Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mi az ilyen bulikban spiretot toltunk nem kólátNero. írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... es-5082746
Azért ilyen társaságokban általában megy a kóla rendesen...
épp ezért kellene tőle egy kis alázat.mess2009 írta:elég szépen rak ő arra a bizonyos asztalra...arról viszont nem tehet, hogy még csak 24..
elég szépen rak ő arra a bizonyos asztalra...arról viszont nem tehet, hogy még csak 24..visca el barca írta:majd ha a brazil is letesz annyit az asztalra mint az argentin, talán neki is elnézzük az arcoskodását. vicces h ilyen szempontból messivel állítjátok szembe....Chino írta:Egy kicsit kettős mérce ez.
majd ha a brazil is letesz annyit az asztalra mint az argentin, talán neki is elnézzük az arcoskodását. vicces h ilyen szempontból messivel állítjátok szembe....Chino írta:Egy kicsit kettős mérce ez.
ntibi67 írta:Tiszteletet az ellefélel szemben és alázatot nem az edzőnek kell bele nevelnie.Ez a család és a szülők felelősége.Ezzel már egy 24 éves fiatal embernél már elkésett nevelési szándék.Ahogy a cseleivel bolondítja a védőket azzal nincs is bajom,amíg nem öncélúan teszi.Azért meg mert egyesek,én is,lemerjük írni kritikus éllel azokat a dolgait amik nem teszik szimpatikussá ezzel még nem említjük egy lapon egy gyerek gyilkossal.Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.
majd megnézem a hivatalos oldalon ha elérhető lesz, lehet akkor ez a 100.000 kamu (több helyen is olvastam, én csak úgy randomra belinkeltem két oldalt amit a google kidobott), de a lényegen nem változtat, 5 évre kap majd 50 milliót a bónuszokkal (amit ugye vmilyen formában mindenféleképp kifizetnek neki). ilyen szempontból ez a bónuszázás sztem teljesen értelmetlen. ha úgyis megkapja, akkor ez neki nem motivációs tényező (arról már nem is beszélve, hogy mennyivel egyszerűbb lenne egbe kifizetni mint így aprólékosan...)Tromort77 írta:...
Nálam mondjuk ez nagyjából így van. Van pár számomra antipatikus játékos a keretben, de mivel mégiscsak szeretett csapatom sikerességéért dolgoznak, ezért nálam nem utált, hanem megtűrt kategóriába tartoznak, Neymar tökéletes példa erre.Szóval CR-t szabad utálni,mert a riválisnál játszik, Neymart meg nem,mert nálunk?
Jó, Neymar legalább örül a csapattársa góljainak...
Mint mondtam, a szerződés abszolút korrekt számomra, de Neymar kicsit nagyobb lábon él, mint ami az itteni fizetéséből kifutná. 56 millió jövedelmet nem vallott be. Persze, reklámokból és egyéb forrásokból is biztos van bevétele, de ez akkor is rohadt soknak tűnik. Meg ha jól emlékszem, akkor az átigazolási díjból is csurrant nekik az apja cégén keresztül.Lényegtelen igazából, persze sokat keres a bónuszokkal együtt, de a piac ilyen fizetéseket diktál
Mondjuk az Indexben meg a Mirrorban nem lehet bízni. A Mirror olyan mint itthon a Blikk.visca el barca írta:...
Szóval CR-t szabad utálni,mert a riválisnál játszik, Neymart meg nem,mert nálunk?mess2009 írta:sajnálom azokat akiket barca drukkerként "marhára irritál" az egyik legjobb játékosunk.tudom milyen érzés ez, mert engem is marhára irritál CR7elég csak meglátnom a pályán...
- vitatkozott Albával...na és? mi van ha igaza volt? előfordul ilyesmi,(tucatnyit lehetne idézni) persze nem győztes meccseken....
- a szerződése irritáló....igen elsősorban azokat akik ide írogatják....
