Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na már vártam egy ilyen hsz-t, sőt igazság szerint már én is meg akartam lépni. Teljesen igazad van, lehet, hogy üzlet a foci sőt túlzottan is az, épp elég baj ez anélkül is, hogy még mi is átvegyük ezt a stílust. Emberekről beszélünk nem marhaszeletekről! Ráadásul biztos vagyok benne,h akik sokkalják ezt a pénzt hozzánk hasonlóan szinte semmit sem tudnak a barca költségvetéséről, kíváncsian várom. Kedves közgazdász barátaim, bevételi oldal ismerete nélkül nincs értelme a kiadások nagyságáról írni!cps46 írta:Nem szeretem, amikor az egész fórum elkezd pénztárost játszani. Ti tényleg úgy nézitek a meccseket, hogy közben az jár a fejetekben, hogy egy-egy játékost mennyiért vettünk + mennyi a fizetése? Mert ez engem marhára nem érdekel. Nekem tökmindegy, hogy Samu 7 millát keres vagy odaadják neki a klub éves költségvetésének felét. Ráadásul amíg a pénzét nem arra használja, hogy 2 napos Ferrarikat tör, hanem a saját országát meg a barátait is segíti belőle, addig én nem sajnálom tőle.
De amúgy is ez az egész balhé engem csak annyira érdekel, hogy marad-e vagy sem. Én szeretném, ha maradna, bármi áron.
Samuka Forever!
Szerintem ez a lényeg. Ezek az ügyek csak ő rá, a klubra, és a menedzserekre tartoznak. Nem kell ehhez a médiát bevonni, hogy ezzel egyfajta "óvatos fenyegetés" legyenEtooka írta:...
Neki játszania kell és lőnie a gólt! Ha ezt megtette, még akkor se beszéljen fizuemelésről...
Számomra az a nem mindegy,hogy Samu kéri vagy a Barca ajánlja fel neki azt a plusz összeget...cps46 írta:1. Most épp nincs meccs, de amikor egy-egy meccs után értékeljük pl Alvest vagy Cácerest, akkor mindig az bevett duma, hogy megérte-e az árát. Feltételezem, hogy ha Samu itt maradna 10 milláért, és jövőre gyengébben teljesít, akkor egyből minden meccs után ez lenne a téma.
2. Nem az a gond, hogy másokat érdekel ez a téma, hanem az, hogy mindenki erre hegyezi ki: 7 milláért maradjon, 10-ért már pótolható, húzzon a francba. Tudom én, hogy profi labdarúgás már nagy mértékben a pénzről a szól, de nekem akkor is ez az utolsó szempont, amikor egy játékosról beszélünk, pláne úgy, hogy beleszólásunk amúgy sincs semmibe. Első a játék, aztán a vezetőségnek kell eldöntenie, hogy nekik ez mennyit ér meg.
Bocs, ha bárkit megbántottam, csak szerintem ez a téma nem a legjobb irányba ment el.
1. Most épp nincs meccs, de amikor egy-egy meccs után értékeljük pl Alvest vagy Cácerest, akkor mindig az bevett duma, hogy megérte-e az árát. Feltételezem, hogy ha Samu itt maradna 10 milláért, és jövőre gyengébben teljesít, akkor egyből minden meccs után ez lenne a téma.Capon írta:1. Nincs most meccs
2. Miért zavar az téged, hogy másokat érdekel ez a téma is!?
Engem speciel érdekel, hogy ki mennyibe került, mennyit keres stb. Ha tetszik neked ha nem.
ezt te sem gondolhatod komolyan! Henry, mint zsoldos? nem nagyon tudsz az ideigazolásának körülményeiről látom...kevesebbet keres itt(vagy max uannyit, de többet semmiképp sem!), mint az Arsenal-ban, már akkor is megmondta, h azért jött ide, mert úgy érezte, h BL-t csak ezzel a csapattal van esélye nyerni, meg egyéni elismerésekre is úgy érezte itt lesz esélye (nem tudhatta, h a MESSIás ilyen szintre fog fejlődnibando8 írta:az a véleményem h ez a barca azért ilyen jó amilyen mert nem "zsoldosokból" áll, talán ő az egyetlen ilyen most Henry mellett. nem tetszik a nyilatkozata. legyen elkötelezett ehhez a klubhoz lássa már milyen nagy dolgokban vehet részt és becsülje ezt meg. szerintem csak el kell beszélgetni vele és rájön hol van és mit érhet még el.
Aki szerintem még hozzá hasonló szintet képviselhetne: Torres, Ibrahimovic, Villa és nállam még kakuktojás, de szerintem még akár Benzema is lehetne. De szerintem (legalább is remélem) Eto'o hosszabítani fog, csak játszik az idegekkelALEXDP írta:Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem...
Többször olvasom lentebb,hogy van néhány csatár az ő szintjén...
Minden cinizmus nélkül kérdezném,kik ők??