Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meghalt egy Lazios srác (valami nagy Dj volt Olaszban) mert a juvésokkal balhéztak egy benzinkutnál és lelőtte egy zsaru. Mondjuk ez csak 1 része a másik oldal hogy a szurkolók nem mehetnek meccsre. Pl. A Napoli fanok (idegenben kb 5ezer ember) nem mehettek idegenbeli meccsre, merthogy veszélyes, de a hazai 30ezer az ottvolt az nemveszélyes. Szóval rossz az egész ugy ahogy van.ozsimiki írta:Mostanában nem igen voltam gépnél,úgyhogy vki please írja le,h mi történt pontosan![]()
Tömören összefoglalva....köszi.
Lentebb Oleguer linkelte be a hírt. Egyenlőre ennyit lehet tudni.ozsimiki írta:Mostanában nem igen voltam gépnél,úgyhogy vki please írja le,h mi történt pontosan![]()
Tömören összefoglalva....köszi.
Nem is állítottam,hogy nem..ozsimiki írta:
Savi:
azért Ibrát sem kell félteni,és elég nagy hulladék,tudom,h a Juveért sem kell aggódni,de h a Juve játékosok helyében pár Interes kapott volna az tuti,főleg Ibra....
Már nem azért,de les volt...Oleguer írta:Nem adtak meg egy golt az Internek , szabalyos volt pedig. 2-0 helyett marad az 1-0.
Én is nézem, és remélem az Inter még rúg egy gólt a csalóknak, és megnyeri a meccset.ozsimiki írta:Na senki se nézi a DerbííídőőItáliát![]()
![]()
![]()
Cruz góljával vezet az Inter a félidőben....
Roma tuti nem lesz bajnok, Inter lesz az valoszinuleg. Remelem a Napoli elkap egy uefás helyet, kipukkadni nem nagyon fognak, B ben is mindenki azt várta már decemberben aztán lám feljutás lett a vége.Los Banditos írta:Örülök, hogy megint jóformát mutat az Atalanta. Talán odaérhetnek egy UEFA-kupás helyre.Napoli – Reggina 1-1 (Lavezzi 90. ill. Vigiani 54.)
Giuly egész jól játszik a Romában, de szerintem se lesznek bajnokok.![]()
Örülök, hogy megint jóformát mutat az Atalanta. Talán odaérhetnek egy UEFA-kupás helyre.Cagliari – Sampdoria 0-3 (Volpi 33., Caracciolo 39., Maggio 44.)
Catania – Atalanta 1-2 (Spinesi 82. ill. Langella 57., 59.)
Empoli – Roma 2-2 (Vannucchi 67., Giovinco 90. ill. Giuly 14., Brighi 32.)
Genoa – Palermo 3-3 (Leon 59., 66., Borriello 82. ill. Cavani 8., Brienza 75., Amauri 90+1.)
Livorno – Udinese 0-0
Napoli – Reggina 1-1 (Lavezzi 90. ill. Vigiani 54.)
Parma – Siena 2-2 (Corradi 24., Matteini 80. ill. De Ceglie 34., Galloppa 90.)