- eladni?...Chino logikusan érvelt: nem egy 24 éves feljövőt kéne tán először...! vennénk helyette 2 másikat? egy apró gubanc: csak egy játszhatna (egyszerre)
- a viselkedése: ez mára már olyan, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás....? ok. elhatározod, hogy toleráns leszel, aztán azzal indul a meccs, hogy hárman beléd szállnak ....és ez nem fikció! ezt látom minden meccsen. és igen Chino ezt is jól látja: sem Iniestát, sem Messit nem úgy és nem olyan gyakorisággal rugdossák ez is tény és akkor még nem is mondtam, hogy nem vagyunk ugye egyformák...(vehemencia, tűrőképesség,...stb.)
ha adhatok egy kissé más irányt ennek a polémiának: örüljetek, hogy itt van nálunk.....
http://index.hu/sport/futball/2016/04/1 ... zodeseben/" target="_blankTromort77 írta:De ez a meccs per 100k ez honnan jött? A bónuszokat mindenhol írják de ezzel én sehol sem találkoztam.
Ebben van logika, de Ney maradását vs távozását én nem Luchohoz kötném. A kettőnek szerintem nincsen köze egymáshoz. 24-25 éves még lehetne egy új csapat gerince, de ehhez változnia kell(ene). Adottsága meg van ahhoz, hogy vezér legyen, ezt láthattuk korábban is, hogy képes rá.Samper írta:Ha a jövő év LE szerződésének utolsó éve lesz és ezzel a gárdával trófeákat ígér, akkor semmiképpen nem szabad eladni Neymart. Ha viszont a vezetőség másik csapatot akar építeni, akkor nagy üzlet Neymar haszonnal továbbadása és így lenne pénz ígéretes, fiatal újakra.
De ez a meccs per 100k ez honnan jött? A bónuszokat mindenhol írják de ezzel én sehol sem találkoztam.visca el barca írta: ez így azért nagy ferdítés, hogy a tiszta heti fizuját nézed.
az angol kb heti 300.000 eurót kap, az egy évben cirka 15.000.000 euró
neymar 5 év alatt bónuszokkal (amit vhogy mindenképpen kifizetnek neki) kap 50.000.000-t, ami éves szintre lebontva 10 milla. szóval az a 3.2x több, az max 1.5x több
lehet h a heti fizuja kevés, csak azt ne felejtsd el, hogy minden egyes meccsnapon, amikor keretben van kap + 100.000 eurót. és nálunk a szezon nagy részében heti 2 meccs van...
Alapvetően egyet értek azokkal, amit le írtál, de Neymar leszerződtetésébe Rossel konkrétan belebukott, és a mai napig nem látjuk tisztán a dolgokat. Én a lejjebb linkelt cikkel is szkeptikus vagyok, illetve abban is, hogy tényleg annyi lett neki kifizetve, amennyi a szerződése szerint járna neki. Gondoljunk bele, több mint 50 milliós jövedelmet titkolt el, ezért büntette meg az adóhatóság...Normandia írta: Nem, én úgy gondolom, hogy mindenkinek egyéni szerződése van, ahhoz nincsen köze másnak, pontosabban annyi, amennyit a klub és a játékos jónak lát nyilvánosságra hozni. Amennyiben vele akámilyen bonuszokkal tudtak csak megállapodni, az a játékos és a munkáltatójának a dolga.
És tételezzük fel, hogy feszültséget teremt. Ok, de ki az a játékos, aki vele egy szinten van, vagy akár magasabb szinten de kevesebbet keres? Nincs ilyen. Még is ki a fenét feszélyezné? Albát? Alvest? Kit? Ez a srác a hibáival együtt a top 5-ben van benne a világon. Egy nagyon jó befektetés volt a Barcának és nyilván ő sem járt rosszul, na de azért fikázni, mert "előnyös"? szerződést kötött talán nem kellene, se szurkolónak, se csapattársnak. És, hogy tiszta legyen, nem arról beszélek hogyan viselkedik, él, cselekszik, hanem arról, hogy minden szerződés két fél megállapodása és nem jönne létre, ha bármelyik nem akarná. Azoknál meg akiknél feszültséget okoz nyitott az út, a hosszabbításkor előadhatják kívánságaikat. Aztán vagy akceptálja a klub, vagy nem. De kb 3 játékos tudja sarokba szorítani a klubbot szerződés terén és az egyik Neymar.
