Bajnoki Mérkőzések 05/06

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.19. 10:40:05

Puyol nagy hiba lenne kivenni középről!
Puyolra mindig lehet számítani az utolsó pillanatban.
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.09.19. 10:36:00

ja es laporta bacsi ahelyet, hogy a birokat fizeti le :lol: messi utlevelere kellene koncentralni.. :lol:
kennyke
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2005.09.19. 10:34:51

en nem lattam a mecset, de nagy meglepeteskent ert ez a vereseg..en valamelyik mecsen kiprobalnam a puyol-marquez-edmilson-gio vedosort , lassuk az hogy muzsikal...mondjuk ezt az eloszezonban kellett volna...mindenesetre 1 jobboldali vedore szukseg van, remelem a telen veszunk is egyet...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2005.09.19. 10:28:30

A Gond az volt hogy nem tudtuk irányitani a emccset,nem birtokoltuk a labdát fölényesen,Roni is kevés labdát kapott,amit kapott is inditott,nem vállalt eleget.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.19. 10:23:42

a valenkia meccstől nem tartok, azt sztem tuti, h megnyerjük. engem inkább az zavar, h eddig nem nagyon látni a csapatban azt a koncentrációt, ami az előző szezon nagy részében megvolt. ebben a bajnokságban a kisebb csapatok is megerősödtek, nem fogunk megélni csak a nevünkből, mert az már a kutyát sem érdekli. egyébként ezt látni a margit szereplésén is, nem tojja össze magát már senki, ha velük kell meccselni. remélem, mi nem érünk le erre a szintre.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.19. 10:09:49

igen, ebből a 3 meccsből legalább 2-t meg kellett volna nyerni és max a tegnapi egy X, meg szerdán a valencia is, de azzal is vezethetnénk a bajnokságot...
nem értem reikarddal mi történt. tavaly hihetetlen jó csapatot tudott kiállítani még ínséges időkben is, most meg... a bőség zavara??? talán túl sok a játékos és még próbálgatja az ideális kezdőt??? de ott volt erre a nyár! már megy a bajnokság és a BL. el kéne dönteni végre hogy ki játszik és kinek mi a posztja! ne jáccunk már reál margitot!!!
csak az a baj, hogy mi hiába irogatunk ide, ezt a frank nem olvassa és amúgy sem érdekelné ki mit firkál... :evil:
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.19. 09:12:05

most nem azért, de ezzel a játékkal minimum egy ötössel térnénk haza a cselzitől!!!

igaza van Boixosnak: -fel kellene ébredni már srácok!!!
simán vezethetnénk a bajnokságot a Margó mégcsak közelben sem lenne.

a Betis idegen óta nem lehet azt a Barcát látni, amelyiket tavaly!
a Mallorca meccs sem hozott szemkápráztató játékot, de a Bréma-i sem.
Frank is felrázhatná a társaságot, ezt a játékot a Nou Camp sociói sem díjazzák ám... :?
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.19. 09:05:57

Szerintem az a gáz, hogy bár nagyon jó a Barca, a tavalyi szezon elején minden összejött, és már a szezon vége felé sem azt produkálta a csapat, mint az elején. Ez folytatódik most is, tehát nem biztos, hogy sziporkázó játékot kell várni a csapattól egész évben. Bajnokságot meg ilyen játékkal is lehet nyerni, csak szerencsénk legyen. Továbbra is tartom, hogy egy jobb edzővel jobb lehetne a csapat.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.19. 09:04:23

torrest pedig meg kell venni, mert nagyon el akarja adatni magát. mindenki ellen tré, csak minket aláz rendszeresen.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.19. 09:01:03

az egy kalap sz.r volt, amit tegnap műveltünk. presas nevetséges, inkább a katalán függetlenségen kéne munkálkodnia, ahhoz jobban ért. nem tudom, melyik poszton akarja még bebizonyítani az alkalmatlanságát? de sajnos nulla volt az egész csapat. az a gáz, h ebben az idényben talán csak a betis ellen, sevillában játszottunk jól, annak meg is lett az eredménye. a többi viszont... azt kell, h mondjam, inkább a mákunknak, mint a teljesítményünknek köszönhettük az eddigi eredményeket. már ahhoz sincs kedvem, h betegyem a margit batacazo3 avatarját, mert megégtünk mi is...
fel kellene már ébredni, megy a bajnokság!!!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.19. 08:56:40

nagyon jól mondod SG!
ez egy jó nagy 0 volt tegnap!
ami eddig erősségünk volt - a középpálya- az egyszerűen hitvány volt. -a védekezésünk és a tűámadósorunk is. 3 kivétellel a játékosok 1-est érdemelnek!
a húzóembereknek egyáltalán nem ment és sajnos ez pár meccs óta tendencia!
szvsz nagyon kellene már Messi a csapatba, h egy kis életet vigyen a játékba!
ezt a Presas-t pedig vissza a Barca K-ba!!!!
hihetetlen, mintha ott sem lenne a pályán!
gyiko
Jugador del Barça

