Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha biztos vagy benne,hogy érdekel a gépészet akkor menj oda.De tényleg csak ha nagyon biztos vagy benne.Victor_Valdes írta:Jövőhét szerdán lesz itt ilyen bizonyos "pályaválasztási" szülő értekezlet. A környező iskolák igazgatói, küldöttei eljönnek és elmondják a dolgokat, pl, hogy milyen átlaggal vesznek fel a suliba, stb, stb. A lényeg, hogy van itt egy iskola a "gépész" ahova valószínűleg megyek továbbtanulni ( 4 középiskola van itt, ez a gimi után a legjobb), amilyen szakok érdekelnek: gépészmérnök, számtek. Esetleg újságíró, de ahhoz gimibe kellene menni, de oda nem akarok, pedig valószínűleg felvennének. A 3 közül melyik a "legjobb" szerintetek? Nekem a gépészmérnökit ajánlották.
Szerintem középsuliba nem tanulsz annyit a műszaki rajzokból amit ha kihagysz bármiféle lemaradásod lesz azokkal szemben akik tanulták.Meg nem is olyan bonyolult dolog amit nagyon tanulni kellene szvszVitor_Valdes írta:Meg gimibe nincs műszaki rajz ami ugye a mérnökséghez kell. A másik suliba van
Igen ezt tudom én is, ha tanulok bárhova mehetek főiskolára/egyetemre is.Charlie írta:Tök mind1 hova mész, ami tetszik, válaszd azt. Bárhol tovább tanulhatsz majd, függetlenül milyen középiskolában tanultál.
C.
Én nem ajánlom magamnak rengeteg ismerősöm jár oda. Csak szenvedés lenne míg a másik iskolába simán végig mennék (szenvedés: jóval többet kellene tanulni) Meg gimibe nincs műszaki rajz ami ugye a mérnökséghez kell. A másik suliba vanMichaaBee írta:én a gimit ajánlom![]()
Köszönőőőőm!!!gekkodan írta:9.7979589Bogi63 írta:Valaki 96 négyzetgyökét számolja már ki nekem légyszi!
Na viszlát világ!!! Amúgy mondja már el valaki, hogyan lehet ilyen iszonyat hidegben tanulni???? Mindjárt elalszok....van Bommel írta: Márpedig ez a helyzetVizsgaidőszakban visszasírok mindent
![]()
Márpedig ez a helyzetBogi63 írta:Hú bazz... Holnapra "csupán" három töri tétel, egy oldal angol tanulandó szöveg, fizika fasság, nyelvtan sz.rság, és 200népdal van feladva. (a 200 az 200 és nem három...) Ha valaki nekem ezek után aztmondja, hogy a gimi és ami utána jön az nehezebb, akkor én kiugrok az ablakon....
Ez az abszolút érték, nemLos Banditos írta:Milyen iskolába jársz te?Bogi63 írta:Ki tudja, hogy egy számnak mi a valódi értéke?
pl:609,089???
Asszem a -7-nek 7, a -183,87878344nek 183,87878344, de majd Zsolti tanár új érthetőbben elmagyarázza.
Milyen iskolába jársz te?Bogi63 írta:Ki tudja, hogy egy számnak mi a valódi értéke?
pl:609,089???
nekünk is 7:30kor kezdődik, és 5:30kor kelek, hogy elérjem a 6:15öst buszt. jó ááámLos Banditos írta:Amellett hogy 7:30-kor kezdődik minden nap a suli, csak 10 perces szünetek lesznek, de azért jó oldala a dolognak, hogy jóval hamarabb vége lesz a napnak, mármint ami a sulit illeti.![]()
Az osztályfőnök tök poén ipse. És van néhány kumma jó jófej csaj.