Saviola - El Pibito
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
monnyukezt énsem értem.majd bizonyít Q.jövQre meg már vébé gyQztesnek mondhatja majd magát,ahogy messi,meg savigol is.LG írta:En azt nem értem h Maxit miért irjátok ugy le, hisz még alig játxott! En még nem mondanék rola véleményt...
En azt nem értem h Maxit miért irjátok ugy le, hisz még alig játxott! En még nem mondanék rola véleményt...
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Én feláldoznám Saviolát Messiért. Messi 18 éves, ha maradna Saviola akkor nem jutna semmi játéklehetőséghez, így viszont könnynen lehet hogy lesz 1 olyan Messink, aki Ronnieval fog küzdeni az aranylabdáért. És azért kell Maxi, mert rajta kívül nincs 1 magas csatár se, és vele azért jóval bővül Rijkard taktikai repertoárja. Saviolával nem változna semmi, bár nagyon jó játékos, de én maradok Messinél.
-
- Director del Fútbol
Hát nekem nem tetszene....Zsolti írta:ez különben tényleg így van rijkaardnak aza jó csatár,aki magas,meg nagydarab.Lásd:hartson,Jancker,Koller.Mit szólnátok ehhez a triumvirátushoz???rijkaardnak tetszene biztosantiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
Ha az az agytorony rijkaard a játéktudást és nem a termetet venné figyelembe, ő maradna. Eszetlenség őt elküldeni, míg nála gyengébbek maradnak.
Saviolaval nem az a baj,hogy nagyon magas a fizetése?Bár arról volt szó,hogy beleegyezik a fizetéscsökkentésbe.Ha pedig ez így van,akkor tényleg neki kellene maradni,nem Maxinak!Bár lehet,hogy Rijkaardék látnak valamit Maxiban,amit mi nem....
Én se értem,hogy miért kell Saviolat mindenképp elküldeni!
- laci18
- Jugador d'estrella
Szerintem is pénzkidobás Baptistát jövőre megvenni. Saviola-Giuly-Eto'o cserélgethetnék egymást. Maxi-t 1 évre kölcsön kellene adni és Larsson még 1-2 évet lehúzhat vagy akár többet is mert nagyon jó csatár akár ki akár mit mond pl.: mert fejjel Marquez után a legjobb pedig nem magas, és lábbal is jó.
Ha nem hívjuk vissza, akkor kell egy csatár, mert Larssonnak egy-két éve van már csak, Maxi nem nagyon gólerős, és Eto'o mellé kéne vki...Mondjuk Henry
De jöjjjön csak vissza Saviola

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ez különben tényleg így van rijkaardnak aza jó csatár,aki magas,meg nagydarab.Lásd:hartson,Jancker,Koller.Mit szólnátok ehhez a triumvirátushoz???rijkaardnak tetszene biztosantiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
Ha az az agytorony rijkaard a játéktudást és nem a termetet venné figyelembe, ő maradna. Eszetlenség őt elküldeni, míg nála gyengébbek maradnak.

A vadállat pl. Giuly helyett beférne jovore. A Real 5 pontot bukott a goljain, még1 pozitivum az érkezése mellett.Maxi írta:hát igen, az a 17 gól magáért beszél!Taibi írta: Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...

-
- Entrenador del Barça
hát igen, az a 17 gól magáért beszél!Taibi írta: Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...
Forca Barca
Azért Julio Baptista nem csak nagydarab. (nem is olyan nagy: 183cm/72kg) Technikailag is el van eresztve a srác, és a kaput is érzi...antiimperialista írta:Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.

-
- Director del Fútbol
Semmi szükség Baptistára, csak azért le kell igazolni, mert nagydarab??? Ez egyre idegesítőbb, ráadásul nem is egyértelmű, hogy Saviola padozna (egy épeszű edzőnél), mivel Giuly helyén kezdő is lehetne. Sokkal több értelme lenne őt megtartani, mint Larssont, akinek egy éve van, vagy Maxit, akinél egyértelműen jobb. Nálam a csatárok rangsorában ő jönne Eto'o után.
-
- Llegenda del Barça
ezek a vásárlások Gaspartnak köszönhetőek...
valszeg azért akarja jövőre a pappistát, mert
Henke már öreg lesz(lehet, hogy ez a teljesítményén is meg fog látszani)
és hát Maxiról és Ezquerroról sem tudni, hogy mi lesz velük jövőre.
szóval opcióként sztem nem lenne rossz a vadállat...

valszeg azért akarja jövőre a pappistát, mert
Henke már öreg lesz(lehet, hogy ez a teljesítményén is meg fog látszani)
és hát Maxiról és Ezquerroról sem tudni, hogy mi lesz velük jövőre.
szóval opcióként sztem nem lenne rossz a vadállat...
na akkor én ezt nem értem...
Laporta azt mondta azért nem kell Saviola mert már sok a csatár... Erre most Babtistat akarják Saviola helyett???
úgylátom megint egy jó üzletet akarunk csinálni.
35milláért vettük, most kb 10el tudnánk adni. 25 amit buktunk,ha jól emlékszem Ronaldhino volt ekörül.
és akkor csodálkozunk, ha még mindig hatalmas adosságaink vannak??na mindegy...
Savigolt sajnálom, még vissza fogjuk sírni..
Laporta azt mondta azért nem kell Saviola mert már sok a csatár... Erre most Babtistat akarják Saviola helyett???

úgylátom megint egy jó üzletet akarunk csinálni.
35milláért vettük, most kb 10el tudnánk adni. 25 amit buktunk,ha jól emlékszem Ronaldhino volt ekörül.
és akkor csodálkozunk, ha még mindig hatalmas adosságaink vannak??na mindegy...
Savigolt sajnálom, még vissza fogjuk sírni..
Hol vannak a vilag legdragabb igazolasai?Maxi írta:most olvasom a világ legdrágább igazolásai között hogy 34 misi volt!LG írta:Jahhh...akkor oriási tehetségként tartották számon, de nem váltotta be a reményeketBoixos írta:én 25 körüli összegre emlékszem. asszem, akkor ő volt a legdrágább dél-amerikai játékos.Azért szégyenkeznie így sem kellett
na jól van nem szóltam mert az nso-n olvastam és ott kétszer van írva egyszer 34 egyszer 32misi!
Sztem Saviola nem a kiesés ellen akar menekulni, azért ennél o tobbre hivatott...Rapika írta:Savigól menjen a WBA-ba,tartsa benn Gerával a csapatot a Premier Leagueban!
Menyen a Sevillába, Baptista meg jojjon.
Bizonny...és sajnos amennyit kapni fogunk érte, az megse fogja ezt az árat kozelíteniBoixos írta:nem tudom, lehet, de abban megegyezhetünk, h akkor csúcs volt az az összeg.

-
- Entrenador del Barça
az biztos!Boixos írta:nem tudom, lehet, de abban megegyezhetünk, h akkor csúcs volt az az összeg.
kicsit off de ezt "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"!Overmarsot 40 misiért vettük??

Forca Barca