Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én akkor fogok a másik oldalamra feküdniRisu92 írta:Köszöntök mindenkit a holnapi döntő beharangozóján!
Holnap elérkezett a várva várt pillanat, a gamper kupa két legerősebb csapata (ha nem bántok meg senkit) csap össze 9:45-kor.
Remélem mindenki felkel és nézni fogja, nem szép lemaradni egy ilyen eseményről.
Nem lehet megmondani kifog győzni, hiszen a két csapat ugyanolyan szinte.
Szóval győzzön a jobbik! Hajrá Falconidas és Hajrá Risu
PerszeMichaaBee írta:A 3-3-as meccsen teljesen felesleges volt az ellentámadás taktika, anélkül szerintem meglett volna a meccs. A 8-5 elég burtális és talán a különbség is sok, de a vereség nagyon benne volt a pakliban szerintem.streho87 írta:itt valami nagyon nincs rendben a hattricken.... múlthéten otthon játszottam és 3-0-ra vezettem egy mögöttem álló csapat ellen...3-3 lett a vége...ma meg a 2-vel mögöttem lévő csapat megvert 8-5-re...![]()
![]()
Remélem építő jellegű kritikaként veszed!![]()
A 3-3-as meccsen teljesen felesleges volt az ellentámadás taktika, anélkül szerintem meglett volna a meccs. A 8-5 elég burtális és talán a különbség is sok, de a vereség nagyon benne volt a pakliban szerintem.streho87 írta:itt valami nagyon nincs rendben a hattricken.... múlthéten otthon játszottam és 3-0-ra vezettem egy mögöttem álló csapat ellen...3-3 lett a vége...ma meg a 2-vel mögöttem lévő csapat megvert 8-5-re...![]()
![]()
Grat neked és az ellenfelemnek is. Egyébként sajnos volt ekkora különbség. 19-re lapot húztam és úgy tűnik nem jött be a taktikám.Risu92 írta:A gamper nagy meglepetést hozott, mert akár milyen furcsa is én voltam az esélytelenebb..
Risu Sakura FC - HungiCF 3 - 1
És bocsi a sok sérülésért..:S így lehet könnyebb dolgom volt.
A másik meccs számomra elég érdekes volt, nem volt ilyen különbség a két csapa közt szerintem![]()
E.f.N.a.×FCB - Falconídas CF 2 - 6
Hát a Döntő: Falconídas CF - Risu Sakura FC
Vajon sikerül megőriznem a címem? vagy az idei szezonba új bajnokot köszönthetünk?:D jövőhéten kiderül
Szerintem ez a létező legjobb kalkulátor.barcaloki írta:Az lenne a kérdésem, hogy milyen mértékű stadionfejlesztést ajánlotok, ha ez lesz az első bővítés és már régóta kinőttem az alap 12ezres stadiont?
Vannak stadion kalkulátorok, ha gondolod kereshetek neked párat, de szerintem elég, ha hasraütés szerűen bővítesz. Én Januárban kezdtem a játékot (így ez a 2. szezonom) és 1 bővítésem volt már azóta, ami be is tellt már, így erre a hétre készült el a 2. bővítésem, a stadionom most így néz ki.barcaloki írta:Az lenne a kérdésem, hogy milyen mértékű stadionfejlesztést ajánlotok, ha ez lesz az első bővítés és már régóta kinőttem az alap 12ezres stadiont?
Árbecsléssel nézd meg, az a legbiztosabb. Egyébként ha a többi középpályásod is ilyen, akkor én a helyedben nem adnám el most, hanem elkezdenék átadást edzeni, mert köv szezontól felgyorsul az edzés ezért sec perc fel tudnád húzni az átadását nagyszerűre.sjay írta:Walid Vaugon (252871232)
France 20 éves és 90 napos, következő születésnap: 2010-07-25
Forma: középszerű, erőnlét: jó
Szimpatikus fickó, aki kiegyensúlyozott és egyenes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerű vezetői képessége van.
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 11/20 ragyogó
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 1/20 katasztrofális
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 6/20 megfelelő
Szerintetek mennyit adnának érte?
Hattrick Organizer nem jó?rhynn írta:Vmilyen webes edzésmenedzsert keresnék, ami be tudja importálni a játékosokat magától a biztonsági kóddal. Sajnos a letölthető programok kiesnek, mert osx-ről nyomom és az alá nincs használható program.