Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

64-36% a hivatalos statisztika szerint, 17-6 a kapura lövési arány.senzu írta:valaki be tudná írni a labdabirtkolási arányt?
Igen, nekem is megfordult a fejemben. Céronaldo legalább egy duplaszaltót bevetett volna a végén egy leszúrt Rittbergerrel megspékelve. De, tudjuk: a Barca több, mint egy klub. Büszke vagyok Samura! CR elbújhat mellette.Rivaldo11 írta:Volt egy szituáció, amikor ha Eto'o elesik, tizenegyest kaphattunk volna. Samu ehhez túl őszinte játékos, ráadásul abban a pillanatban az tűnt jó megoldásnak, ha továbbmegy. Csak így utólag "kihagyott helyzetnek" tűnik...
jó focista, aza baj hogy soxor csak magának és a közönségnek játszik,fir3bird írta: Ezt jól megmondtad Tamás!mondjuk van benne igazság, de hiába utálja mindenki, és ha mamég érdekesen is játszott, azért tud egyet s mást a gyerek
Hidd el, mi sem a játéktudását utáljuk, - mert kétségkívűl tud a srác - de amit művelt ma 'reklamálás' címén, az több, mint undorító.fir3bird írta:mondjuk van benne igazság, de hiába utálja mindenki, és ha mamég érdekesen is játszott, azért tud egyet s mást a gyerek
Ezt jól megmondtad Tamás!Varga Tamás írta:És CR: mai játékára nekem egyetlen jelzőm van - hányinger. Sosem szerettem, mindig is egy beképzelt ripacsnak gondoltam, de amit ma csinált a pályán, az túlmutat minden alapvető emberi viselkedésen. Esett-kelt, fetrengett, háborgott, szájjal focizott - messze van a világklasszistól. Abban pedig biztos voltam, hogy a büntetőt kihagyja - mikor odaállt, mondtam apámnak, hogy mellé fogja lőni. Szerintem, a nekifutás előtti pillanatban barna lett a gatyója. Azért 100000 ember, az százezer ember.
már bocsi aronba,de te véletlenül nem Madridos vagy? csak mert ez a hsz olyan mintha barcás lennélaronba írta:De akkor dicsérjük már meg Riijkardot is, ha mindig szidjuk úgy illik, hogy most megdicsérjük, ezúttal jó munkát végzett.
Zozzy 5 írta:
Az agyonsztárolt Rooney-t pedig meg lehet nézni mit tud egy komoly csapat ellen egy komoly meccsen.