2005.09.19. 08:56:18

Mondjuk én nem láttam végig a meccset, elaludtam a végét, mert tegnap jöttem vissza nyaralásból, de addig nem játszott rosszul a csapat, csak az Atletico jobb volt, és mivel jobb volt, valljuk be a jobbtól nem szégyen kikapni. Ami problémás volt, hogy az emberelőnyt követően sem tudtunk lényegesen változtatni a játék képén és ez már sokadszor esett meg, mintha emberelőnyben az ellennek lenne nagyobb esélye. Petrov valóban nagyon jó volt és tegnap senki nem fogta volna meg, Oleguer valóban lassú, de ezzel együtt tegnap nem játszott rosszul, ahogy szerintem Edmilson is jó volt, viszont a másik oldalon Gio is lassú és ez nem csak az Atletico ellen üthet vissza, hanem leginkább egy olyan csapat ellen, aki mindkét oldalon remek támadójátékosokat tud felsorakoztatni. Most mégis azt mondom, hogy inkább a döcögős támadójátékkal volt probléma, mert sem Deco, Xavi és Dinho sem játszott jól, ebből következően Eto'o és Giuly sem tudott helyzetbe kerülni, de örültem, hogy idén először végre láthattam a csapatot, mégha nem is 90percen keresztül :lol:
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.19. 08:50:09

A tegnapi meccsen nyújtott teljesítményünk elkeserítő volt. Nem volt igazi húzóember a csapatban, a középpályások (Ronaldinho, Deco) szív nélkül, unottan játszottak. Csak Eto'o-n,ill. Guily-n látszott, hogy akarnak vmit tenni a győzelem érdekében. Az Atletico meg hozta a szokásos jó formáját ellenünk. Petrovval, meg a Torres gyerekkel nem igazán tudtunk mit kezdeni. Hogy jókor jött-e a vereség? Sosem jön jókor, de talán ez ráébresztheti a játékosokat arra, hogy nem nyerhetünk mérkőzést csak azért, mert mi vagyunk a BARCA (kell a győzelemhez akarás meg szív is). Remélem mielőbb megrázzák magukat a fiúk és végre egy egyenletes, jó teljesítményt láthatunk tőlük, mert amit eddig csináltak az alibi foci volt (kivéve az Alaves ellen).
A Valencia kemény dió lesz, de megtudjuk őket verni és meg is fogjuk.

HAJRÁ BARCA!!!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.19. 08:20:19

Subinho írta:az az igazság, hogy belletti lehet, hogy nem pontos, de gyors és a tavalyi szezont végig jáccotta. tavaly is tudtuk a hibáit, mégsem akarta kirakni reikard. oleguer nem barca szintű játékos, mégis erőlteti. ha középre nem fér be, tegyük ki szélre??? persze! ott talán gyorsabb lesz??? a hétvégén bebizonyította, hogy nem! ettől belletti is jobb lett volna, mert ilyen beadásokra ő is képes és ő legalább gyors, tartotta volna a lépést. oleguer meg tisztára mintha lassított felvétel lenne. középen is lassú, szélen meg...nem is kérdés...
A francba, annyit sz.roztam már Bellettit, és ezért egy kicsit szégyellem is bevallani, de amit írsz, írtok itt:AZ IGAZ!!! Belletti, ha nem is Barca szint (szerintem), ahogy Oleuger sem, de legalább gyors!!! Gyorsabb, mint Presas! Tegnap talán ő tudta volna tartani a lépést Petrovval, aki úgy szaladt el Oleuger mellett, ahogy csak akart....
"Més Cuen un Club"
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.19. 08:19:33

