Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bicajjal voltál itt is,mi?S.Agüero írta: Kúperen a legjobbam az 2800 méter, mondjuk én nem is sportoltam soha versenyszerűen.
Jó, matekból kevésbbé futottam jólS.Agüero írta:Miért? Az ugyanakkora sebesség.Suhanc koromban én is futottam 3600-at 12 perc alatt, de az még bőven odébb van a 10 perces 3000-től is.
Én elhiszem....ha Bekele-nek hívják hajnesz tesójátS.Agüero írta:Már bocs, de ezt nem tudom elhinni, hogy 10 perc alatt 4 km-et lenyomott.![]()
Még a 400-as 1 percek is neccesek, 2-3-at biztos le lehet belőle nyomni edzetten, de sokkal többet nem hiszem.
Lehet hülyeséget mondok, de ez szerintem bőven teljesíthető. Mi futottuk a köröket edzésen úgy, hogy 1 perced volt 1 kört lefutni, az elég nagy tempó, de nagyjából teljesítettük,és az 300méter. Ezt kell 10*S.Agüero írta:Ezt hogy a fenébe?Csak van ez a 3000m/10perces celom es ezt megcsinalom még.Szerintem ez majdnem lehetetlen, aki versenyszerűen fut, az tud ennyit futni, legalábbis szerintem.
Most kinek mi a célja, ez olyan. Valaki izmot építeni akar, valaki meg "fittnek" lenni.Gyúrás mellett meg pláne, ráadásul a futás rengeteg izmot bont szerintem. Tesin is mindig elsunnyogtam.
Gyúrás mellett meg pláne, ráadásul a futás rengeteg izmot bont szerintem. Tesin is mindig elsunnyogtam.S.Agüero írta:Ezt hogy a fenébe?Csak van ez a 3000m/10perces celom es ezt megcsinalom még.Szerintem ez majdnem lehetetlen, aki versenyszerűen fut, az tud ennyit futni, legalábbis szerintem.
En megszakadok. Ha regebben birtam akkor most is megcsinalom. Nekem az elozo dietaban nagyon bejott a hiit. Szamomra nem monoton es testepito korokben is egyre nepszerubb amit mar ugy nez ki h a tudomany is alatamaszt. Csak van ez a 3000m/10perces celom es ezt megcsinalom még.zola8787 írta:Fagyasztott zöldségekkel, meg falun vagyok, kerttel, szóval nem probléma nálam ez a dolog. Amúgy a zöld színűekkel leginkább, főképpen brokkoli és uborka nálam is.daffy írta: A zöldséges részt mivel oldod meg? Én egyelőre azt tervezem,hogy fél kiló brokkoli,egy kígyóuborka és 4 paradicsom lesz a napi adag. Plusz 700g csirkemell,80g zab, 150g környéki rizzsel. Bcaa,fehérje,vitaminok.
91kg vagyok. 80 alá viszem majd be magam kb,de ez közben kialakul. A mérleg sokadlagos. Futni teljesen 0ról kezdtem el 2 hete. Egyelőre szoktatnom kell a testem hozzá,mert a lábszáramban a sípcsont mellett egy izom annyira lemerevedik közben,hogy nem mozog tőle a lábfejem és amellett,hogy beszharok a fájdalomtól, még veszélyes is. Egyik edzésen fixen rámegyek a 10 perces 3000 méterre. Ehhez egyelőre 15,2km/h-val futom az 1600 métert. növelem a tempót,majd ha megvan a 18km/h,akkor növelem a távot. A másik edzésen meg hiit/burpee
Na akkor adok előre is egy tanácsot: teljesen felesleges futnod, jobb lenne a gyors, monoton gyaloglás minimum 1 órán át, de inkább 1,5, ha viszont ez sok neked, meg unalmas, akkor pedig a kocogást ajánlom, lassú tempóban. A futásnál izmot is égetsz és hamarabb fel is adod.
Ha a kocogást választod, akkor ott is a minimum fél óra legyen, de inkább mondok 40 percet. Átlagban ha 7 perces km-eket kocogsz, az megfelelő diétánál.
Értem a hiit edzést is, csak írtad, hogy a 0-ról kezded, az első hónapban szerintem célszerűbb lenne nem megszakadni.
