Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Messi óriási volt, főleg ha azt nézem h sérülés után így játszik.LG írta:Szerencsére betette, és Messi meg is mutatta h kell o oda
Bodi írta:Nem tudom mit akar Pekerman,nem várhatja el Messitől,hogy több hónapos kihagyás után majd az egyenes kieséses szakaszban rögtön ász lesz.Ahhoz már most játszania kellene.
Ha meg ott se akarja berakni a kezdőbe,akkor hülye,Messi nélkül nincs esélyük VB-t nyerni!
őszintén.Lionel86 írta:Sziasztok!!!! Ezt én sem értem egyébként hogy miért nem játszott Leo???
Amikor becserélte azt a két embert pekermen akkor vége lett a támadjátéknak szerintem!!! Habár lehet őt jegeli a fontosabb össze csapásokra és majd ott veti be ahol igazán szükség lesz rá!!!!
Ha mondjuk 2-0 az elefántoknak akkkor biztos őt hozza be.
Bodi írta:Nagyon remélem,hogy Messi játszani fog szombaton,remélhetőleg kezdőként!)
Jó kérdés, bár 95-ben Kluivert se volt túl öreg, amikor győztes gólt szerzett.vacak írta:Sziasztok!
Nincs valakinek arról egy statisztikája, hogy kik azok a játékosok, akik legfiatalabban nyertek BL-t? Csak azért mert Messi is csak 18 volt, szóval szerintem valahol nagyon az elején kell lennie. (Ha nem első!!!)
Én is neki adnám a 7-est!Cooltiszo írta:Bodival egyetértek.
Más. Jövőre sztetek kap új mezt, én biztos hogy neki adnám a 7est, az új csatár meg kapná a 11est. Nem tom hogy rajtam kívól ez izgat-e vkit, de negem igen.