Bajnoki Mérkőzések 10-11
remélem nem kell mostmár átkokat elszenvednem, ha a gyors kontra játék hatékonyságáról papolok!
bizony ez lehetne a Barca titkos fegyvere, csak több kellene belőle!
ez a gól még kevés lesz, remélem nem jön a szokásos kényelmeskedés és a véletlen bekapott gól(ok)
bizony ez lehetne a Barca titkos fegyvere, csak több kellene belőle!
ez a gól még kevés lesz, remélem nem jön a szokásos kényelmeskedés és a véletlen bekapott gól(ok)
- lui1698
- Llegenda del Barça
A felállás érdekes egyébként.
Ini van bal oldalon többnyire, Villa közép Pedro meg jobb oldal. Messi szokásosan a csatár mögött játszik.
Nem rossz a meccs, de azokat a rohadt helyzeteket használjuk már ki könyörgök.
Ini van bal oldalon többnyire, Villa közép Pedro meg jobb oldal. Messi szokásosan a csatár mögött játszik.
Nem rossz a meccs, de azokat a rohadt helyzeteket használjuk már ki könyörgök.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Nem rossz meccs viszont én Messit kiküldeném szélre.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A kicsik a Huesca-val játszanak, érdemes azt is nyomon követni
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=92204&part=sports

Szerk:
Élő topik ma nincs?
Lafita nagyon veszélyes, figyeljünk már rá, elveszített labdáknál a kp lassan zárnak vissza!Iniesta is elkolbászol.....
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=92204&part=sports

Szerk:
Élő topik ma nincs?
Lafita nagyon veszélyes, figyeljünk már rá, elveszített labdáknál a kp lassan zárnak vissza!Iniesta is elkolbászol.....
Barcelona gólokban gazdag mérkőzést kívánok minden nézőnek 

Kell hozzá veetle:Rewolution5 írta:skacok egy linket?
http://www.veetle.com/index.php/channel ... a31f6e460c

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Director del Fútbol
http://latvsite.com/rd1.htmlRewolution5 írta:skacok egy linket?
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
skacok egy linket?

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Fog még Thiago lehetőséget kapni sokszor. Beindul a kupa is és bizony sűrű lesz a menetrend. Még csak most jöhet el az ő ideje igazán!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Hosszú még a szezon, kis Thiagonak sok lehetősége lesz még és idén ő lesz az új felfedezettBarcaBaku írta:Nem értem miért nem kap egyszer lehetőséget Thiago. Csak Keita, jó játékos meg minden tény leg hasznos sokat fut de á.Ha Thiago úgy megkapná a bizalmat mint tavaly pedro már rég Keita előtt járna!
Mikor beállt a Mallorca/Malaga ellen (pontosan már nem tudom)akkor nagyon jól mozgott kérte a labdát tette vette küzdött!Nagyon kiváncsi lennék rá de Pep nagyon bele van buzulva Keita-ba.

Nem értem miért nem kap egyszer lehetőséget Thiago. Csak Keita, jó játékos meg minden tény leg hasznos sokat fut de á.Ha Thiago úgy megkapná a bizalmat mint tavaly pedro már rég Keita előtt járna!
Mikor beállt a Mallorca/Malaga ellen (pontosan már nem tudom)akkor nagyon jól mozgott kérte a labdát tette vette küzdött!Nagyon kiváncsi lennék rá de Pep nagyon bele van buzulva Keita-ba.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Jó kezdő! A támadósorunk elég képlékeny. Sokat fogják váltogatni egymást, és reméljük hogy a gólok sem maradnak el! Középen én is elnéztem volna Mashernaot, de várható volt hogy Keita lehetőséget kap.
Visca el Barca!
Visca el Barca!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
csababarca írta:Ki mondta,hogy az lesz? amessideco írta:
Előtted már sokan meglepetéskezdőt vártak. Én nem

Azért tűnt úgy, hogy Villa lesz a bal szélen, mert Alvessel kezdődik a névsor, mint jobbhátvéd, majd Abidallal zárul a védelem, a támadóknál pedig Pedro-Messi-Villa. De lehet, hogy nem helyes a logikám...
Azért az ilyen lagymatag, nulla meccseken nagyobb rotálás kéne. Adriano Thiago de főleg Masch simán játszhatna.
- D.Villa
- Jugador del Barça
Hát jó lenne mert mostanában ez valahogy kimarad.Mikaos írta:Kár, hogy nincs Mascherano a kezdőben.
A csatársorra kíváncsi leszek, végre visszatér Pedro kezdőként.
Csak legyen sok mozgás, és lőjük be a helyzeteket. Mindössze ennyit kérek

Visca el Barca!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
messideco írta:
Megmondtam, hogy semmi meglepetés nem lesz
De miért Villa a balszélen?
Ki mondta,hogy az lesz? attól hogy a sorvégére van írva,még nem lesz valaki balszélső. De amúgy meg nem lenne baj,ott szerintem jobban játszik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kár, hogy nincs Mascherano a kezdőben.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Majd ha arra kerül a sor (ne kerüljön, pl. vmelyik középső bekk lesérül) Abi behúzódik középre és jön Maxi. (mondjuk én is elnéztem volna a padon Fontás-t vagy Muniesa-tmessideco írta:Thiago ott a padon, meg Maxwell,Pinto,Masch,Adriano,Bojan,Jeffren. Milito nincs, sem az Atleticből valamelyik hátvéd. Ez így nem lesz jó...![]()

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ütős kezdő! Talán Maschot néztem volna még el Keita helyett, de üsse kő. Cseréket esetleg tudnál még mondani?csdewl írta:Hivatalos kezdő: Valdés - Alvés, Piqué, Puyol, Abidal - Iniesta, Busquets, Keita - Pedro, Messi, Villa
Semmi meglepetés.csdewl írta:Hivatalos kezdő: Valdés - Alvés, Piqué, Puyol, Abidal - Iniesta, Busquets, Keita - Pedro, Messi, Villa
Remélem már az elején sikerül belőni a helyzeteket és a végén nem kell azon izgulni, h egy szerencsés góllal esetleg pontot rabolhat a Zaragoza. Villa pedig már igazán lőhente egy-két-sok gólt

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.