Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Puig miért? Mert belőtte a tizit? Mintha Puig-on bármi múlt volna egyébként.Xavier Hernandez írta: ↑2021.01.13. 23:48:58Bakker.... Griezmann ma is formában volt. Ahogy De Jong is nagyszerű volt ma, de a meccs sztárja egyértelműen Dembélé volt, neki egyetlen jól megoldása sem volt a 120 perc alatt
. Nem tudom, mit akart Koeman ezzel az összeállítással, nála ez valami kattanás, hogy nem tud kétszer ugyanolyan felállást a pályára küldeni. Ezt a Sociedadot simán kellett volna verni, Ter Stegen mellett Puig érdemel ma egyedül dicséretet.

Egyszerűen nincsenek szavak a játékára, mert a semmit nem igazán lehet körülhatárolni. A srác konkrétan meg van fagyva a pályán. Játék özben olyan szinten össze kulázza magát, hogy úgy néz ki mint egy élő halott. Rögtön tovább kell adni! Ja és nem ér jobbal a labdához! Inkább keresztbe nyúl és összerúgja a saját bokáját, de akkor sem. Lehet anno túl sok Robben vidit nézett és gondolja ez menni fog így is. Ki hozta ezt a gyereket ide? 45 milla ajró....vinszentvega írta: ↑2021.01.13. 23:33:24Trincao mai teljesitmenye, megint kodexbe illő... ezt a kutyaütőt.... Ki látott benne bármilyen fantáziát is?
Szerintem a B-be se férne be....Peter írta: ↑2021.01.13. 23:43:51Full képtelenség, ha rajta múlna a létszám, akkor is kihagynámvinszentvega írta: ↑2021.01.13. 23:33:24Trincao mai teljesitmenye, megint kodexbe illő... ezt a kutyaütőt.... Ki látott benne bármilyen fantáziát is?
Full képtelenség, ha rajta múlna a létszám, akkor is kihagynámvinszentvega írta: ↑2021.01.13. 23:33:24Trincao mai teljesitmenye, megint kodexbe illő... ezt a kutyaütőt.... Ki látott benne bármilyen fantáziát is?
Az se normális, aki ezt a barmot még engedi tizenegyest lőni. Így is francia rekord tartó, nálunk se tudja bevágni.

Ezt az idiótát... mi volt a terv?
Ugyanezt akartam kérdezni.

Ez a kupa ebben a formában nem is más mint egy felkészülési minitorna, nonszensz módon a szezon közepén... Reméltem, hogy a rendes játékidőben kiesünk, hogy kevesebbet kelljen itt bohóckodni, sajna túlteljesítettek a srácok