2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem igazán tudok jó kombit összeállítani mára, mert elég gagyi meccsek vannak, de ahogy látom senzu te ezt a hármat mindhárom szelvényedre felvetted, ezért gondolom eléggé biztos vagy ezekbensenzu írta:elég gyér a mai kínálat, ilyeneket sikerült összehozni
Nyeftehimik Nyizsnyekamszk - Bars Kazan 2.03 V
Szpartak Moszkva - SZKA Szentpétervár 2.00 V
Brest - Arles 1.78 H
Hát, csak gratulálni tudok.Barcaforever írta:Este mentem kivenni 2 dvd-t, gondoltam rakok egy tipót.(4 meccset lehetett már csak rakni)
Juventus - Lazio 2-3 gól 1.93
Sevilla - Valencia 2-3 gól 1.93
Lyon - PSG 2-3 gól 1.93
Standard Liege - Kortrijk H 1.58
Odds:11.53 x 5000
56.793 Ft
Elég jó kis nap volt ez. Bőven-bőven visszanyertem amit tegnap elvesztettem.Fernando írta: 1.
Leverkusen vs. Freiburg H 1.24 (3-1)
Man. City cs. P'mouth H 1.28 (2-0)
Roma vs. Siena H 1.24 (2-1)
Odds: 1.99
2.
Chievo vs. Bologna H 1.97 (1-1)
Franciaország vs. Horvátország H 1.45 (25-21)
Twente vs. Roda H 1.30 (2-0)
Milan vs. Livorno H 1.23 (1-1)
Odds: 4.57
3.
Arsenal vs. Manchester United V 2.45
Odds: 2.45
Igen! szoval olyan mind ha megse jelölted volnaronaldinho89 írta:Ha egy meccs elmarad(Parma-Inter) akkor azért 1x szorzot kapok?
De jó... azt hittem hazaérek és azt fogom ovlasni hogy kitömte a Bordo ezt a Bologne... erre még 1 nyamvatt gólt sem tudtak bepaszírozni pedig nekem legalább 2 kllett volna hát grat...Corvy írta:ronaldinho89 írta:Áh.. ez a bordeaux. 0-0 meccs. elég lagymatag. ugy látszik folytatódik a negatív szériám. bár még van egy másik szelóm. az majd holnap tól függ még.
Ezt esküszöm nem hiszem el... a Bordo oddsa 1.20 volt... erre ezen ment el a [auto_cenzúra] mixem. ...
nekem is 30! 30 FtLM10 írta:Kösz Bordeaux....30 ment el eddig rajta...ronaldinho89 írta:Áh.. ez a bordeaux. 0-0 meccs. elég lagymatag. ugy látszik folytatódik a negatív szériám. bár még van egy másik szelóm. az majd holnap tól függ még.
ronaldinho89 írta:Áh.. ez a bordeaux. 0-0 meccs. elég lagymatag. ugy látszik folytatódik a negatív szériám. bár még van egy másik szelóm. az majd holnap tól függ még.
Kösz Bordeaux....30 ment el eddig rajta...ronaldinho89 írta:Áh.. ez a bordeaux. 0-0 meccs. elég lagymatag. ugy látszik folytatódik a negatív szériám. bár még van egy másik szelóm. az majd holnap tól függ még.