Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
robertfcb írta:Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Azt írta hogy az elődöntőkre nem a döntőkre.Colos írta:Én meg úgy emlékszem, hogy a vb-n van ez a szabály, de a BL-ben nincs. Legalábbis Alvés nem kapott pirosat tavaly a Stamford Bridge-en, mégis kénytelen volt sárgák miatt kihagyni a döntőt...
Azért tett sztem két lol-os szmájlit utána mert tudja milyen nap vanColos írta:Először is ajánlom az URL-gombot, másodszor: mielőtt nagyon beleélnéd Magad, tekints a naptárra!
Én meg úgy emlékszem, hogy a vb-n van ez a szabály, de a BL-ben nincs. Legalábbis Alvés nem kapott pirosat tavaly a Stamford Bridge-en, mégis kénytelen volt sárgák miatt kihagyni a döntőt...Titinho írta:Jól tudod. Ezt azt hiszem, hogy 2 vagy 3 éve hozta be az UEFA, hogy az elődöntőkre törlik a sárga lapokat, csak egy esetleges 2. elődöntő meccsen történő piros lappal hagyhatja ki valaki a döntőt.robertfcb írta:Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Először is ajánlom az URL-gombot, másodszor: mielőtt nagyon beleélnéd Magad, tekints a naptárra!
Mondjuk a kettő közül, örültem volna, ha valamelyik ott van a visszavágón a hátsó tengelyben, de azért remélem gond nélkül behúzzuk!lui1698 írta:Sajnos a második félidőt nem láttam, mert rögtön az első vége után elszállt a netem.
De az első félidőben nagyon jól játszott a csapat. Sok helyzetet dolgoztunk ki, csak sajna nem ment be egyik se ugye. Almunia szerintem élete egyik legjobb meccsét produkálta tegnap.
Zlatan kezd belerázódni. Grat a teljesítményéhez.
Látva, hogy kettővel mentünk kicsit tüske van bennem, hogy nem lett meg a meccs.
Abban biztos vagyok, hogy a Camp Nou-ban megcsapjuk a "lurkókat".
Cesc, Arshavin és Gallas is kidőltek. Ezt ők sokkal nehezebben tudják pótolni, mint mi Puyol és Piqué hiányát.
Dettó. Nincs is mit hozzá tennem. Itthon hozni fogjuk a visszavágót.ozsimiki írta:azt hiszem a legtöbben úgy éreznek ahogy én is:
olyan kényszeredetten rámondjuk erre a 2-2-re hogy jó eredmény (mert az is),és h meccs előtt simán aláírjuk (igen),csak bennem lesz a tüske egészen addig,míg meg nem szerezzük otthon a vezetést. akkor teljesen el fogom felejteni a megannyi kihagyott helyzetet,és a bírót.
mert 1-0nál el fog dőlni az egész, viszont addig nagyon sokat fogok erre a meccsre gondolni, és reménykedem benne,hogy minél előbb megszerezzük majd a vezetést. kevesebb mint 6 nap és kiderül!
FORCA BARCAAA!!!
Hála a jó égnek nem játszhat a BL-ben.Capon írta:Csiga szerintem szóba sem fog kerülni.
Lentebb egy kolléga jól írta. Pörgött Xavi lába alatt a labda, mint k*rva a lavórban.gekkodan írta:Ez mennyire durva? Xavi tegnap hogy korongozott? Atya ég
Jól tudod. Ezt azt hiszem, hogy 2 vagy 3 éve hozta be az UEFA, hogy az elődöntőkre törlik a sárga lapokat, csak egy esetleges 2. elődöntő meccsen történő piros lappal hagyhatja ki valaki a döntőt.robertfcb írta:Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.
Baromság. Rafa megoldja(egy fokkal se own goal veszélyesebb, mint Puyol). Ráadásul támadásban is hasznos, mert szögleteknél is veszélyes és váratlan indításokra is képes. Yaya, ha játszik egyáltalán, akkor vkp poszton lesz rá szükség.Capon írta:Marquezt meg fogják enni az első 10 percben a villámgyors támadók. Remélem a pálya közelébe sem kerül az öreg.
Akkor inkább Yaya játsszon azon a poszton. Van 1 hét tessék begyakorolni a figurát.
Több kolléga is téveszt, felhívom a figyelmeteket arra, hogy Csiga nincs nevezve a BL-be, mivel nem játszhat, ugyanis a Sakhtar mezében már tolta a selejtezőkön.Capon írta: Ami a védelmünket illeti:
Marquezt meg fogják enni az első 10 percben a villámgyors támadók. Remélem a pálya közelébe sem kerül az öreg.
Akkor inkább Yaya játsszon azon a poszton. Van 1 hét tessék begyakorolni a figurát.
Milito-ban teljesen megbízom bár ha nem bíznék akkor sem lenne más lehetőségünk.
Csiga szerintem szóba sem fog kerülni.
Én úgy tudom, hogy az elődöntőkre törlik az összes sárgát. De lehet, hogy rosszul tudom.Enjoy írta:Inter elleni első meccsen ha szerez egy sárgát Puyol, akkor annak visszavágóján sem játszhat? Már csak a döntőben?
Vagy a piroslap beleszámít a sárgák számához?
Tudom, ha a bennünk lévő potenciált kifocizzuk, akkor köbö 1% esélye van az Arsenalnak a továbbjutásra, és az az 1% is a kötelező jóindulat Tőlem!barca2010 írta: Nyugi Zoli!
Simább lesz, mint hinnéd! Most még nyilatkozgatnak, hogy van esélyük a továbbjutásra, de belül már ők is érzik, hogy a Camp Nouban teljesen esélytelenek. Ki kell jönniük, mert különben nincs esélyük, azt meg ugye tudjuk, hogy mit jelent a Barca ellen kitámadni.
Egy világklasszis is játszhat rosszul. Sőt. Elég 1 hiba is. Ráadásul nincs játékban..Rewolution5 írta:
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne itt
szerk.: kit játszatnál helyette?? jeffrent??? legyen má itt egy csöpp ész....
Az a poén, hogy fcb4ever megállapítása teljesen jogos.Rewolution5 írta:nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne ittfcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)
szerk.: kit játszatnál helyette?? jeffrent??? legyen má itt egy csöpp ész....
nemtom mi bajod van Marquezzel?!--- ő is egy világklasszis aki biztos megállja a helyét a Barcelonaba, különben nem lenne ittfcb4ever írta:Szvsz Campbell legalább akkora hátrány az Arsenalnak, mint nekünk Márquez (már ha szabad ilyet írni)