Nem, én úgy gondolom, hogy mindenkinek egyéni szerződése van, ahhoz nincsen köze másnak, pontosabban annyi, amennyit a klub és a játékos jónak lát nyilvánosságra hozni. Amennyiben vele akámilyen bonuszokkal tudtak csak megállapodni, az a játékos és a munkáltatójának a dolga.ntibi67 írta: Ezt most komolyan kérdezed?Mert ha neveket vársz tőlem,akkor nem komoly a kérdésed.Azt hittem,hogy érthető a leírt logikám.De leírom egyszerűbben.Azoknak szúrhatja a szemét a kiszvárgot szerződés,akiknek teljesítményhez és megnyert címekhez vannak kötve a bónuszaik,míg Neymarnak ezektől fügetlenül garantált.
ez így azért nagy ferdítés, hogy a tiszta heti fizuját nézed.Tromort77 írta:De ha már a szerződése. Nincs benne semmi inkorrekt. Főleg, ha azt a tényt nézzük, hogy Messi 4x többet keres akkor azért nem olyan dúrva ez a szerződés. Sőt, még Ronney is 3,2ször többet keres nála ha csak a tiszta heti fizetést nézzük.
Az éves fizetése nettó 5M.Ez tényleg nem sok.De öt évre a garantált bónusza 49.5M.Igy már azért nem gyenge.Ezt szivárogtatta ki a Football Leaks.LG írta:Én meg is lepődtem rajta, azt hittem többet keres, az ő szintjén az abszolút korrekt, HA tényleg csak annyit keres, mint amennyit benne írnak, efelől vannak kétségeim, de ezt csak halkan jegyzem meg.De ha már a szerződése. Nincs benne semmi inkorrekt. Főleg, ha azt a tényt nézzük, hogy Messi 4x többet keres akkor azért nem olyan dúrva ez a szerződés. Sőt, még Ronney is 3,2ször többet keres nála ha csak a tiszta heti fizetést nézzük.
Én meg is lepődtem rajta, azt hittem többet keres, az ő szintjén az abszolút korrekt, HA tényleg csak annyit keres, mint amennyit benne írnak, efelől vannak kétségeim, de ezt csak halkan jegyzem meg.De ha már a szerződése. Nincs benne semmi inkorrekt. Főleg, ha azt a tényt nézzük, hogy Messi 4x többet keres akkor azért nem olyan dúrva ez a szerződés. Sőt, még Ronney is 3,2ször többet keres nála ha csak a tiszta heti fizetést nézzük.
Ezt most komolyan kérdezed?Mert ha neveket vársz tőlem,akkor nem komoly a kérdésed.Azt hittem,hogy érthető a leírt logikám.De leírom egyszerűbben.Azoknak szúrhatja a szemét a kiszvárgot szerződés,akiknek teljesítményhez és megnyert címekhez vannak kötve a bónuszaik,míg Neymarnak ezektől fügetlenül garantált.Normandia írta:De mégis a csapaton belül kinek a szemét szúrná?ntibi67 írta:Tiszteletet az ellefélel szemben és alázatot nem az edzőnek kell bele nevelnie.Ez a család és a szülők felelősége.Ezzel már egy 24 éves fiatal embernél már elkésett nevelési szándék.Ahogy a cseleivel bolondítja a védőket azzal nincs is bajom,amíg nem öncélúan teszi.Azért meg mert egyesek,én is,lemerjük írni kritikus éllel azokat a dolgait amik nem teszik szimpatikussá ezzel még nem említjük egy lapon egy gyerek gyilkossal.Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.
De mégis a csapaton belül kinek a szemét szúrná?ntibi67 írta:Tiszteletet az ellefélel szemben és alázatot nem az edzőnek kell bele nevelnie.Ez a család és a szülők felelősége.Ezzel már egy 24 éves fiatal embernél már elkésett nevelési szándék.Ahogy a cseleivel bolondítja a védőket azzal nincs is bajom,amíg nem öncélúan teszi.Azért meg mert egyesek,én is,lemerjük írni kritikus éllel azokat a dolgait amik nem teszik szimpatikussá ezzel még nem említjük egy lapon egy gyerek gyilkossal.Az meg,hogy mi bomlasztja a csapategységet?A most kiszivárgott a szerződésében az elnökség álltál garantált bónuszok.Egyeseknek igen is csípheti a azemét,hogy Neymárnak megnyert címek nélkül is garantálják a bónuszokat.Hiszen egy játékosnak az elsőszámú a klub általi megbecsülésének a mértéke a fizetésében mérhető.