Árat nem nagyon tudok mondani, mert én mindig fontban fizettem it kint, és nem olyan rég még 450 volt a font utána meg visszaesett olyan 380ra de most megint nem annyi. Az itteni árakhoz képest viszonyítottam viszont 8 ezért 2.5 kg elég komoly.daffy írta:Lehet tudni milyen árban vásároltad őket? Én stillmass termékekkel nyomom jelenleg,8000ft volt a 2,5kg fehérje ebből.Nero. írta:Érdemes lesz felnézni a jó öreg Kathi Béla facebookjára az elkövetkezendő napokban.![]()
Már most szakadok
Milyen bolond egy ember
Nzxtpo: Végül tricarbot vettem és jó döntésnek bizonyult szerintem. 3 hónapja vettem először myprotein terméket de most már csak ezeket fogom használni szerintem pedig sok márkát próbáltam már. A vitaminjuk, fehérjéjük és az edzés elöttijük is hibátlan, árban meg verhetetlenek.
2 hét múlva kezdek egy 2 hónapos diétát. Ha van rá igény,akkor beírhatom,hogy mikor miből mennyit és hogy haladok.
Brokkoli, zöldbab, kelbimbó, spenót, spárga, csak hogy párat mondjak, csak az ízlés válogatja.daffy írta: A zöldséges részt mivel oldod meg?
Fagyasztott zöldségekkel, meg falun vagyok, kerttel, szóval nem probléma nálam ez a dolog. Amúgy a zöld színűekkel leginkább, főképpen brokkoli és uborka nálam is.daffy írta: A zöldséges részt mivel oldod meg? Én egyelőre azt tervezem,hogy fél kiló brokkoli,egy kígyóuborka és 4 paradicsom lesz a napi adag. Plusz 700g csirkemell,80g zab, 150g környéki rizzsel. Bcaa,fehérje,vitaminok.
91kg vagyok. 80 alá viszem majd be magam kb,de ez közben kialakul. A mérleg sokadlagos. Futni teljesen 0ról kezdtem el 2 hete. Egyelőre szoktatnom kell a testem hozzá,mert a lábszáramban a sípcsont mellett egy izom annyira lemerevedik közben,hogy nem mozog tőle a lábfejem és amellett,hogy beszharok a fájdalomtól, még veszélyes is. Egyik edzésen fixen rámegyek a 10 perces 3000 méterre. Ehhez egyelőre 15,2km/h-val futom az 1600 métert. növelem a tempót,majd ha megvan a 18km/h,akkor növelem a távot. A másik edzésen meg hiit/burpee
A zöldséges részt mivel oldod meg? Én egyelőre azt tervezem,hogy fél kiló brokkoli,egy kígyóuborka és 4 paradicsom lesz a napi adag. Plusz 700g csirkemell,80g zab, 150g környéki rizzsel. Bcaa,fehérje,vitaminok.zola8787 írta:Daffy pont ma kezdtem el diétázni
Hetente én is jelentkezem, hogy kibeszéljem magamból a cukor utáni sóvárgásomat
Na nekem most ez a bajom. Elmegy ezer minden másra a pénz, pedig jó lenne ledobni megint pár kilát. olyan 5-7 et. Így most azt csinálom, hogy összerakom a havi pakkot shopbuilderen, majd azt a pénzt bedobom a perselybe. De legalább a kajára figyelek, csak a pluszok esnek ki.daffy írta:Okés,megírom majd. Előzetes terveim szerint kb 60-65k lesz havonta a kaja kiegészítőkkel mindennel.
Okés,megírom majd. Előzetes terveim szerint kb 60-65k lesz havonta a kaja kiegészítőkkel mindennel.salas9 írta:Engem érdekelne ha tényleg nem gond. Leginkább az étrended, a kiegészítőd ha lesz(L-Carnitin stb.), meg az edzések.daffy írta:2 hét múlva kezdek egy 2 hónapos diétát. Ha van rá igény,akkor beírhatom,hogy mikor miből mennyit és hogy haladok.
Engem érdekelne ha tényleg nem gond. Leginkább az étrended, a kiegészítőd ha lesz(L-Carnitin stb.), meg az edzések.daffy írta:2 hét múlva kezdek egy 2 hónapos diétát. Ha van rá igény,akkor beírhatom,hogy mikor miből mennyit és hogy haladok.
Lehet tudni milyen árban vásároltad őket? Én stillmass termékekkel nyomom jelenleg,8000ft volt a 2,5kg fehérje ebből.Nero. írta:Érdemes lesz felnézni a jó öreg Kathi Béla facebookjára az elkövetkezendő napokban.![]()
Már most szakadok
Milyen bolond egy ember
Nzxtpo: Végül tricarbot vettem és jó döntésnek bizonyult szerintem. 3 hónapja vettem először myprotein terméket de most már csak ezeket fogom használni szerintem pedig sok márkát próbáltam már. A vitaminjuk, fehérjéjük és az edzés elöttijük is hibátlan, árban meg verhetetlenek.