Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Xavi és Ini hiányával legalább annyira, ha nem jobban, de aztán ki tudja. Igazából a felfogás miatt volt, adok-kapok meccset toltunk egy jól játszó Rayoval - az a Bangoura gyerek úgy forgatta Albát és a többieket ahogy akarta -, sokszor direkt kontrákra játszottunk, és villámgyorsan felértünk a kapujukig általában, nem csoda, hogy nem nálunk volt többet a labda. Engem nem zavart, és most remélhetőleg Luchohoz se megy oda senki, hogy mi nem így szoktunk nyerni, kapja már össze magát..Messias2 írta:Szerintem ez nagyban összefügg Messi hiányával.
Számomra azért elég meglepő. Mégiscsak hazai pályán játszottunk egy középcsapat ellen. Tisztában vagyok vele, h a Rayo mire épít, de akkor is durva, h 2003 óta nem birtokoltuk ilyen keveset a labdát a Camp Nou-ban, mint most. Szerintem ez nagyban összefügg Messi hiányával.kristop írta: annyira azért nem meglepő, legutóbb is a rayo ellen veszítettük el a labdabirtoklást talán valami 4-1es győzelem alkalmával. paco jemez ehhez nagyon ért. pep viszont tuti nem hagyta volna ezt
nem kéne itt birkázni, meg autópályázni!kristop írta:rossz a hasonlatod.Bob_Marley írta:Szerethető? Ha valaki besétál az autópályára az nálam nem a szerethető kategória.
nézd úgy - ha már az autóknál maradunk - hogy ha forma1ben egy versenyző sokat előz, bátran vezet, folyamatosan támad, trükkös dolgokat csinál, akkor az sokkal szerethetőbb, mint aki csak végigmegy a pályán és próbál mindenkit feltartani.
Na ebben a példában meg az a rossz, hogy nem mindegy hogy úgy előzöl hogy kialakítod és valóban előzöl, vagy pedig belerohansz a másikba....kristop írta:rossz a hasonlatod.Bob_Marley írta:Szerethető? Ha valaki besétál az autópályára az nálam nem a szerethető kategória.
nézd úgy - ha már az autóknál maradunk - hogy ha forma1ben egy versenyző sokat előz, bátran vezet, folyamatosan támad, trükkös dolgokat csinál, akkor az sokkal szerethetőbb, mint aki csak végigmegy a pályán és próbál mindenkit feltartani.
rossz a hasonlatod.Bob_Marley írta:Szerethető? Ha valaki besétál az autópályára az nálam nem a szerethető kategória.
Attól hogy vakmerő valaki nem biztos, hogy okos.....Tényleg nem meglepő, mert csináltak már ilyet, de attól még ma ritka birka játékot mutattak be és ehhez meg még mi is partnerek voltunk és lett belőle egy ilyen meccs, tele hibákkal.Alfa írta:
Egyszer megkérdezték tőle, hogy miért játszik ilyen bátor focit a nagyok ellen erre ő azt felelte , hogy ha már úgyis kikap , akkor legalább had válassza meg , hogy hogyan ( nem szószerinti idézés ). Nagyon bírom ezt az embert.
Én amúgy azt vettem észre, hogy ma direkt a kontrafocit gyakoroltuk. Gondolom ezértis engedtük át a labdabirtoklást.Messias2 írta:Barcelona had 45% ball possession today, lowest in a Liga game at Camp Nou since April 2003 [via mrchip]
Azért ez durva adat. Illetve, ha belegondolunk abba, h egy Rayo volt az ellenfél, és ezt nem feltétlen kritikusan írom, csak furcsa.
A hangsúly itt a Rayon van. Amióta Paco Jemez az edzőjük azóta játszanak labdabirtoklásra épülő focit. És nem csak a alsóházi csapatok ellen , hanem tényleg minden meccsen . Pontosan ezért verjük meg őket mindig min 3-4 góllal mert óriási területeket hagynak , viszont a labdabirtoklás mindig nagyon hasonló. Volt olyan amikor ( tálán tavaly) majdnem a félpályáig tolta fel ellenünk a védekezését.Messias2 írta:Barcelona had 45% ball possession today, lowest in a Liga game at Camp Nou since April 2003 [via mrchip]
Azért ez durva adat. Illetve, ha belegondolunk abba, h egy Rayo volt az ellenfél, és ezt nem feltétlen kritikusan írom, csak furcsa.
annyira azért nem meglepő, legutóbb is a rayo ellen veszítettük el a labdabirtoklást talán valami 4-1es győzelem alkalmával. paco jemez ehhez nagyon ért. pep viszont tuti nem hagyta volna eztMessias2 írta:Barcelona had 45% ball possession today, lowest in a Liga game at Camp Nou since April 2003 [via mrchip]
Épp ezért mondtam énis nemrég, hogy az szép és jó hogy Messi a jobbszélső mellett az irányítónk, de szerintem elkéne melléjük egy igazi irányító KP, mert így ha Messinek rossz napja van, nem hal le a fél középpálya, és tovább csökkentjük a Messi-.függőséget, ráadásul elég elképzelni hogy mi lenne ha Messi is olyan labdákat kapna, mint amilyeneket ő varázsol Neymaréknak, méghatásosabbak tudnánk lenni.Kp-nk nincs, nincs ki irányítson, igazából nem értem mi Rakitic szerepe. Nincs Messi már rég felborult az egyensúly, tökre nem védekeznie kéne egész meccsen, hanem segíteni az előre játékot. Bár nem én vagyok az edző, Lucho jobban tudja, de amit a horvát nyújt az nulla.
én igazából azt se látom, hogy annyira nagyon védekezne. mármint területet persze véd, de ez így alap, ehhez nem kell rakiticnek lenni. tőle azt várnám el, hogy amikor alves előre megy, akkor menjen ki a helyére és biztosítson, hogy amit hátulról kap labdákat, azt gyorsan és jól osztogassa el, hogy felérjen a kapu elé (ez az elején összejött, de kihagyta), hogy úgy helyezkedjen ahonnan vagy kapura tud lőni, vagy kiváltanak rá ketten, mert félnek hogy lőni fog, ezért elviszi más elől az embert. ehelyett lassan forgolódik, a labda nem folyik a lábán, lemarad emberekről és ezt előrejátékkal se tudja kompenzálni. a hetven - nyolcvanadik percben pedig már a seggén veszi a levegőt, de nem a hasznos és okos futások miatt, hanem mintha légüres térben futkározna nagyon sokat a rossz helyezkedés, és az emberekről lemaradás miatt.roby122 írta:Kp-nk nincs, nincs ki irányítson, igazából nem értem mi Rakitic szerepe. Nincs Messi már rég felborult az egyensúly, tökre nem védekeznie kéne egész meccsen, hanem segíteni az előre játékot. Bár nem én vagyok az edző, Lucho jobban tudja, de amit a horvát nyújt az nulla.
Látom ez nagyon megmaradt benned.csababarca írta: Bravonak nem szóltak,hogy egyrészt ő nem szokott gólt kapni, zsinórban második meccsén ha jól nézem, másrészt,hogy a védők jobban teljesítenek,ha ő van a kapuban? Mert itt a védelem úgy futkorászott mint pók a falon, rengeteg hibával.
Szóval itt vagy az van, hogy néhányan hülyeségeket beszéltek, vagy az van,hogy Bravo is ember, a védelem meg idén még nem állt össze, ezért mindegy ki véd, jönnek a hibák.
Végre felnyílt a szemed..visca el barca írta:jaj istenem bartra miért nem játszik