macgabi írta:Kábé mind igaz, amiket itt lejjebb írtok, de ezek miatt nem aggódom. Ezek mind olyan hibák és problémák, amiket lehet orvosolni, javítani.
Ami engem nagyon zavar, hogy nem látok koncepciót. Semmit. Minden meccsünkön más taktikával megyünk ki, sőt, meccseken belül sem látok következetességet.
Talán a sevilla és az Apoel elleni meccs a kivétel, de amúgy nem látom, mit akar LE.
És persze Messi. Nem tudom mire vélni ezt a hektikus, ingadozó hozzáállást.
Igen ezek , olyan hibák amiket orvosolni lehetne , de sajnos nincsenek. LE is mindig azt nyilatkozza meccsek végén , hogy " van még hova fejlődnünk , de a 3 pont a lényeg stb. "
De épp ez az , hogy nem látjuk a hibák kijavítását , és a fejlődést.
PSg vereség óta mondja , hogy tanultunk a hibáinkból ... hát azóta is tanulnak.
Az meg hogy minden meccsen más taktikával megyünk ki , azt meg Lucho kijelentette , hogy így lesz. Mivel nem akarnak kiszámíthatóak lenni. Ez oké is , de ezt előtte gyakorolni kéne , és nem a meccsen kéne kipróbálni először. Kapott gólok terén ez a kiszámíthatatlanság nagyon is bevált , de szerintem LE túlságosan a Seria A-ban éri magát , és a védekezésre fektet mindent , eközben nincs középpályánk , a támadókkal meg nem ártana egy külön edzésmunkát végeztetni , mert képtelenek gólt lőni , ajtó-ablak ziccerből!!