Én kipróbálnám a valencia ellen a köv. felállást:

valdes; damia-puyol-edmilson-gio; xavi-marquez-deco; giuly-eto'o-ronaldinho
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.19. 08:15:05

az az igazság, hogy belletti lehet, hogy nem pontos, de gyors és a tavalyi szezont végig jáccotta. tavaly is tudtuk a hibáit, mégsem akarta kirakni reikard. oleguer nem barca szintű játékos, mégis erőlteti. ha középre nem fér be, tegyük ki szélre??? persze! ott talán gyorsabb lesz??? a hétvégén bebizonyította, hogy nem! ettől belletti is jobb lett volna, mert ilyen beadásokra ő is képes és ő legalább gyors, tartotta volna a lépést. oleguer meg tisztára mintha lassított felvétel lenne. középen is lassú, szélen meg...nem is kérdés...
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.09.19. 08:10:53

Sajnos nem láttam a meccset, mivel a Sport2-őn volt :evil: :evil: , így nem is tudok véleményt mondani.
De talán jókor jött a pofon.
Azt pedig látatlanban is ki merem jelenteni, hogy nem Oleguert kéne játszatni a jobb oldalon. Belletti szerintem igenis jó a jobb oldalon, Oleguer meg legyen már végre pados!!
Előre a TITOlusokért!
Silvanus
Director del Fútbol

2005.09.19. 08:04:18

Nincs mit mondani, nagy csalódás ez a vereség, még ha (jómagam is) azt vártuk, hogy ez nagyon nehéz meccs lesz, és a levegőben volt a vereség lehetősége is!
Meg lehetett volna nyerni a meccset egy kissé több összpontosítással, és biztosabb védelemmel! Ez utóbbit meg kell oldani mihamarabb, különben nagy bajok lehetnek a hátsó alakzattal! Sem Oleuger, sem Belletti nem Barca szint, Edmilsonra viszont így eleve nagy teher hárul, amivel hirtelen nem tud megküzdeni, ezt ne is várjuk tőle! Idő kell még neki, szerintem rajta már most látszik, hogy nagyon jó lesz hátul, bár tegnap valóban nem volt valami jó!?.. Ronaldinho szinte semmit sem csinált, ahogy Deco sem! :cry:

Felejtsük el, most már koncentráljunk a Valenciára!!!
"Més Cuen un Club"
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.19. 07:49:13

Sajnos rijkaard zsenijét bizonyította, hogy a villámgyors Petrovra Oleguert állította. Nagy hülyeség volt! Úgy gondoltam a szezon előtt, hogy nem kell már ide új játékos, de tévedtem. Szükség lenne egy normális jobbhátvédre!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2005.09.19. 06:25:40

Hát sajnos ez van.Ilyen rossz védelemmel ne várjunk sokat. :roll: Deco se csinált semmit.A 2. Atlético gól sztem meg kezezés volt de mind1.Az értékelések néhány kjátékosról
Fernando Torres:Remélem nyáron végre megvesszük
V.Valdés:Jól védett nem rajta múlott hogy kikaptunk
Edmílson:Igen szürkén játszott
Deco:Nem csinát semmit.
Ronaldinho:Játszott ő már jobban is.
Eto'o:Ő megtette amit lehetett.
A valenciát Szerdán meg verni kell!
Forca Barca!!!
in to exile
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2005.09.19. 02:20:23

Hogy szakadjak meg... Hát nem volt jogos a tartásom az Atleticotól??? Lassan már mumusa lesz a csapatnak... :evil:
Ráadásul az elsö - akció - góljuk szép volt... :?
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Pilfer
Jugador d'estrella

2005.09.18. 23:29:23

Megérdemelte az Atletico a győzelmet.
Bellettit hiányoltam a jobb oldalról. Sztem jobb lett volna a gyors Petrovra ráállítani, mint Oleguert.
Tudtam, h jó csapat az Atletico, és ezt ma be is bizonyították, jól igazoltak.
A Barça meg mélyen tudása alatt játszott. :(

A piros lapnál nem értettem Horváth Ferenc hülyeségét, mert nem a szabálytalanság súlyosságát "díjazta" a játékvezető piros lappal, hanem azt, h gólhelyzetben lépett volna ki Eto'o... :o
Saviola
Júdás 2, az áruló

2005.09.18. 20:58:37

Nyernünk kell!Hajrá fiuk!Forca Barca!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
HAnonymus
Entrenador del Barça

2005.09.18. 20:17:24

Én azért majd kipróbálnám Damiát is, de remélem hogy a Presas is tud majd nagyot alkotni! Kezsmanék meg remélem keresgélik még egy kicsit a góllövő cipőt...
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.09.18. 19:56:37

Ha kettővel nyerünk, akkor elsők vagyunk!
Kép
Lezárt