Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én leginkább az Espanyol ellen parázok.Azok a nyamvadt bunkók képesek bármire, pláne mekkora nagy álmuk válna valóra ha ők vennék el tőlünk a bajnoki címet az utolsó előtti fordulóban...visca el barca írta:nyamvadt atleti csak kihúzta... innentől akkor most már tényleg minden meccset nyerni kell
Én nyomtam a 3. -atS.Agüero írta:Bocsi, én voltam.mahitoo írta:Hé! Én akartam egyedül Bartrára szavazni!!!!! Ki piszkított bele a levesembe????
Na jó, van egy Alves fan is.Suarez 4 gól + 3 gólpassz mellett olyan szépen mutatott volna az egyetlen szavazat Bartrára...
![]()
Bocsi, én voltam.mahitoo írta:Hé! Én akartam egyedül Bartrára szavazni!!!!! Ki piszkított bele a levesembe????
Na jó, van egy Alves fan is.Suarez 4 gól + 3 gólpassz mellett olyan szépen mutatott volna az egyetlen szavazat Bartrára...
![]()
Ha a helyzet kihasználást 80% körülire feltudná tornászni a csapat, évről-évre nyerné a címeket. Van elérhető vonatkozó statisztika a helyzetkihasználásra?MessiNeymarSuarez írta:Szomorú..Ehhez képest a Bilbaonak már volt 4 kaput eltaláló lövése.visca el barca írta:nyamvadt atleticonak eddig volt egy kaput találó lövése, az is gól lett. jo lenne ha a bilbao tudna egyenlíteni, a helyzetei megvannak
Ennyi. Nem szeretek felvágni, deeeee...ZBarca a Bajnoki Mérkőzések 2015-16 írta:Egyébként nekem jó előérzeteim vannak, úgy érzem ha valamikor, akkor most fog újra beindulni a csapat.
Az utóbbi időben tényleg nem megy valami jól a csapatnak, de úgy érzem mától végre megváltozik valami.![]()
Szomorú..Ehhez képest a Bilbaonak már volt 4 kaput eltaláló lövése.visca el barca írta:nyamvadt atleticonak eddig volt egy kaput találó lövése, az is gól lett. jo lenne ha a bilbao tudna egyenlíteni, a helyzetei megvannak
Erre gondoltam én is: a 8-ból 4 mehetett volna 1-1 az elmúlt 4 meccsen.visca el barca írta:óh istenem, ebből a 8-ból, 7-et el lehetett volna osztani a real/sociead/atleti trió ellen és akkor hawaii lenne.
grat a srácoknak, ma aztán tényleg minden bejött, 10x találtunk kaput, lett belőle 8 gól. már csak 4 (+1) meccsen kell kitartani a lendületnek és akkor lehet még szép idényünk
![]()
![]()
Ahhoz, hogy szétessen kelletünk mi is. Ne vegyük el az érdemet a csapattól, főleg úgy nem, hogy itt mindenki, magamat is beleértve, szétrinyálta magát.Bob_Marley írta:Sokat nem lehet értékelni, egy második félidőre totál szétesett Depor ellen a győzelem megvan ez számít. Gólok is jöttek csak maradjon is puskapor a későbbiekre. Szép volt.
Ha hiszed ha nem a Villarreal óta majdnem minden eredményt (mármint a meccsek vegkimenetelét) pontosan éreztem.Most se jó szájízem van.Remélem most hagy cserben a 6. érzékem.visca el barca írta:ha 3 héttel ezelőtt valaki azt mondja, hogy rettegve fogok leülni a depor elleni meccshez kiröhögtem volna.nagyon rossz érzéseim vannak...
Akkor még itt is hatalmas volt az arc átlagban. Most meg para van,holott már élet-halál helyzet áll fenn. Épp ilyenkor lesz győzelem,nem kell aggódnivisca el barca írta: valencia ellen is így mentek ki...