Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszönöm!norbert55 írta:A Valencia csatárt akar venni és Milito mellett Eto'o az eggyik célpont.25 milkát adnának.roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Légyszíves nagyvonalakban mondja el valaki nekem,hogy mit a hír lényege! Köszönöm
Én nem hívnám vissza már őt. Sokkal inkább az ifi csapatból egy tehetséges jobb bekket, am érdekes ez a cikk amit belinkeltek Arsavinról, csak jolenne ha vki lefordítaná is mert 99%-unk nemtud spanyolul, csak felvágásból meg nemkell betenni, hogy olvassuk el...lopakodo írta:sztem is jó lenne cserének ,csak guardiola biztos nem fogja visszahívni.....Nóbi írta:kövezzetek meg, de én Alves cseréjének visszahoznám Bellettit a Chelsea-ből, Scolari nyilván nem számít rá kezdőként, s az is lehet, h csereként sem... ha ez nem jönne össze, akkor én is szívesen látnám Damiát, jó testfelépítésű, hajtós játékos, Pep ilyen mentalitású játékosokból építi az új csapatot.
itt : http://translate.google.com/translate_tbarca tomi írta:http://sport.es/default.asp?idpublicaci ... cio_PK=803
Ezt légyszi fordítsátok már le![]()
![]()
kösz
sztem is jó lenne cserének ,csak guardiola biztos nem fogja visszahívni.....Nóbi írta:kövezzetek meg, de én Alves cseréjének visszahoznám Bellettit a Chelsea-ből, Scolari nyilván nem számít rá kezdőként, s az is lehet, h csereként sem... ha ez nem jönne össze, akkor én is szívesen látnám Damiát, jó testfelépítésű, hajtós játékos, Pep ilyen mentalitású játékosokból építi az új csapatot.
sztem is és még régen, amikor brazíliában játszott akkor azt nyilatkozta, hogy a barca a kedvenc csapata, ha jól emlékszemfcjoc írta:robinho lenne még csak nagy fogás. szívesen látnám itt, ő az aki tudná helyettesíteni dinho-t. bb gn
Hát tudom hogy nagyon sokan nem értenek velem eggyet, de ez az üzlet nekem is teccene! Mind a kettő hatalmas játékos. Silva ráadásúl igen fiatal a maga 21 évével.DaNNy írta:VIllara annál több és Silvara is. egy olyan üzlet jó lenne,hogy Eto'o+30milla=Villa+Sila
Szerintem csak akkor jön valamelyik is ha Etoo megy. Torresre kb 0.1111% esély van, Benitez nem azért vitte oda,hogy 1év után eladja. VIllara annál több és Silvara is. egy olyan üzlet jó lenne,hogy Eto'o+30milla=Villa+SilaVaratrix írta:Én is olvastam! Eddig az Adebayor jöjjön Eto'o mennyen nem tetszett, és persze most sem. Ugyanakkor Villa vagy Torres eset már egészen más. Szerintem mindkettő felérne Eto'oval, ők jöhetnek!Ronaldinho&Barca írta:Villa, Torres, Drogba, Tévez a Barcelona kívánságlistáján
Én is olvastam! Eddig az Adebayor jöjjön Eto'o mennyen nem tetszett, és persze most sem. Ugyanakkor Villa vagy Torres eset már egészen más. Szerintem mindkettő felérne Eto'oval, ők jöhetnek!Ronaldinho&Barca írta:Villa, Torres, Drogba, Tévez a Barcelona kívánságlistáján
A sajtó szerint benne van abbana bizonyos kalapban. Ugyanakkor a Chelsea 60 millióját nemigen múljuk felül. Szánalom ez a opénz az isten Abramovics.klement7 írta:Vegyük meg Robinhot Roni helyére... szerintem parádé lenne![]()
De ezért ne vágjátok el a nyakam légyszi hogy mit dobálózok itt ilyen nevekkel aki valószínű nincs benne abban a bizonyos kalapban.
A Valencia csatárt akar venni és Milito mellett Eto'o az eggyik célpont.25 milkát adnának.roy69 írta:http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... _PK=803&h=
Légyszíves nagyvonalakban mondja el valaki nekem,hogy mit a hír lényege! Köszönöm
Könyörögve kérem a vezetőséget,hogy Eto'o-t tartsuk meg és Adebayor maradjon csak az Arsenalban.Ha mindenképpen csatár kell akkor ott van Huntelaar vagy Drogba.Laporta és társaik ésszel!!!!! csináljátok,mert már fel sem merek nézni a eurobarcára,mindig csak a rossz hírek és a felelőtlen vásárolgatások vannak napirenden.Valbali írta:Egyelőre semmi hír, de attól félek, hogy ez csak vihar elötti csend.soadroli írta:Adebayor-rol már vajon lemondtunk![]()
Egyelőre semmi hír, de attól félek, hogy ez csak vihar elötti csend.soadroli írta:Adebayor-rol már vajon lemondtunk![]()
Eto'oért még mindig nincs kérő, ez jó is lehetne, de ha beállít valaki, akkor lehet, hogy neki áron alul passzolják el.Xavinho írta:Én még most is csak azt tudom neked mondani,h gondolj bele a dologba,h ha az eredményességet,a technikai képzettséget,a játékstílust vagy akár a statisztikákat nézzük Eto'o mindenben jobb,mint Ademajom és ezzel a játékoskerettel annyit nem lehet változtatni a játékstíluson,h a togói jobban passzoljon a csapatba. Érzésem szerint ez egy edzői melléfogás. Szerencsére még nincs min vitázni,mert még Eto'o nem igazolt el ( és remélem,h nem is fog).Zozzy 5 írta:Milyen július 25? Az kit érdekel? Én a bajnoki meccsekről beszéltem. Csak ugyebár ahhoz várni kéne és türelemmel lenni Peppel szemben, amire néhányan -Isten tudja miért- nem képesek. Nem tudom, hogy azon mit tartassz ökörségnek, hogyha majd a bajnokságban jönnek a gólok majd mástól, akkor nem fog hiányozni Samu.
Énis olvastam, de azt írták, hogy ezek csak speklációk, Villa viszotn reális lehet, csakugy mint Adebayorbarca0417 írta:a goal.com szerint a Barca Ronaldinho eladása után akar egy nagy nevet igazolni, ha jól értelmeztem. Az említettek: Tevez,Robinho,Kanouté,Drogba,Villa
érdekes. van akit el tudnék itt képzelni, de azért kacsa szaga van.