Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem a legújabb Chelsea és Real mez jut az eszembe, ami szerintem borzalmas. Egyébként a Nike válogatott mezei se szarok. Pl. nekem a hollandok meze nagyon bejött.mindorokke_barca írta:oszinten szolva.. nekem az adidas mezek jobban tetszenek.. pl a spanyol valogatotte... nagyon utos... sztem a real idegenbeli meze se semmi... bar ez szubjektiv:) amugy emlitettem h hianyerzetem van amikor az uj hazai mezunkre nezek.. es hat igen... nehany vekony csikocska... nem artott volna... h kontrasztosabba tegye...
G-Jay írta:Hát azért összességében jobb sokkal mint a BL győzelem idején lévő sokcsíkos hazai mez. Annál mondjuk nehéz rosszabbat csinálni. De a tavalyi volt az igazán jó.
G.
Hát ez a Basel mez jobban néz am ki, az a díszítőcsík sokat dob rajta, miénkre is ráférne egy olyan. Na mind1. Nincs szemük a Nike-soknak.kilibarca írta:Hazai mezről nekem elsőre ez jutott eszembe olvastam nem csak nekem:
mindorokke_barca írta:ami a mereteket illeti... nagyon furak... tavaly volt szerencsem meglatogatni barcelonat... es termeszetesen ezzel egyutt a barca botigat... nagyon furcsa volt.... itthon siman XXL a meretem ruhakban... en kis naiv fogom az xxl-es mezt h nah felprobalom.... hat ne tudjatok meg... vegeredmenykent L-es meretet kellett leakasszak... mert egyszeruen akkorak voltak a mezek...pedig nem vagyok egy kis darab ember a 105 kilommal:) csak akkor nem tudom h kinek csinaljak az XXL-es mezeket.. nah mind1
Dave87 írta:A hazai tavaly jobb volt szerintem, ez tényleg kicsit Basel beütés. Nem gond.
Az idegenbeli és a kapusmez viszont flash! Amugy meg nekem teljesen mindegy, milyen mezben játszunk, ha gurul a szekér
igen,de akkor is teljesen máshogy fog állni a játékosokon,pl. nem tudom minek kell a mezt betűrni a gatyába,nagyságrendekkel jobban néz ki leengedve...ráadásul az a csávó,aki a hazai mezt viseli...nagy rá a póló, lóg rajta,hülyén áll neki...na mindegy,majd megátjuk..Komiszka írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Azért itt láccik rendesen a mez, hát kinek mi tetszik....ízlések és pofonok.
Komiszka írta:http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... leria.html
Azért itt láccik rendesen a mez, hát kinek mi tetszik....ízlések és pofonok.