nem egészen világosak nekem)
nem gondolod,hogy ebben az esetben akár az arsenal hibájába is eshettek előbb-utóbb? elmegy milito,a helyére valami fiatal srácot felhoztok. ha elmenne alves és oda is fiatal jönne,akkor már irtó sok lenne a tehetségből a felnőtt csapatban. vagy tévedek?Kalap1988 írta:LG! Csak a jelenleg piacon ismert és kapható játékosokra gondoltam, nyilván a jövő tehetségei közt lesz olyan vagy még jobb játékos is, mint Alves.
Pontos adatokat nem tudok, de Cruyff-os cikk szerint a City 9,5 milliót eurót ajánlana, és a Barca bruttó ajánlata 2 millió euróval kevesebb, tehát 7,5 körül lehet. Egy korábbi cik szerint a Barca kb. olyan nagyságú fizetést adna Alvesnek, amit Puyol, Pique, Valdes, Villa kapnak. Ő viszont Messi után a 2. legjobban kerső játékos akar lenni.Kardi írta:Alves jelenlegi szerődésében mennyit keres, illetve az ajánlott szerződésben mennyit keresne...és Ő mennyit szeretne keresni? (ezek még nem egészen világosak nekem)
Ezt sem jelenthetjük ki biztosan. Mi van, ha a játékosmegfigyelőink találnak vkit, aki még Alvesnél is jobb lesz?de a mostanitól Alves hiányában csak rosszabbak lehetünk
Úgy bizony! Persze szerintem sem pótolhatatlan, 11-ből egyet kiveszünk még mindig a legjobb csapat lesz a világon, de a mostanitól Alves hiányában csak rosszabbak lehetünk. Ha nem is sokkal, de rosszabbak. Bárki jön. A beadásairól: Szerintem 08-09-re vonatkozóan ez csak nosztalgia, egyszerű lélektani dolog az egész: Legsikeresebb év, mindenki tökéleteset nyújtott. Nem igaz. Emlékszem akkor is szidta mindenki a rossz beadásai miatt. Egyébiránt pedig idén nincs is, akinek beadjon.... Vagy szerintetek a Messi-Pedro-Villa 3-as gólkirály lesz a fejesgóljaikból ?menczel írta: Ácsi! BL-t azért nyertünk, mert Oleguer igaz h nem ment fel támadni, de a bal oldalon egy bizonyos Gio egy bizonyos R10-el karöltve radírozta le az ellenfél jobb oldalát. És amikor nem ő akkor Sylvinho, vagy Oleguer helyén Belletti.
Alves első éve azért volt látványosabb, mert akkor még Messi jobbtámadó poszton játszott, de ezt ti is tudjátok. Most hogy Messi fals9-es, gyakorlatilag egyedül nyargalászik, vagy a sokkal kevésbé kombinatív Pedroval kell összejátszania. Jelenleg a világ legjobb jobbhátvédje ez vitán felül áll. De szerintem is lehet pótolni. Viszont 30 millió alatt nem engedném el.
Ezt a zonalmarking-on olvastad ?:Pmenczel írta:Most hogy Messi fals9-es
Azért Pedroval sem csúnya amit csinálnak, sőt..menczel írta:Alves első éve azért volt látványosabb, mert akkor még Messi jobbtámadó poszton játszott, de ezt ti is tudjátok. Most hogy Messi fals9-es, gyakorlatilag egyedül nyargalászik, vagy a sokkal kevésbé kombinatív Pedroval kell összejátszania. Jelenleg a világ legjobb jobbhátvédje ez vitán felül áll. De szerintem is lehet pótolni. Viszont 30 millió alatt nem engedném el.